Bravo! 91'li ise yeteri kadar EL hatta NBA tecrübesi bile vardır. Fiziği de müthiş. Koltuklarınıza sıkı tutunun ve seviye atlamaya hazır olun.
Matematiksel olarak şansımız var bunda hemfikiriz,zira daha oynanmamış 16 maç var.Fakat şurada ayrılıyoruz Bamberg maçını kazanırsak durum çok kötü değil diyemeyiz.Bamberg maçını kazanırsak şansımız matematiksel olarak devam ediyor diyebiliriz, zira ikisi çok farklı şeyler..Bir diğer ayrıştığımız nokta da şu Ben az da olsa şansımız varken Ataman bırakmalı diyorum, Sen ise şansımızı sıfırlayacaksa da Ataman sıfırlamalı diyorsun,bense bu düşünce yapısını kabul etmiyorum.Atamanın bırakması bir tercih değil, gereklilik diyorum.Turkish Airlines Euroleague Puan Durumu | NTVSpor.net
Bomberg yendiğimizde rakibini yakalmış oluyorsun 8 sıradaki takım Efes
Kalkıp 4 sıradan 5 sıradan gireriz demedim.8sıradan şansımız var .
16 maç var Hoca vede dogru 2 transferle 9 10 galibiyet alabilcek potansiyeldeyiz.Bu hali ile demedim takımın zaten yazmak olsun yazmak abeste istigal
Bir oyuncuya hele ki de maddi durumun çok iyi değilken buy-out veriyorsan o oyuncunun çok çok iyi bir oyuncu olması, ciddi manada fark yaratabilecek bir oyuncu olması gerekir. Bu arkadaş iyi bir oyuncu olabilir ama Euroleague için kapalı kutu durumunda ve bu durumdayken fark yaratacağını düşünmek çok mantıklı gelmiyor bana..atıyorum 200 bin buy-out veriyorsan 300 bin de kendisine vereceksen toplam maliyeti 500 bin dolar olur ki.. yarım sezon için 500 bin dolara nba piyasasından çok daha iyi oyuncular bulunabilir diye düşünüyorum.Oyuncu gerçekten iyi bir oyuncu da çıkabilir ama maalesef ki bana kağıt üzerinden yapılmış bir transfer gibi geliyor ve söz konusu Ergin Ataman olunca da maalesef ki hiç şaşırmıyorum.Bu dönemde buy-out ödemek yerine boşta olan fark yaratabilecek oyuncuları ikna etmeye çalışmak çok daha mantıklı olacaktır bence.Sportando Big Buyout diyor. Ne kadar Big mesela?
Bu arada oyuncuyu tanımıyorum. Ön yargılarım yok. Belki çok iyi oyuncudur ama herhangi bir oyuncuya önemli bir Buyout verilmesine karşıyım. Mesela 200.000 üstü gibi çok fazla olur.
Matematiksel olarak şansımız var bunda hemfikiriz,zira daha oynanmamış 16 maç var.Fakat şurada ayrılıyoruz Bamberg maçını kazanırsak durum çok kötü değil diyemeyiz.Bamberg maçını kazanırsak şansımız matematiksel olarak devam ediyor diyebiliriz, zira ikisi çok farklı şeyler..Bir diğer ayrıştığımız nokta da şu Ben az da olsa şansımız varken Ataman bırakmalı diyorum, Sen ise şansımızı sıfırlayacaksa da Ataman sıfırlamalı diyorsun,bense bu düşünce yapısını kabul etmiyorum.Atamanın bırakması bir tercih değil, gereklilik diyorum.