2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Koç bu başlık çalışsın insanlar sıkılmasın burası yoğun olsun istiyor. Ayrıca dönem ortası transfer adrenali artırıyor. Yoksa herkes yapar sezon başı kur iyi kadro oynasınlar. Böyle daha heyecanlı...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel olmuş bu:)) Ataman kendini böyle avutuyor olabilir belki:)
Sonra aşırı heyecandan tak diye gitmesin bu taraftar,Deniz kardeşim,yazık değil mi taraftara:)

Arkadaş Euroleague transfer hakki 1 tane değilmi guard bide 4 numara alıp ne yapacağız? Alalim bal gibi sağlam bi guard 4 numarayi emir micov daye bazen ege iyi kötü idare ediyorlar tüm parayi guarda basalim..

1 transfer sınırı yok.

Kurallarda geçen sadece bir sezon için maksimum 20 oyuncuya lisans çıkartılabilir ve bunlardan aynı anda maksimum 16 tanesinin lisansı aktif olur.

Kural kitabının linkini de şöyle bırakayım:
http://www.euroleague.net/rs/79tbcu...16-17-euroleague-bylaws-book-15-sept-2016.pdf
Registration of teams başlığı sayfa 89da

1 transfer sınırı yok.

Kurallarda geçen sadece bir sezon için maksimum 20 oyuncuya lisans çıkartılabilir ve bunlardan aynı anda maksimum 16 tanesinin lisansı aktif olur.

Kural kitabının linkini de şöyle bırakayım:
http://www.euroleague.net/rs/79tbcu...16-17-euroleague-bylaws-book-15-sept-2016.pdf
Registration of teams başlığı sayfa 89da
Eyvallah dostum o zaman iki transfere karşı değilim ama bence tüm parayi guarda yatirip saglam bisi alalim zaten diger bolgelerde roller oturdu gibi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17.12.2016 - 17:55
-
Litvanyalı guard Kalnietis'i dünkü Olimpia Milano maçının ardından gündemlerinden çıkardıklarını da ileten Ergin Ataman, Arroyo'nun transferini de ülkesine döndüğü için rafa kaldırdıklarını açıkladı.

Ben bunu görmemiştim. Kalkıp gidelim. Transfer başlığı da kilitlensin. Adamın transfer yapma mantığına bak.

Ben bunu görmemiştim. Kalkıp gidelim. Transfer başlığı da kilitlensin. Adamın transfer yapma mantığına bak.
Bu feciymiş hakikaten,gerçi Deon'u da aynı mantıkla geçen sezon bize karşı oynadığı oyunla transfer etmiş de olabilir, ki bence öyle:)
Kazara başka takımla oynasaydık, Kalnietis yeni oyuncumuzdu herhalde bu mantıkla.

Bu feciymiş hakikaten,gerçi Deon'u da aynı mantıkla geçen sezon bize karşı oynadığı oyunla transfer etmiş de olabilir, ki bence öyle:)
Kazara başka takımla oynasaydık, Kalnietis yeni oyuncumuzdu herhalde bu mantıkla.

Muhtemelen öyle aldı zaten abi. Bi sebebi de herkesle inatlaşarak aldığı Krstic'e güvenmemesi maalesef.

Douglas olmuyorsa tercihen D.J. Cooper rahat alınabilir, Ragland'ta yoklamaya müsait, 4 numara illaki alacaksak Amath Mbaye tüm forumlarda adı geçiyor, videolardan izlediğim kadarıyla gerçekten iyi bir oyuncu, Chuck'ın gençliği gibi.

Yalvarırım şu transferleri ataman yapmasın!! Getirsinler sportif direktör vs o yapsın razıyım..Şimdi yine nerede sakat adam var listeye almıştır hoca sağ olsun..