Şahsi fikrim yoğun euroleague programınıda gözönüne alarak, görece çok kolay avrupa maçları oynıyacak bjk sompo japan nın eğer earl clark sağlam kalırsa lig lideri olabileceği yönünde. İkinci favorim Anadolu Efes.
Doğuş'un pota altının sıkıntılı olduğunu düşünüyodum, hazırlık maçalarında Furkan beni baya yanıltmıştı fakat sezon ile birlikte dediğim ortaya çıktı. Bu pota altı ile özellikle desplasmanda sıkıntı yaşıyacaklar.
Eğer biz de bir şekilde pleiss'ı gönderip, kadro yapımıza uygun atletikve savaşçı bir bekçi alırsak pota altına, işler değişebilir bizim için. Burdan pleiss kötü oyuncu anlamı çıkmasın, hala iddia ediyorum şu anda Efes'te olsa ya bu adam ne pivot arkadaş dedirtir. Ama bizim bu takım kimyasında arkada bir yamaya ihiyacımız var. Bu noktada Pleis dan verim almak için bir pg ve atletik bir forvet almamız gerek bence. Bunun gerçekleşmesi çok daha zor olduğu için, ondan vazgeçip hocanın bildiğe işe dönmesi, yani skorer kısalar ve atlet uzunlar kombinine dönmemiz gerek.
Fenevin ise bu sene lig de işi daha zor. Hem takım rotasyonu dar hem de oyuncular sakatlanmaya çok meyilli. Egehan'dan ve Berk'den çok ultra süpriz bir katkı almazlarsa işleri zor. 6 yabancı ve dixon ile melih ne kadar gider görücez. Bence çok süpriz yenilgiler alıcaklar ligde. Uşak şu haliyle Tofaş'tan iki gömlek aşağıda bir takım bence bu arada.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi