2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Deon Thompsonla ilgili gecen hafta bazi haberler cikmis Kizilyildiz'a onerildigiyle ilgili,gercekten ayrilacak ve yerine birini alacagiz gibi duruyor.

Kalnietis hatasina da dusmeyiz umarim. Kocun kafasinda savunma olmadigi acik,fizikli bir guard alip hucumda dip forvetten oyun kurma planini surdurmek istiyor ama cidden gerek yok,onu zaten yapan oyuncular var,bize farkli tipte bir oyuncu lazim.

Aslında sevdiğim bir oyuncudur ama sezon başı yanında Parrgo-Kalnietis olsa eyvallah derdim. Ama tek başına bu takımı toparlayacağını sanmıyorum. İnşallah yanılırım.

Bu sene Kalnietis EL'de 5.5 sayı ve 3.1 asist ortalamasıyla oynuyor. Sinan'ın 10.8 sayı ve 5.3 asist ortalamasıyla oynadığını söyleyeyim bu arada.

Yalnız Smith, Dentmon ve Thompson ile anlaşarak ayrıldıysak 1 milyon doların üzerinde para kalmıştır. İki iyi transfer için yeterli. Douglas ve N'dour ilaç olur

Sportando "Ayrılabilir" demiş Kalnietis için bence de menajer işi gibi duruyor. Ha bizim sağımız solumuz belli olmaz gidip anlaşabiliriz. Öyle bir şey olursa tam anlamıyla "tüy dikmek" olur. Bakalım neler göreceğiz.

bu takima mccollumdan gerisi yalan olur, hem istanbulu biliyor hem gecen yildan 6 arkadasi hala duruyor hem seviliyor hem seviyor, wallah billah mccollumdan gerisi yalan ve yazik olur :(

mccollum buraya yumruk havaya *big hug*

THY Euroleague'de evindeki galibiyet serisini 4 maça çıkaran Galatasaray Odeabank'ta flaş gelişmeler yaşanıyor...

Sarı Kırmızılılarda sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Russ Smith bilmecesi çözüldü. Kadrodışı kaldıktan sonra affedilen Smith'in sözleşmesi feshedildi. Oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşan Galatasaray yönetimi, Smith'e hakedişlerini verdi ve ayrılık sabah saatlerinde resmileşti.

Oyun kurucu transferi için hem Dentmon hem de Smith'ten ciddi bir bütçe ayıran Galatasaray Odeabank, bu bölgeye iyi bir transfer için kolları sıvadı. Sarı Kırmızılılar iddia edildiği üzere Mantas Kalnietis ile ilgilenmezken coach Ergin Ataman'ın diğer isimler üzerinde durduğu öğrenildi. Ancak henüz karar verilen bir isim olmadığı belirtildi.

Öte yandan Galatasaray Odeabank'ta Deon Thompson'la da yollar ayrılıyor. Oyuncunun menajerinden gelen 'ayrılık' talebini değerlendiren Galatasaray'da Thompson'un yerine bir 4 numara takviyesi de yapılacak.

@***************************************

Smith çok fazla sıkıntı çıkarmadan gitmiş çok şükür.
Dentmon, Smith ve Deon gitti.
Bu 3 isimden en az 1500-1800k kalmıştır.
Bu bütçe ile çok sağlam iki hamle yapmalıyız.
İnşAllah güzel haberler alırız...

Yalnız Smith, Dentmon ve Thompson ile anlaşarak ayrıldıysak 1 milyon doların üzerinde para kalmıştır. İki iyi transfer için yeterli. Douglas ve N'dour ilaç olur

Ndour'un kontratı var. Zaten Erceg profiline uygun bir oyuncuda değil. Avrupa'da 5 numara olarak iş yapar. Toney Douglas'ta kafasından Nba fikrini kolay kolay atmaz. Herhangi bir sakatlıkta falan Nba takımlarının ilk düşündüğü oyunculardan biri. Sanmıyorum onun avrupaya geleceğini.

Daha önce de yazıyordum. Maliyeti olmayan İsaac Fotu'yu alıp getirin 4 numara için. Canavar gibi mücadele eder. Mark Dickel'dan sonra bir Yeni Zelandalı izleyelim Türkiye'de. Hırslı yapıları yeter.

Arroyo, Porto Riko takımlarından Ponce ile anlaşmış.

4 için NDour/Stokes/Fotu/JJ Hickson 1 için Kendall Marshall, Xavier Munford. Düşünülebilir.

Tek maçta beğendiğin oyuncuyla, sağdan soldan eş dost üfürmesiyle transfer yapılmayacağını da öğrensin bi zahmet artık. Ya da sen bırak onlar yönetsin takımı.

Erceg profilinde oyuncu olayı kesin mi ? Nerden çıktı bu söylenti..

Birde Austin Daye sakat mı yoksa koç tercihiyle mi oynatılmıyor bilgisi olan varsa aydınlatsın beni hayrına :)

Kalnietis geleceğine arroyo alsaydık hocam daha iyiydi ? Hoca bu sene iyice saçmalamaya başladı eğer menajer oyuncuyu pazarlamak için böyle haberler çıkarmadıysa . Toney sakat olması lazım ayrıca arkadaşlar .

Yönetim ciddi anlamda şaşırtıyor beni . Russ smith ve Dentmon'dan sonra Thompson 'un olası ayriligi gercekleşirse takımda ' defolu ' oyuncu kalmayacak . İki nokta atışı yapabilirsek senaryo tamamen degisir . Bu saatten sonra hata yapma lüksümüz bulunmuyor . Yapacagimiz hamle ya da hamleler takım iskeletine dogrudan monte edilip direk katki alabilecegimiz isimlerden olusmali . . Zira yaptigimiz yanlis transfer tercihleri ile ekonomik çöküş her gecen gün büyüyor . Umarim transfer yapmak icin transfer yapmayiz .

x - sinan
shlibb- diebler - goksenin
micov - emir
x - Daye
Pleiss - Tyus

Russ Smith'in kontratı feshedilmiş. Gitmesi iyi oldu. Tek sorum var: Panathinaikos deplasmanında bizi kanser etmesine neden müsaade edildi?

Kalnietis vasıfsızı yerine Jamonu getirsinler bari o adam takım sıkışınca içeriyi zorlayıp sayı çekebilen bir kısa ve savunmasıda Kalnietise nazaran çok üstün,Douglas olmazsa Jamon olsun