Can Akan
0
Daye de mi gidici yoksa..?Evet oraya gelecek gibi bir isim Erceg tarzi...
öyle potansiyelli bir adamdan çok kolay vazgeçmemek gerekir.
Daye de mi gidici yoksa..?Evet oraya gelecek gibi bir isim Erceg tarzi...
Evet oraya gelecek gibi bir isim Erceg tarzi...
Erceg var işte Nba'den düşmüş Erceg tarzı bi 4 numara yok. Geçen sene ligimizde oynamış ya da bize karşı oynamış oyunculara bakmak lazım. Çok yüksek profilli bir oyuncu alınacağını sanmıyorum zaten.Boşta Erceg tarzı dört numara kim var ki? Bir de neden Erceg tarzı arkadaş Dayeyi zaten öyle oynamatmaya çalıştık. Daye şu potansiyeli ile seneye Pleissle düşünülecek ilk isim bence. Nbaden mi bakcaz acaba? Aslında Kubandan Broekhoff u alsak. Ama o da çok 4 değil...
GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Jerrells'i bile" demişsiniz, şu anda İsrail Liginin ve Eurocup'ın tozunu atıyor, müthiş formda.Jerrells bile arıyoruz şuan takımda olsa güvendiğimiz adamların başında yazarız. Ulan hep mi bir aksilik çıkar, Hawkins - Gordon - Lasme - Chuck - Mccollum - N'dong gibi adamlar bi şekilde elimizden uçup gidiyor.
Daha önce de dedim hepimizi piskoloğa muhtaç ettiBizim bir oyun kurucuya ihtiyacımız var. Niye 4 numara alıyoruz ? Koç neyin kafasını yaşıyor ? Bileklerini kesecem ya. Saçmalık...
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımı düşüne düşüne kafayı yedik. En sonunda psikosomatik sorunlarımız cikacak.Daha önce de dedim hepimizi piskoloğa muhtaç etti
GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi