2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Eee ne olacak şimdi, Russ'tan verim mi alacağız, bir anda on numara oyuncu mu olacak yoksa transfer mi yapacağız. Madem bu şekilde olacaktı neden Dentmon'a lig lisansı çıkarıldı da Russ'ın iptal edildi? Şimdi alacağımız oyuncu + Russ için ligde lisans hakkımız var mı? Kafamda deli sorular.

Şu kulüpte geleceği düşünerek, ihtiyatlı şekilde hamle yapan bir Allah'ın kulu yok mudur?

Russ smith tam anlamiyla fiyasko oldu . Oyuncuya yapılan muamele , kadro dısı bırakmak sonra mecbur kalıp affetmek . Halimiz içler acısı ...

Taraftarı olmasam çok eğlenceli takım aslında! Bu ne gözünü seveyim ya!

Dentmon'la birlikte Russ'u da eşantiyon verin yollayın yau ne affetmesi?

Russ Smith'i gönderemediler, onun yerine Dentmon'u gönderip oradan çıkacak bütçeyle bir guard hamlesi yapmaya çalışıyorlar anlaşılan. Ama hareketin yapılma şekli yanlış. Olaylar tam bir komediye dönmeye başladı.

Yaptıklarını ne çabuk unuttuk Russ'ın.Bilerek idmana çıkmamalar,kan testine bile girmemeler vs.Yalnız Russ'a tekrar lig lisansı çıkartırsak tam skandal olur bence.

Tamamiyle geçen seneye dönmeye çalışıyoruz ama Russ'tan McCollum olmaz malesef.Ama mecburuz çıkamıyoruz galiba ondan.

Dentmon'dan birşeyler kalırsa, biraz da bütçeden arttırmıştık heralde.Keşke yerine oynatan, savunması ortalama bir oyun kurucu alsak.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Hayır benim anlamadığım hoca bu saatten sonra Russ'dan ne bekliyor ki? Dentmon'u kadro dışı bıraktı, adamı bitirdi. Kadrodayken 10-12 sayı ortalamasıyla oynuyordu az çok katkı veriyordu. Geldikten sonra takımı umursamaz tavırlarla yokları oynadı. Şimdi de hoca Russ ve Dentmon'dan memnun değil diye Dentmon'un talibi çıkınca göndermek istiyor. Elinde yalancıktan guard olsun diye de Russ kadroya katılıyor. Yarın bir gün Russ da istediklerini yapamayınca onu da mı kızağa çekecek yine? Yeni bir guard alıp Russ'ı mı şutlayacak? Bu nasıl iştir anlamadım. Bir takımın düzeniyle bu kadar oynanmaz ki.

Dentmon'ın ayrılmasına sevindim. Fakat Russ Smith'in affedilmesi sadece yeni guard gelene kadar en azından kadroda dursun hamlesi gibi. Şu oynadığımız oyuna falan hiç uyacak bir isim değil Russ

Zararın neresinden dönülürse kardir . Dentmon ve russ hic bir şekilde bu sezon verim alamayacagimiz oyunculardi . russ'ın sözleşmesinden en az hasarla sıyrılabilirsek muazzam olur .

Dentmon'un gitmesine bende sevindim . Baskonia macındaki görüntüsü ile katkı verme şansı imkansızdı . Mac sonu attıgı tweet ile bir ölcüde Galatasaray kariyerini noktalamış oldu . Yolu acik olsun .

Böyle saçma bir sebepten kadro dışı mı bırakılır diyordu malum bir kaç kişi. Simdi de böyle yapan oyuncu affedilir mi diyorlar :)

Tek amaç belli E.Atamana giydirmek. Yazık...