2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Adamlar 10 kişi topun arkasına geçip savunuyor bizse kağnı gibi yavaş oynuyoruz bu takım bu kadar yavaş oynayarak bu tip rakiplere karşı hiçbir sonuç alamaz!

Evinde oynuyorsan tempolu başlayacaksın bekin kanatın bindirme yapacak,dikine oynayacaksın bizse yavaş oynayarak rakibin savunmaya yerleşmesini bekliyoruz sonuç ortada.

Sneijder ile olmuyor 442 mi oynarız 433 mü oynarız artıl bilmiyorum.Yenilgiyi haketmedik bugun.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşırı konsantrasyon ve şansızlık yüzünden kaybettik.
Eren'in son dakikada direkten dönen o topu bugün kazanamayacağımızın en net olayı idi.
O pozisyonu Fener Sow ile bulsa atardı ama biz bugün inanılmaz şansızdık.

Riekerink'in en büyük eksisi oyunu okuyamıyor oluşu.
Yardımcıları da malesef aynı durumda.

Antalya ve Gençler maçında ıkınarak kazanmıştık. Takım o maçlar bölüm bölüm çok iyi oyun ortaya koyup, o anlarda pozisyon bulmuştu fakat bazı sinyalleri de vermişti. Bugün neredeyse tek kale oynadık ama "bu da mı kaçar be" diyeceğimiz pozisyon neredeyse yok. Topa sahip olduğumuz kadar üretken ve tehditkar değildik. Sneijder'ın uzun süredir devam eden formsuzluğu, Podolski'nin sahada olmayışı, Selçuk'un etkisiz oluşu yüzünden oyuna akıl koyamadık ve golü bulamayıp hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Takımın canı sağolsun, bugün tek kaleye çevirdiğimizi maçı kaybettik, yarın kazanırız. Bu sene sonu da şampiyon olacağız.

Bruma, Carole ve Tolga'yı beğendim. Geri kalan oyuncular kötüydü.

İyi oynamadığımız deplasmandan 3 puanla döndük yine aynı Ankara deplasmanı gibi.Bruma çıktı maçı aldı resmen.Carole sahanın en iyisi oldu bence.Sol kanatta Carole-Bruma ikilisi çok iyi anlaşıyor.Artık yavaş yavaş Serdar'ın takıma adapte edilmesi gerekir çünkü Chedjou sanki ceplerinde 3 er kiloluk kum torbaları ile koşuyor.Semih sakatlıktan iyi dönmüş gözüküyor.Tolga geldiğinden beri en kötü topu oynadı ve 60 dk oyunda kaldı ve cezalı duruma düştü hafta Başakşehir maçında yok.

De jong son yarım saatte 33/31 pas ile oynamış ve birçoğu dikine atılmış tek toplar bence fazla kiloları verince Tolga ve Selçuk'tan birini kesecektir.Önümüzdeki hafta onun için önemli bir fırsat.

Poldi sahada yok gibi bişeydi topsuz oyunda zaten kariyerinde hiçbir zaman olmadı.

Veee gelelim Yasin efendiye bu yıl sadece Trabzon maçında oynamadı (kupa elemesi dahil) ama oyundan alınırken formayı atmalar falan saçma sapan işler.Ayrıca Sinan girdikten sonra daha etkili oldu.

Önümüzde 3 maç Başakşehir,Fb,Bursa maçları var zorlu viraj arada milli maç arası umarım sakatlık falan olmaz.

Fener Bursa Başakşehir 6 7 puan çok iyi. Bursanın durumuna bakmayın iyi değiller.

Bursa iyi değil ama biz çok mu iyi top oynuyoruz ?
Bruma bir şeyler yapsın diye dua ediyoruz.
Beklerimiz orta açmak ne bilmiyor.
Kanat oyuncularımız orta açan değil içeri girmeye çalışan oyuncular.
Eren gibi bir forvetimiz var ama malesef kullanamıyoruz.
Sneijder'siz hiç zevk veriyoruz.
Sabri'yi izlemekten sıkıldım.
Devre arasında Ched'i iyi bir fiyata Çin'e satmak lazım.
Onun yerine de Denayer bonservisi ile alınmalı.
De Jong,Serdar ve Cavanda artık ilk 11'e monte edilmeli.

Muslera
Cavanda Serdar Balta Carole
De Jong Selçuk
Poldi Sneijder Bruma
Eren

Cenk Linnes Semih Tolga Josue Sinan

Bursa iyi değil ama biz çok mu iyi top oynuyoruz ?
Bruma bir şeyler yapsın diye dua ediyoruz.
Beklerimiz orta açmak ne bilmiyor.
Kanat oyuncularımız orta açan değil içeri girmeye çalışan oyuncular.
Eren gibi bir forvetimiz var ama malesef kullanamıyoruz.
Sneijder'siz hiç zevk veriyoruz.
Sabri'yi izlemekten sıkıldım.
Devre arasında Ched'i iyi bir fiyata Çin'e satmak lazım.
Onun yerine de Denayer bonservisi ile alınmalı.
De Jong,Serdar ve Cavanda artık ilk 11'e monte edilmeli.

