2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bence 4 numara almayalım Thompsonla devam edelim. Seneye Eurolegude yokuz zaten . (İlginç Daçka da yok)

TBL de de en fazla yarı final oynarız.

Fitibaldo Eurolegu de undersize kalır. TBL de Sinanı rahatlatır, o kadar.

Adam el seviyesinde olmayabilirde.Undersize kalır o olur bu olur Baby Dixonu görmesek anlıcam :)
Bobby Dixon o boyuna ragmen cok kuvvetli oyuncu. Ciddi bi kas kutlesi var, ozellikle kollarina bakarsaniz anlarsiniz. Ayrica kollari uzun savunmada topa baskida falan avantaj sagliyor bu durum.

Bunlara ragmen savunmada ciddi sirittigi zamanlar oluyor ama arkasini toplayan Udoh gibi bir bekci var. Bu sene su ana kadar verim vermesede Vesely var. Yardim savunmasini cok iyi uygulayan Kalinic var.

Bobby Dixon o boyuna ragmen cok kuvvetli oyuncu. Ciddi bi kas kutlesi var, ozellikle kollarina bakarsaniz anlarsiniz. Ayrica kollari uzun savunmada topa baskida falan avantaj sagliyor bu durum.

Bunlara ragmen savunmada ciddi sirittigi zamanlar oluyor ama arkasini toplayan Udoh gibi bir bekci var. Bu sene su ana kadar verim vermesede Vesely var. Yardim savunmasini cok iyi uygulayan Kalinic var.

Kolları uzun? Baby Dixon?

Adamı savunmak için yazmadım bişi bekledegimde yok adamdanda .Gelsin görelim hepsi bu

Bamberg maçında izleyebileceğiz sanırım. Bu kadar olumsuz yorumlarımız inşallah totem olur diyecek başka bir şey bulamıyorum açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar kizsamda insallah faydali olur diyecegim. hislerimde yanilmam kolay kolay ama bu transfer hocanin kaynayan kazaninin altina bir adet odun olarak yer almaz insalllah.

Hayirli olsun.

Resmi açıklama gelmiş;
Uruguaylı oyun kurucu aynı zamanda ülkesinin milli takımında da forma giyiyor. 2013 FIBA Amerika Şampiyonası’nda dikkatleri üzerine çeken Fitipaldo, 9 Eylül 2013’te oynanan Kanada – Uruguay karşılaşmasında ilk beş başlayarak 18 sayı ve 2 ribaund üretmişti.

Şuraya baya güldüm yalnız. Başarı diye yazmışlar ama keşke yazmasaydınız..

Kesinlikle Thedore konusunda hemfikirim ama filipovski konusunda uzuldum tavriniza hocam - bi kere o filipovski degil fitipaldo onun ismi :) rakamla fi ti pal do =))

saka gibiler gercekten ya, sen git fitipaldoyu bul dunyada adam kalmamis gibi- semsettin bas oynasin basim ustune- kim onermis bu adami allah akil fikir versin.

Fitipaldo versus semsettin bas.

McCollum diyorum baska birsey demiyorum. Eger gelebiliyorsa ayaklarina kapanmakta dahil gidin getirin. bu takimin tek eksigi mccollum.

Filpovski derken Banvitin koçundan bahsediyorum :)

En azindan 1+1 sozlesme yapilmis. Insallah iyi bir sicrama gerceklestirirde gelecek sene Eurocup'da da fayda saglar, 150 bin dolar gayet iyi rakam ama olurda elimizde patlarsa yarim sezonda 300 bin felaket.

Bu saatten sonra inşallah hayırlı olur demekten başka yapacak bir şey yok.

Biz daha birkaç hafta önce Kalnietis'i bile beğenmeyip bize olmaz, tek başına kaldıramaz bu yükü diyorduk. (Keşke demez olaydık ) Şimdi ise Avrupa tecrübesi 3-4 aylık olan yeni bir kapalı kutuyu alarak bu senenin üzerine kremasını da eklemiş olduk.. Bu senemize de yakışan buydu zaten..!.

Ergin hoca gerçekten büyük hocasın hiçbir EL hocasının ve bizim bile aklına gelmeyen tercihlerinle kendin dahil herkesi şaşırtmaya devam ediyorsun(!)

Dediğim gibi bizim için hayırlı olur ve başarılı bir performans sergiler. Çünkü ne kadar kızsak da ne kadar isyan etsek de en çok üzülen yine biz oluyoruz.

Upgraded Can Korkmaz. Kalnietis geleydi keşke.
Nunnaly italya liginin mvp'si ve bu oyuncudan fersah fersah iyi oyuncu. Beklentiyi ona göre ayarlamak lazım
Performansı ne olur bilemem, belki şov yapar orası ayrı ama benim açımdan bütün saçmalıkların üzerine tüy dikmek oldu

Bu oyuncuda mvp olabilirdi daha 11 maç oynamış. Çok iyi şutor. Saha görüşüde iyi ancak çok top kaybı yapıyor. Potansiyel yüksek olabilir. Mesela geçen sene alınmış olsaydı burada çok iyi karşılanırdı.Bana göre bu oyuncuyu alıyorsan imzalarsın 3 senelik sözleşme bizde en azından şubenin bir planı var deriz.