2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Tamamen eyyamcılık. Şampiyonluğa oynarken Eskişehirli futbolcunun küfür etmesine rağmen Canere kırmızı gösteren bir hakem, aynı hafta rakibine yumruk atan futbolcunun cezasını özür diledi diye silen bir federasyon...
Bence pozisyon penaltı, ama başka zaman olsa veriliriydi ? Hiç sanmıyorum..
Çok net, birileri vermiş talimatı, Fenerbahçe hemen kopmasın, biraz daha yarışta kalsın denmiş. Biraz daha para kazanmak istemiş..
Forumda güzel şeyler yazan ender fenerbahçelilerdensiniz sanırım.(değilseniz uyarın) Fırat denen hakem bozuntusu keşke bir takımın tetikçisi olsa dediğiniz gibi eyyamcının bayrak tutanıdır kendisi.Kimin ihtiyacı varsa onun için çalar düdüğünü.

Son iki hafta fb yarıştan kopmasın diye önce Bülent dün Fırat üzerlerine düşen görevleri yerlerine getirdi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirören bir kaç hafta önce "Fener yarışın içinde kalır." demiyor muydu?

Hakem hatalarından yana 3 büyüklerin şikayet etmeye hakları yok bence. Türk futbol tarihine bakıldığında kaymağını bunlar yerken ceremesini Anadolu kulüpleri çekiyor.

Zaten hakem hatalarından şikayetleri de çoğunlukla ona verdin, bize vermedin vs şeklinde. Hep karşı taraf referans gösteriliyor, faul mu değil mi, ofsayt mı değilmi konuşulmuyor..

Tamamen eyyamcılık. Şampiyonluğa oynarken Eskişehirli futbolcunun küfür etmesine rağmen Canere kırmızı gösteren bir hakem, aynı hafta rakibine yumruk atan futbolcunun cezasını özür diledi diye silen bir federasyon...
Bence pozisyon penaltı, ama başka zaman olsa veriliriydi ? Hiç sanmıyorum..
Çok net, birileri vermiş talimatı, Fenerbahçe hemen kopmasın, biraz daha yarışta kalsın denmiş. Biraz daha para kazanmak istemiş..

Evet, eyyam ama bu eyyamı yaptırtanı da es geçmeyelim bence. Konyaspor maçı 1500 dk oynansa Fenerbahçe gol atamazdı, bu maçta penaltı-kırmızı olmasaydı Karabük çok rahat puan alırdı ki , keza Alanya bile aldı. Bu puan kayıplarında Aziz Yıldırım artık yolun sonuna gelirdi. Dolaylı yollardan Fenerbahçeyi kurtarma ama bana göre Aziz Yıldırım operasyonu. Kim ne derse desin. Fenerbahçe taraftarının son haftalarda artan isyanını bir nebze de olsa bastırmadır. Bana göre de başarılı.Ama, Fenerbahçe' nin her yıkılışında Mhk aynı şekilde davranamaz, federasyonu basar bizimkiler. Oyüzden pek önemsemiyorum bu durumu. Fenerin gücü belli, öyle sezon sonu kafada olacak gücü yok bence, bir yere kadar taşır bu eyyam onları.

Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım ve Cüneyt Çakır maç yönetmiyorlar, idare ediyorlar. O gün şartlar neyi gerektiriyorsa; ona göre düdük çalıyorlar. Fırat Aydınus'un Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında yorumlarındaki keskin değişiklik, ister istemez bazı soruları beraberinde getiriyor. Galatasaray maçında Podolski'ye yapılan hareketi, penaltı olarak değerlendirmemişti, haklıydı. Fener maçında daha yumuşak bir harekete penaltı verdi, penaltı ile uzaktan yakından alakası yok. Eğer bu penaltıysa, her maç 10 tane penaltı verirsin, iş çığrından çıkar. Yine Galatasaray maçında, Trabzonlu Uğur'u sarı kart göreceksin, lütfen sus diye uyarıp, kart vermeyen Aydınus, bir hafta sonra penaltıdan canı yanan üç Karabüklü'ye seri sarı kart verdi. Kısaca Fener'i yarışta tutacaklar, yakında ligin ihalesi var. Galatasaray yönetimi de arsa satmaya, inşaat yapmaya devam etsin!

Sneijder'in asisti ve Sinan'ın golüyle öne geçtik.

Sonra Sabri ve Semih sayesinde 2-1 geriye düştük. Böyle rezalet savunma olmaz.

Bu arada ideal orta sahamız De Jong - Tolga olmalı. De Jong müthiş oynuyor. Hem sert, hem oyun kuruyor.

Hangi branşı izlesek hüsran sanki hepsi ağız birliği etmiş gibi taraftarı düşünen yok 2-3 haftadır oynanan rezil futbolun hesabını versinler.

45-60 arası Başakşehir tek kale yaparken Riekerink yine uyudu. Sneijder dışında iyi oynayan oyuncumuz yoktu. Defans oyuncularımız rezaletti. Bugüne kadar oynadığımız oyundan, hak ettiğimizden çok daha fazla puan kazandık. Haftalardır kötü oynarken kazandık. Bugün hak eden takım 3 puanı aldı. Geçmiş olsun.

Sabri-Semih-Hakan-Carole defans hattımız, çok da söylenecek söz yok.

Sezona hızlı başladık, çabuk kesildik. Şampiyonluk adayı bir takım evinde üst üste 2 maç kaybetmez. Muslera ve Bruma ile bir yere kadar...

Hayatınızdan çok mu memnunsunuz, günlük stresiniz, sinir harbiniz size yetmiyor mu, o zaman gelin Galatasaray erkek basketbol ve futbol takımlarını izleyin! Bence kadın basketbol takımımıza şu 2 takımın bütçesini bağlayalım, hafta içinde 3 branşta mücadele etsinler. Hiç yoktan önde filan basarlar, Bekir-Yalçın gibi dünyanın en kazma tandemi olabilecek oyunculardan top filan çalarlar. Takımda zaten hepi topu 2 Amerikalı var, şunlar kadar anlarlar ayak topundan da.

Nasıl Ergin Atamanı eleştiriyorsak hata yaptığı zaman herkesi eleştirmemiz lazım..Riekerink yüzünden bu maçı kaybettik!! Şu maç iyi analiz edilmiş olsaydı defansta Semih ve Hakan ile başlanmazdı..Hava topundan yoksun 2 oyuncu ile ilk 11 başlamak intihar oldu!! Serdar bu maçta Chedjou ile başlayabilirdi..

Muslera
Sabri- Chedjou- Serdar- Carole
De Jong- Selçuk
Podolski- Sneijder- Bruma
Eren

Şu şekilde çıksaydık kazanırdık veya berabere biterdi en azından puanla dönerdik..Yazık oldu!!

Bir zamanlar evimizde aslandik. 2 -0 geriden gelip maclar alirdik, simdi ise onde oldugumuz maci verdik.

ben hala trabzon macina yaniyorum. ligin en kotu takimina evimizde yenildik. inanmak mumkun degil.