Muslera
Cavanda Serdar Balta Carole
De Jong Selçuk
Poldi Sneijder Bruma
Eren

Cenk Linnes Semih Tolga Josue Sinan
İyi oynuyoruz demedim zaten, inşallah iyi oluruz. Bu arada dün Semih iyiydi Semihi oynatmalı Başakşehir maçında. Hata yapar kötü oynar ayrı ama bu maçta oynamayı hakeden o

Takım top falan oynamıyor, kimse hayal kurmasın arkadaşlar. Hocanın takım üzerinde 1 gram etkisi yok zaten. Eren gibi forvet var kullanamıyoruz. Linnes bir hata ile kesik yiyor ama yasin ve selçuk gibi adamlar sürekli 11de. Takım pas rekoru kırdı deniyor bırakın allah aşkına büyük çoğunluğu yana ve geriye yapılan paslar. Ben önümüzdeki 3 matçan galibiyet çıkaracağımızı düşünmüyorum.

Takım top falan oynamıyor, kimse hayal kurmasın arkadaşlar. Hocanın takım üzerinde 1 gram etkisi yok zaten. Eren gibi forvet var kullanamıyoruz. Linnes bir hata ile kesik yiyor ama yasin ve selçuk gibi adamlar sürekli 11de. Takım pas rekoru kırdı deniyor bırakın allah aşkına büyük çoğunluğu yana ve geriye yapılan paslar. Ben önümüzdeki 3 matçan galibiyet çıkaracağımızı düşünmüyorum.
Bruma bile Riekerink gibi bir hocanın da katkısıyla bu halde. Takım sürekli pas yapıyor doğru çoğu yan pas iyi de oynamıyoruz fakat bu Riekerink etkisi, hani etki yok diyorsunuz ya bu bilinçli bir etkidir. Savunma kaynaklı sorunlarımızı önlemek için sürekli top bizde kalsın istiyor hoca, bunu yaparken de üretemiyoruz. Şu an bunu çözmeli. Yasini kessin diyorsunuz Selçuku kessin diyorsunuz kimi oynatacak şu an? Geçen hafta Yasin oynamadı daha mı iyiydik? Bu hafta Sinan fena değildi haftaya 11e Sinanı koyar iyi oynarsa tutar oynamazsa Yasin oynar. De Jong hazır değilken adamı Selçuk yerine sahaya mı atsın? Hoca kim hakediyorsa onu oynatmaya çalışıyor. Linnes konusunda bence de şans vermeli fakat görünen de Sabrinin ikisinden de önde olduğu. Dün de iyiydi hatta.

Bruma bile Riekerink gibi bir hocanın da katkısıyla bu halde. Takım sürekli pas yapıyor doğru çoğu yan pas iyi de oynamıyoruz fakat bu Riekerink etkisi, hani etki yok diyorsunuz ya bu bilinçli bir etkidir. Savunma kaynaklı sorunlarımızı önlemek için sürekli top bizde kalsın istiyor hoca, bunu yaparken de üretemiyoruz. Şu an bunu çözmeli. Yasini kessin diyorsunuz Selçuku kessin diyorsunuz kimi oynatacak şu an? Geçen hafta Yasin oynamadı daha mı iyiydik? Bu hafta Sinan fena değildi haftaya 11e Sinanı koyar iyi oynarsa tutar oynamazsa Yasin oynar. De Jong hazır değilken adamı Selçuk yerine sahaya mı atsın? Hoca kim hakediyorsa onu oynatmaya çalışıyor. Linnes konusunda bence de şans vermeli fakat görünen de Sabrinin ikisinden de önde olduğu. Dün de iyiydi hatta.
Akıl hocalığını iyi yapıyor ama o kadar işte o da eğitmenlik geçmişinden geliyor. Yasin, Selçuk, konusunda yaz boyu takımla beraberdi üstelik bu adamların geçen seneden beri takımın kangreni olduklarını da biliyor ama gidip Tolga ve De Jong gibi isimler alındı. Takımla kamp sezonu geçirdi geçen seneden gelen sorunlarımızın hiçbirisi ile ilgili bir eylem yok hala aynı ağır çekim oynayan, rakibi zorlamayan. 1 gol atınca geri çekilen kapanan takım var sahada. Ayrıca Linnes'i sağ kanatta kullanabilir en azından Erene orta açılmış olur. Takımla ilgili çok soru işareti var ve ligde 9 hafta olmuş, avrupada yoksun ilerleme sıfır. Bu hoca kalacaksa şu anki halimizle ilk 4 başarı olur bence.

