Fetipaldo hayırlı olsun TRTSPOR ACIKLADI...
Bobby Dixon o boyuna ragmen cok kuvvetli oyuncu. Ciddi bi kas kutlesi var, ozellikle kollarina bakarsaniz anlarsiniz. Ayrica kollari uzun savunmada topa baskida falan avantaj sagliyor bu durum.Adam el seviyesinde olmayabilirde.Undersize kalır o olur bu olur Baby Dixonu görmesek anlıcam
Bobby Dixon o boyuna ragmen cok kuvvetli oyuncu. Ciddi bi kas kutlesi var, ozellikle kollarina bakarsaniz anlarsiniz. Ayrica kollari uzun savunmada topa baskida falan avantaj sagliyor bu durum.
Bunlara ragmen savunmada ciddi sirittigi zamanlar oluyor ama arkasini toplayan Udoh gibi bir bekci var. Bu sene su ana kadar verim vermesede Vesely var. Yardim savunmasini cok iyi uygulayan Kalinic var.
Kesinlikle Thedore konusunda hemfikirim ama filipovski konusunda uzuldum tavriniza hocam - bi kere o filipovski degil fitipaldo onun ismi rakamla fi ti pal do =))
saka gibiler gercekten ya, sen git fitipaldoyu bul dunyada adam kalmamis gibi- semsettin bas oynasin basim ustune- kim onermis bu adami allah akil fikir versin.
Fitipaldo versus semsettin bas.
McCollum diyorum baska birsey demiyorum. Eger gelebiliyorsa ayaklarina kapanmakta dahil gidin getirin. bu takimin tek eksigi mccollum.