2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Delaney in sözleşmesi bitecek ama bize düşmesi zor Nba ve kalburustu Euroleague takımlarına gider büyük ihtimal keza Quincy Millerda.

Yarou sorunlu ama iyi oyuncu deniyor Dorsey sonrası düşünülebilir keza Tony Mitchell bize gelebilir o da baya sağlam bir isim seneye alınmalı
 
Seneye Byron Mullens , Tony Mitchell , Quincy Miller , Arnett Moultrie ve D.j. Cooper kesinlikle kadromuza katmamız gereken isimler.
 
Victor Rudd gelecek sezon 4 numara için ideal bir oyuncu.2.06 boyunda ve 24 yaşında olup son derece atlet ve forvet özellikli bir oyuncu.
 
Önerdiğim oyunculardan Quincy Miller takımının Khimki'yi 96:91 yendiği maçta 25 sayı ve 7 ribaund ile etkileyici performansını sürdürüyor.
 
Ergin Ataman Donta Smith'i önümüzdeki sene için defterine yazmıştır diye düşünüyorum. 32 yaşına gelmiş olsada bir üst seviyedede ciddi ve iyi katkı vereceğini düşünüyorum. Özel bir oyuncu.
 
D-League'den 4 numara bakabiliriz diye düşünüyorum.

Birkaç videosunu izledim Raphiael Putney bana aşırı derecede Kenny Gabriel ı andırdı daha atletik bile olabilir temiz şutlu 25 yaşında bi kardeşimiz.

Devin Ebanks: Avrupa tecrübesi dış şut vs. vs. vs.

Malcolm Thomas: D-League gurusu,ribaund canavarı, maccabi tecrübesi var.
 
Jared jordan oynatan guard tanımına uyan bir oyuncu.Geçen sezon Gipuzkoa Basket takımında 34 maçta 7 asist ortalaması var.Bu sene ise Walter Tigers Tübingen takımında 5 maçta 11,6 asist ortalaması var.
 
Jared jordan oynatan guard tanımına uyan bir oyuncu.Geçen sezon Gipuzkoa Basket takımında 34 maçta 7 asist ortalaması var.Bu sene ise Walter Tigers Tübingen takımında 5 maçta 11,6 asist ortalaması var.

Asist ortalaması küçük takımlarda çok büyük anlam ifade etmiyor. Küçük takımlarda topu hep elinde tutan arkadaşlarına sadece şut atmaları için pas veren oyuncular da var. Söylediğin adamı pek tanımıyorum ama sadece istatistiğnden i o oynatan guard tanımına uyduğunu söyleyemeyiz demek istiyorum. Zisis Diotgibi adamlar mesela 6-7 asist ortalamalarıyla oynamazlar ama oynatan guardlardır.
 

Üst