2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

İkisi fazla olurda Cooper düşünüle bilir bence. Mitchellı bize karşı izlemeyi çok istiyordum olmadı. Her zaman güçlü takımlarla oynamak ve onları yenmek hoşuma gidiyor oyuncuların ayrılması kötü olmuş
 
Krasny de asıl RT Guinn 4-5 rotasyonunu çok rahatlatırdı, özellikle de Avrupa da. 200 bin civarına oynar diye tahmin ediyorum. 20 dakika civarı çok iyi katkı verebilecek, her zaman hazır ve sıcak bir oyuncu.
 
Belki pek duyulmadık oyuncular değil ama Will Thomas çok iyi olur tabi alması da zor. Ayrıca Mike James de beyaz ve kısa biri olarak patlayacılığı westbrook u andıran bir oyuncu, bu sezon da iyi gidiyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Nizhny'den Rudd, Khvostov ve Mahalbasic radarımızda olmalı bence, Mavrokefalidisi de takip edebiliriz (sene başında da çok istemiştim).
 
Seneye Tony Mitchell'ı almak lazım.Bir de Beşiktaş'ın Nate Wolters'ı düşürdüğü gibi benzer bir düşürme yapabilmek lazım.
 
Rakheem Chiristmas nbdl'e iyi bir başlangıç yapmış. İki maçta 20 sayı ve 9 rebound ortalama, tabi 30 üzeri dakika aldığını unutmamak gerek.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Savunmada falan çok aksıyor mu? Ve Maccabi'nin yüksek temposuna ayak uydurabildi mi?
Maccabi'de hali hazırda temponun da ötesinde basketbol yok. :) Kadrosundaki sirkülasyona pek anlam veremediğim Kızılyıldız dahi kendilerine oranla baya kısa vadede şekil alacak gibi duruyor.Darüşşafaka Doğuş anlaşılır bir performans sergilediği takdirde Maccabi'yi Eurocup'ta izlememiz olası.
 
D.j cooper,mccollum ile aynı tarz bir oyuncu.Ağırlıklı olarak atıcı bir guard.Bize oyun yönlendiren,deneyimli bir guard gerekir.Cooper'a hiç ihtiyaç yok.
 

Üst