Akıl hocalığını iyi yapıyor ama o kadar işte o da eğitmenlik geçmişinden geliyor. Yasin, Selçuk, konusunda yaz boyu takımla beraberdi üstelik bu adamların geçen seneden beri takımın kangreni olduklarını da biliyor ama gidip Tolga ve De Jong gibi isimler alındı. Takımla kamp sezonu geçirdi geçen seneden gelen sorunlarımızın hiçbirisi ile ilgili bir eylem yok hala aynı ağır çekim oynayan, rakibi zorlamayan. 1 gol atınca geri çekilen kapanan takım var sahada. Ayrıca Linnes'i sağ kanatta kullanabilir en azından Erene orta açılmış olur. Takımla ilgili çok soru işareti var ve ligde 9 hafta olmuş, avrupada yoksun ilerleme sıfır. Bu hoca kalacaksa şu anki halimizle ilk 4 başarı olur bence.
Çok karamsarsınız biraz iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Yasinin takımın kangreni olduğunu düşünmüyorum iyi bir yedek olur. Sinana güvendik oynattı da hoca ama o oldum havasına girdi. Şu anda da o yüzden oynuyor Yasin haftaya da Sinan oynayacaktır. Bazı isimler akılda yerleşmiş iyi olsa da hep günah keçisi oluyorlar. Bunu ben de yapıyorum maalesef. Lig sıralamamıza gelecek olursak bu takımın şampiyon olacağını düşünüyorum inşallah yanılmam. Sene başı burda çok yazdım Favre boş Sampaoli boş Puel boş. Şimdi Favre takımı uçuruyor çok kötü kaçırdık onu ama şu ana kadar hocadan şikayetçi değilim. Takımla birlikte geliştiğini düşünüyorum. Brumaya etkisi hiç küçümsenemez her türlü kazanç olacak bize. Yavaş oynama noktasında da sorun takım kadrosu bunu da değiştirmek için süre gerekiyor. Yavaş oynamamızın temel sebepleri Selçuk Sneijder ikilisinde. İkisi de aldığı paranın hakkını vermiyorlar üstelik kağnı gibiyiz bu ikilinin ağırlığı yüzünden

Geçen hafta Poldi'ye penaltı vermeyen Fırat Eyyamus bugün Karabükspor'u katletti.
Olmayan penaltı ve kırmızı kart ile takımı mahvetti.
Anlaşılan Eyyamus'a Galatasaray'ı bitir, Fenerbahçe'yi yükselt demişler.
Kadıköy'de ki derbiye Eyyamus atanırsa hiç şaşırmam...

Yasin kadro dışı bırakılmış. Peki yönetime soruyorum Hamit neden affedildi? Hamitin kadro dışı kalması için Riekerinkin yüzüne su şişesinin gelmesi mi gerekiyordu? Bu nasıl bir standart? Bana kalsa ikisini de kadro dışı bırakırım. Yasin formayı fırlatmış Hamit hocanın karşısında terbiyesizlik yapmış ne fark var?

Yasin kadro dışı bırakılmış. Peki yönetime soruyorum Hamit neden affedildi? Hamitin kadro dışı kalması için Riekerinkin yüzüne su şişesinin gelmesi mi gerekiyordu? Bu nasıl bir standart? Bana kalsa ikisini de kadro dışı bırakırım. Yasin formayı fırlatmış Hamit hocanın karşısında terbiyesizlik yapmış ne fark var?

Kesinlikle katılıyorum.
Hamit'te kadro dışı bırakılmalıydı.
Böylece Yasin ile olan bağımız koptu.
Bu saatten sonra öyle fayda getireceğini çok sanmıyorum.
Devre arasında onun yerine iyi bir kanat oyuncusu almak lazım.

Hamit hocadan ve takımdan özür diledi ve para cezası ile affedildi.Yasin'de özür diler kapatırlar konuyu bişey çıkmaz burdan.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta Poldi'ye penaltı vermeyen Fırat Eyyamus bugün Karabükspor'u katletti.
Olmayan penaltı ve kırmızı kart ile takımı mahvetti.
Anlaşılan Eyyamus'a Galatasaray'ı bitir, Fenerbahçe'yi yükselt demişler.
Kadıköy'de ki derbiye Eyyamus atanırsa hiç şaşırmam...

Tamamen eyyamcılık. Şampiyonluğa oynarken Eskişehirli futbolcunun küfür etmesine rağmen Canere kırmızı gösteren bir hakem, aynı hafta rakibine yumruk atan futbolcunun cezasını özür diledi diye silen bir federasyon...
Bence pozisyon penaltı, ama başka zaman olsa veriliriydi ? Hiç sanmıyorum..
Çok net, birileri vermiş talimatı, Fenerbahçe hemen kopmasın, biraz daha yarışta kalsın denmiş. Biraz daha para kazanmak istemiş..

Demirören bir kaç hafta önce "Fener yarışın içinde kalır." demiyor muydu?

Hakem hatalarından yana 3 büyüklerin şikayet etmeye hakları yok bence. Türk futbol tarihine bakıldığında kaymağını bunlar yerken ceremesini Anadolu kulüpleri çekiyor.