2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

İlk yarı çok iyiydik ligin bizim açımızdan en zor deplasmanını geçtik. 2. yarı rezalet olsak da olur böyle. Cavandayı da hiç beğenmedim. Hoca oynatmıyorken bir bildiği varmış diye düşündüm açıkçası

İlk yarı iyiydik, ikinci yarı takımı beğenmedim. Birkaç tane değinmek istediğim nokta var; ikinci yarı şalteri indirdik yine, Riekerink değişiklikleri isabetli yaptı fakat gecikti, Muslera, Bruma ve Carole hariç oyuncuların performansı son 45 dakika için yetersizdi.

İlk yarım saat sanki Arena'da oynuyor gibiydik. Gol pozisyonuna girdik, top bizdeydi, rakip kaleye gelemedi, farkı ikiye çıkaramamak dışında kusursuzduk. İkinci yarı Gençler daha etkiliydi. Muslera, Gençler'den de daha etkiliydi. Zor deplasmandan galibiyetle dönmek güzel, ilk 30 dakikadaki oyun genele yayılmalı.

Sabri, Cavanda, Linnes hepsi de kötü bekler üçüne verdiğimiz para ile adam akıllı bir tane sağ bek alabilirdik. İyisi pahalı oluyor, verip alacaksın.

Kazanma alışkanlığı ile alınmış bir galibiyet. Neyse güzel oynayana 3 puan vermiyorlar bi şekilde 3 puan almak önemliydi. Öne geçip şartel indirme yeni değil yıllardır olan pis bi huyumuz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün gece anladık ki ya Sneijder'li tek forvet oynamalıyız.
Ya da Sneijder'siz çift forvet.
Yasin ve Sabri yerine Cavanda ve Poldi ilk 11'e monte edilmeli artık.
Selçuk 2 3 haftadır oldukça iyi işler çıkarıyor tebrik etmek lazım.
Mondragon Özür dilerim Muslera başımıza gelen en güzel şey, Allah nazarlardan sakatlıktan saklasın inşAllah

Cumartesi her koltukta bayrak olacakmış.Gündüz kadın basket maçına gidilip sonrada arenaya geçilir güzel bir gün olur inşallah.

Genel kurul kararıda önemli olacak 22 ekimde.

Dünkü Kizilyildiz maçı ve bugün yapılacak olan Olağanüstü Kongre yanında arka planda kalıyor ama bu takım beni heyecanlandiriyor ve Trabzonspor maçını merakla bekliyorum. Üstelik Beşiktaş bu kadar formda iken kayıpsız gitmek çok çok güzel olacak.

Maça dair diğer merakla beklediğim şey ise Josue'nin performansı.

Genel kurul kararı hem bu maçtan hem de Kızılyıldız maçından önemli. Siyasetin çöktüğü arazilere bu genel kurul yapısıyla hayır çıkma ihtimali yok. Devlet ile iş yapıp Mecidiyeköy'den çıkıp, dağın başına giderek büyük zarar etmiştik. Yine en büyük mafya ile iş yapıyoruz, umarım bu projeler, kulübümüzün yararına olur.

Maç için 25bin bilet satılmış, 18bin civarı kombine ile birlikte maç saatine kadar 50bin kişi Ali Sami Yen'de olacak. Galatasaray taraftarı takıma inanıyor ve bu şampiyonluk alametlerinden biri. Bu sene bu takım şampiyon olacak. Maçı kazanırız, Podolski'den gol bekliyorum. Sabri'nin yerine Cavanda, Yasin'in yerine Podolski başlamalı. Fakat Riekerink Bey "kazanan 11 bozulmaz" diye düşünebilir.

Sabri yerine Cavanda oynasın diye çok dua ettim ama Cavanda'nın bir numarasını göremedik daha.

Takım resmen sahaya biz nasıl olsa kazanıcaz diye çıkmış bu çok tehlikeli bir durum. Tolga çok kötüydü bugun. Cavanda hakkında yorumum bile yok. Poldi hazır değil. Herşeye ragmen son hamlelerde berbat olsakda kotu futbol oynamadık.

Trabzonspor , son yıllarda Galatasaray maclarina garip bir şekilde ekstra motive oluyor . Deplasmanda bu haftaya kadar golü bile olmayan takımın Galatasaray macını kazanması motivasyon ve ersun yanal denilen fener amigosunun başarısıdır . Şike sürecinde bu takımın en cok yanında duran Galatasaray'a karsı gecen yıl kendi statlarında Galatasaray forması yakıp , muslera'ya saha icinde saldırmışlardı . Mactan önce endişelerim beni yanıltmadı . Tamamiyle psikolojik sebeplerden ötürü kaybettigimizi düsünüyorum .

Bir parantez de macın eyyamcı hakemi Fırat Aydunus denen tetikciye açmamız gerekiyor . Penaltı pozisyonuna hic deginmek istemiyorum . Kötü bir performans sergiledik tamam ama trabzonsporlu oyuncular en az 3-4 kez yerde yattıgında ısrarla sedyeyi saha icine sokma hevesin nedir senin fırat ! Oyuncu yerden kalkmış, yat sedye geliyor diyor . Sedye geliyor , oyuncu ayağa kalkıyor ve 1-2 dakikada sahayı terk ediyor ...Böyle bir düzen icinde maalesef taraftar , takım ve teknik ekip pasif kaldı . Bunların anladıgı dil Fatih terim'in hakemlere uyguladıgı psikolojik baskı ...

Riekerink Efendi artık degişiklik yapmayı ögren bir zahmet degişiklik yapmış olmak için yapma Selcuk ve Sneijder bu takımın her şeyi bu isimler olmayınca sen zaten geriden gelip maç çeviremezsin.