2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Büyük ihtimalle bütçesi bizden düşük olan Zalgiris Kaunas'ın sezon başı guard rotasyonu Kevin Pangos - Leo Westerman, bizim sezon başı guard rotasyonumuz Russ Smith - Justin Dentmon söyleyeceklerim bu kadar....

Bu noktaya geldikten sonra boyle dusunmek normal tabi ama sezon basi guardlari degiselim deseler hicbirimiz kabul etmezdik.demem oki boyle kiyaslamalar yapmak su asamada pekte mantikli degil bence..

Sezon başında yazdım zaten? Ayrıca JJ Johnson kolejde baya baya 4-5 numara oynuyordu. O adamda 3 oynayacak Ball Handling yok.

Sezon başı, ortası, sonu fark etmez ikinci sınıf oyuncu. Austin Daye in 3 cm kısa hali. Onun pivot oynadığı takım savunma yapamaz.

Russ Smith te 20 sayı ortalamayla oynuyordu, D Leaugde.

Şimdi de kolej kariyeri mi kıstasımız oldu ?

Beşiktaştaki halini gördüm, çocukluğuna inip koleje bakma ihtiyacı duymadım..

Sezon başı, ortası, sonu fark etmez ikinci sınıf oyuncu. Austin Daye in 3 cm kısa hali. Onun pivot oynadığı takım savunma yapamaz.

Russ Smith te 20 sayı ortalamayla oynuyordu, D Leaugde.

Şimdi de kolej kariyeri mi kıstasımız oldu ?

Beşiktaştaki halini gördüm, çocukluğuna inip koleje bakma ihtiyacı duymadım..

Kolejdeki pozisyonundan bahsediyorum, ortalamalarından değil. Allah aşkına neden yazdıklarımı anlamak istediğiniz gibi anlayıp yorumluyorsunuz yahu? Gayet anlaşılabilir bir şey yazmışım. Kadromuz All-Star oyuncu kaynıyordu zaten de JJ 2.sınıf oyuncuymuş. Beşiktaş'ta yanında Kenan Bajramovic'le oynuyordu adam.

Serdar Zaman kardeşim valla ben yine Pangos - Westerman ikilisini seçerdim. Nedenini soracak olursan Russ tanımıyordum ve Dentomon'un da atmaktan çok attıran bir oyuncu olduğunu biliyordum. Leo - Pangos ikilisi en azından bana göre bundan çok daha dengeli.

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/809490506749280256?lang=tr

Ya sene başından beri istiyorum şu adamı Efes'e geldi diye sevindim aslında her sene Efes'ten birilerini alıyoruz inş Honeycutt'ı alırız Atletizm Ribaunt Blok SAvunma çok iyi sadece dış şutları istikrarsız ama bize deli gibi savaşan mücadele adam lazım değil mi ?

Biz Efes'te istenmeyen oyuncuları alıyoruz. Bu performanstan sonra Efes neden bıraksın. Bıraksa bile aynı şekilde bu performanstan sonra büyük takımlardan bize kalmaz.

Kolejdeki pozisyonundan bahsediyorum, ortalamalarından değil. Allah aşkına neden yazdıklarımı anlamak istediğiniz gibi anlayıp yorumluyorsunuz yahu? Gayet anlaşılabilir bir şey yazmışım. Kadromuz All-Star oyuncu kaynıyordu zaten de JJ 2.sınıf oyuncuymuş. Beşiktaş'ta yanında Kenan Bajramovic'le oynuyordu adam.

Tamm bende kolejdeki pozisyonunun ne önemi var diyorum. Avrupada ne yapmış yıllardır ?

Austin Daye den ne farkı olurdu gelseydi ? Takımda ne değişirdi bende onu soruyorum.

Sen 4 - 5 oynar diyorsun bende oynayamaz diyorum ortada tartışma yok.

Neyse oyuncu maaşları konusunda iyisin merak ettiğim bir şey var.

R.Smith + Dentmon = Granger
B.Schilb + Diebler = Honeycutt
Pleiss + D.Thompson = B.Dunston edermiydi ? Şu 3 oyuncu bu 6 oyuncu yerine kadroda olsa sence nasıl olurdu ?

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/809490506749280256?lang=tr

Ya sene başından beri istiyorum şu adamı Efes'e geldi diye sevindim aslında her sene Efes'ten birilerini alıyoruz inş Honeycutt'ı alırız Atletizm Ribaunt Blok SAvunma çok iyi sadece dış şutları istikrarsız ama bize deli gibi savaşan mücadele adam lazım değil mi ?

Yazın Honeycutt yaza yaza klavyemde bu tuşlar aşınmıştı artık :) Şaka bir yana bize ne kadar elzem bir oyuncu olduğunu her maç hatırlatıyor sağ olsun.. Şu sezon başında yapılan kadrolardan gözümüzü kapatıp birini seçsek şu halimizden iyi durumda olurduk..Ben bu hocanın yaptığı kadroyu kabul etmedim, etmeyeceğim hiçbir zaman..

Tamm bende kolejdeki pozisyonunun ne önemi var diyorum. Avrupada ne yapmış yıllardır ?

Austin Daye den ne farkı olurdu gelseydi ? Takımda ne değişirdi bende onu soruyorum.

Sen 4 - 5 oynar diyorsun bende oynayamaz diyorum ortada tartışma yok.

Neyse oyuncu maaşları konusunda iyisin merak ettiğim bir şey var.

R.Smith + Dentmon = Granger
B.Schilb + Diebler = Honeycutt
Pleiss + D.Thompson = B.Dunston edermiydi ? Şu 3 oyuncu bu 6 oyuncu yerine kadroda olsa sence nasıl olurdu ?

Bu oyuncuların direkt maaliyetini bilmiyorum ama buy-out var bi defa. Honeycutt Khimki'den 500 bin dolar alıyordu Efes'te taş çatlasın 750-800 almıştır. Dunston ve Granger da 900 civarında alıyordur. Russ 850, Dentmon 900 - Schilb 500, Diebler 600 - Pleiss 700, Deon 700 alıyor bizde.

Bu oyuncuların direkt maaliyetini bilmiyorum ama buy-out var bi defa. Honeycutt Khimki'den 500 bin dolar alıyordu Efes'te taş çatlasın 750-800 almıştır. Dunston ve Granger da 900 civarında alıyordur. Russ 850, Dentmon 900 - Schilb 500, Diebler 600 - Pleiss 700, Deon 700 alıyor bizde.

O zaman bu üçlü alınabilirmiş..

Granger
Zoran Dragic
Honeycutt
Austin Daye
B.Dunston

Micov
A.Tyus

Bu kadronun maliyetini bilemem ama iş yapardı sanki.

Collowaye ne diyorsun geçici çözüm olarak bu yıl için ?

Sezona 9 yabancıyla girdik, hepsine lisans çıkardık. Şimdi 8 yabancımız var ama bunlardan 7'sinin lisansı var. Matematik problemi olarak sorsan, çözemeyenin çıkacağı türden hikaye.

Boşta olan herhangi bir net 1 numara alıp, lisans çıkartıp kapatırız mevzuyu. Ataman sözlerini yutmaya başladığına göre Arroyo flian şaşırtmaz.

Boşta olan herhangi bir net 1 numara alıp, lisans çıkartıp kapatırız mevzuyu. Ataman sözlerini yutmaya başladığına göre Arroyo flian şaşırtmaz.
Yönetim aldırmaz heralde çünkü ona ödenmeyen para yüzünden ceza yenildi keşke şu durumlara hiç düşülmese ve arroyo hiç gitmese idi...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi