2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Kesinlikle kendisinin bize ilaç olacağını sanmıyorum . Şut yüzdesi bir kaç önemli maçında baktım kötüydü Milano gibi o ligde biraz zorlu rakiplere karşı . Genel olarak bakarsak iyi tabi ama lig çok yanıltıcı bir lig . Keşke toney olsaydı ama ikna edemedik belli kendisini .

Teodosic'i almışız beyler :D
2 turnike adımı atıp tekrar top sektirmeye başladığı pozisyon Euroleague seviyesi için beni korkutsa da iyi oyuncu izlenimi verdi, bekleyelim görelim.

fiziği oldukça zayıf gibi savunmada zaten sıkıntılı bir takımız , daha da fazla sıkıntımız büyüyecek gibi...insallah yanılırım ne diyim hiç sevinemedim bu transfere...

Burada hala coach transferi yerine oyuncu transferi konusuluyor olmasi akilsizlik. Hem de buy-out verip almak tam akilsizlik... GS basketbol organizasyonun IQ'su dusuk. Haberlere baktim Dacka Dogus yardimci coach olarak Kemzura'yi getirmis. Bence GS'nin head coach'indan daha iyi Dacka'nin yardimci coach'i. Bagatskis de, Kemzura'da...

Fitipaldo-Sinan/Göksenin-Schilb/Diebler-Daye/Micov-Tyus/Pleiss
9 M $ harcayıp kurduğumuz über kadro

Buy out ödediysek vardır bi bildiği diycem hocanın ama yoktur ya nereden bilecek. Menejarleri dinleyeğine bu forum sitesinde 3-5 bilen arkadaşı dinleseydi daha iyi sezon geçirirdik umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

jamont gordon'ın sakatlandığı günden beri takımı 1-2 pozisyonunda eksiksiz izleyemedik. bir ara arroyo yalnız başına sürükledi rotasyonu. arroyo varken skorer guardımız yoktu. sonra arroyo gitti mccollum geldi, bu sefer de point guardsız kaldık. euroleague e geldik paramızın en büyük kısmını guardlara ayırdık hala guardsızız. efes'in bile heurtel ve granger'ı yeterli görmeyip yanına brandon paul'u aldığı yerde bizde hala 1(BİR) tane güven veren guard yok. şimdi de bu yıllardır dolduramadığımız büyük boşluğu alt liglerin birinden getirdiğimiz undersized bir çocukla doldurmaya çalışacağız. hayırlısı.

Keşke transfer falan yapmasaydık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende yapmalıyız kesinlikle diyordum ama bu ismi görünce aynı tepkiyi verdim . Yazık günahtır ya arroyo mccolum gordon gibi guardları izlerken zamanında şimdi izliceğimiz yine Sinan olacak bu vakitten sonra Sinan'ı küçümsemek degil adamın esas görevi oyun kurmak degil . Yoksa kendisi çok başarılı . Ama bir guard lazımdı bu takıma oda bu gelen adam değil adını bile yazamadım 1+1 yıllık imzalamışız .

Son düzenleme: