2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Yönetim aldırmaz heralde çünkü ona ödenmeyen para yüzünden ceza yenildi keşke şu durumlara hiç düşülmese ve arroyo hiç gitmese idi...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir şekilde o mevzuyu halledemezse yönetim bizi çok zorlu bir sezon bekler artık maç izlerken uğraşıcak başka birşeyler bulmamız lazım yoksa herkes kendini akıl hastanesinde bulabilir.

Sene başında bu foruma 9milyon dolar verseler şuan takım muhtemelen euroligde ilk 5 içindeydi.Transfer işinde bilmedigimiz hesaplayamadığımız olaylar , paralar dönüyor bizim yada yöneticler teknik ekip bu işlerdan anlamıyor.

Son açıklamalara göre muhakkak bir oyun kurucu alacağız. Hatta hata yapma imkanımızın olmadığı bit oyun kurucu. Russ ve Dentmon geldiğinde de burada herkes ikiye ayrılmıştı. Maalesef kötümser olanlar kazandı...:)

Gelecek oyuncunun herkesin hem fikir olacağı bir oyuncu olması tek dileğimiz. Bunu bu bütçeyle ve bu teknik ekiple yapabilecek miyiz asıl sorun da bu.
Takipteyiz....merakla bekliyoruz....

James-Zizis
Sinan-Emir-Göksenin
Micov-Honeycutt
Moerman-Ege
Tyus-Pleiss
Ah ulan şu takım çok iyi olurdu Mike James çok rahat alınabilirdi Zizis keza gayet mümkündü keşke rotasyonu daha sıkı yapabilseydik.

Toney Douglası az çok biliyorum ama nasıl bir oyuncu tam olarak tanıtan olur mu? Savunması oyunu yönlendirmesi çabukluğu skorerliği nasıl Avrupa için uygun mudur?

Sene başında bu foruma 9milyon dolar verseler şuan takım muhtemelen euroligde ilk 5 içindeydi.Transfer işinde bilmedigimiz hesaplayamadığımız olaylar , paralar dönüyor bizim yada yöneticler teknik ekip bu işlerdan anlamıyor.
Kesinlikle katılıyorum, şu anda en komik yönetilen kulüp bizizdir. Transfer işlerinde kesinlikle başka oyunlar var. Bu durumda sadece Basketbol takımlarında değil futbolda da öyle. Biz burada konuşup uğraşıyoruz ama sözde yöneticiler kulüpten çok kendilerini ve çevrelerindeki yiyicileri düşünüyorlar. Galatasaray üzerinden nemalanan nasıl büyük bir kesim var Allah bilir. Yazık.

Guarddan önce başka pozisyona oyuncu gelirse şaşırmam şu sıra, lisans hakkımız kısıtlıyken sağlam bir guard olmalı öncelik.

Merhabalar tanju bey sizin bir bildiginiz vardir boyle konustugunuza gore..bende deon thomsonin da gonderilerek yerine oyuncu alinacagini dusunuyorum aslinda ama insallah oncelik guard olur..bu arada t. douglas ihtimali varmi acaba tanju bey.bizlerlede bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim..