Şayet Ergin Ataman ile sezon sonuna kadar devam edeceksek ben transfer yapılmasına karşıyım. Evet guard ihtiyacı var ama her olumsuz koşulda transfere sarılıp ondan sonraki senelerde borcunu ödemekten sıkıldım ben artık. 9 milyon dolar gibi gayet yeterli bir bütçeyle böyle kimyasız bir takım kuruyorsan, kusura bakma ama sorumluluğunu sonuna kadar alacaksın. Kimse sezona girerken bütün bütçeyi ve yabancı hakkının nerdeyse tamamını harcamamız için başımıza silah dayamadı. Sezona bütün bütçeyi harcayarak giriyorsan öyle bir kadro kurmalısın ki, takımda 2-3 sakatlık yaşansa dahi yeni bir isme ihtiyacın olmamalı. Şu an Sinan ve Micov sakatlansa bizim için çekilmez hale gelen sezon, bambaşka bir boyuta da geçebilir. Kaldı ki mevcut kadrodaki problem de sadece guard transferiyle çözülecek bir şey değil. Bana kalırsa safkan bir 4 numaraya daha ihtiyaç var, forumdaki birçok arkadaşa göre de 3.5 ihtiyacı var. Bizim için Euroleague zaten bitti, ligde de saha avantajını alamayacağımız ortada. Euroleague'i 14. değil de 12. bitirmek, şampiyon olamayacağın bir ligde en fazla final oynamak için gelecek sezonların bütçesinden yemenin alemi yok.