2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Cooper hem oynayan hem de oynatan bir guard.Mccollum ise sadece atmayı düşünen bir oyuncu.Ayrıca Mccolum saf bir guardla oynarsa bence çok daha faydalı olur.
 
Diger basliga da yazdim burada da bulunsun. Joe Alexander'i takimda gormek isterdim. Mucadeleden kacmayan, atletik ve sutu da fena olmayan bir PF. Hatta ara sira pivot da oynuyor ve topu yere vurup potaya gidebiliyor. Gecen sezon Maccabi'de kora kor savastigi maclarda bile Goodes denen basketbol katili suresini kisitli tutmustu, bu sezon Sassari'de cok daha fazla sure aliyor. Verimi de artti tabi. En sevdigim ozelligi savasmaktan hic kacmamasi.

Nasil olur da Avrupa'ya bu kadar gec gelir diye sasirip bir arastirma yapmistim iki sakatlik gecirmis 2010 ve 2011 civarinda.

Haynes'in 200 bin dolara oynadigi Sassari'de en fazla o civarda kazaniyordur. Yedi yabancili kadro icin ideal bi rotasyon oyuncusu.
 
Arnett Multrie , Byron Mullens , Tony Mitchell , Brady Haslıp , D.j. Cooper , Quiny Miller ,Damıon Lee bizim takımda çok iş yapabilecek.Özellikle gelecek sezon düşünülmesi gereken oyuncular.
 
Michael Beasley hakkında ne düşünüyorsunuz? Kafayı topladıysa bence Avrupa'da fark yaratabilir. Çin'deki kontratı da 600.000$ civarında. Seneye 4 numarada birebir oyunu ve yüksek skor potansiyeliyle bence faydalı olabilir.
 
Onuaku çok çok kötü oyunlar çıkarıyor Maccabi ile. Kesinlikle öyle yanına yaklaşılacak bir oyuncu değil en azından şu anki görüntüsü hiç umut vermiyor. Bunun dışında ismi sıkça geçen DJ Cooper biizm takıma uyumu sıkıntılı bir PG olurdu. Cooper topa fazlaca hükmeden oyun görüşü iyi bir oyuncu yalnız ondan verim almak için onun elinden şekillecenek oyunlara müsade etmeniz gerekir. Yani biraz fazla imtiyaz ister yönlendiricilik hususunda. Çok fazla rol çalmayan akıllı bir PG daha çok işimize yarar. Ayrıca 3 sayı yüzdesi de vasat , zaman zaman McCollum ile yan yana da oynanayacağını düşündüğümüzde Caleb Green'in de şut anlamında sıkıntı çekebildiğini varsaydığımızda çok hoşumuza gitmeyen bir tablo oluşabilirdi. Yani herşey istatistik , asist sayısı değil. Oyuncuyu defalarca izledim , izlemek de gerekir. Salt asist yapıp uzunları devreye sokacak adam değil ihtiyacımız olan. Birden fazla parametre var ve bunların birçoğunda ortalama olup takımın dengesini bpzmamalı , saha görüşü tabi ki ortalama üzeri olacak.
 
7. Yabancı için muhakkak oyun kurucu almalıyız.Uzun rotasyonunda Dorsey , Lasme , Green , Ege , İzzet ve Duşan var.Yeter ki hocamız rotasyonu ekonomik kullansın.
 
Geçtiğimiz yıl İsrail de en beğendiğim 3-4 forvetten biri olan Ike Ofoegbu Maccabi de gayet iyi maçlar çıkarıyor. Bana göre Randle dan çok daha iyi bir oyuncu ama daha savruk olduğu da gerçek.
 
Jeff Brooks, Darryl Monroe, Zabian Dowdell, Doron Lamb, Nicolas Laprovittola, JJ Johnson, Ryan Toolson, Khvostov. Bir üst seviye için düşünülebilecek oyuncular.
 
Achille Polonara gelişmeye devam ediyor 4 numara için ileride sağlam bir oyuncu olacak gibi duruyor.
Earl Clark d-league e düşmüş çöksek fena olmaz gibi sözleşme detaylarını bilmiyorum ama çin'e gidecek gibime geliyor.
Khvostov eğer bu sezon için alabilirsek zizis-fener arasındaki bir ilişki gibi bir durum oluşturabilir.

Sözün özü bu sezon için takımın kendi içinden çıkarmak öncelik olacak şekilde pass-first guard ve 15 dk süre alacak bir 4 numara bize üstün başarılar getirir diye düşünüyorum.
 
Mouphtaou Monra Yarou 5 numara için düşünülebilir.Eurocup'ta 11,3 sayı ve 9,2 ribaund ortalaması var.2.08 boyunda ve 25 yaşında.
 
Önerdiğim oyunculardan biri olan Quincy Miller takımı Kızılyıldız'ın Real Madrid'i 94:88 yendiği maçta 24 sayı 7 ribaund ve 2 asist ile oynadı.Gelecek sezon mutlaka düşünülmesi gereken bir oyuncu.
 

Üst