gönül ister bu işi okuyan insanlar takım kurulurken fikirlerini belirtsin . Sınıfımda basketbol branşında çok üst düzey bilgilere sahip olan , gerek fundementals gerekse taktiksel gerekse bilimsel anlamda çok fazla bilgi ve birikime sahip insan var . ( Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Fakültesi okuyorum ) Keşke bu insanlar bir araya gelerek hem Ülke basketbolunun gelişimi için hem de can- ı gönülden destek verdiğimiz şu kulüp için çaba harcayabilseler . Potansiyelli birçok aydın insan inanın heba oluyor , bu işi bilen insanlar meslek sıkıntısı ve ekonomik nedenlerden dolayı farklı meslek dallarına yöneliyorlar . Kendi işi olmadığı için başarısız sonuçlar ve verimsiz iş kalitesiyle beraber mutsuz bir yaşam sürdürüyorlar . İşini mutsuz yapan bir insandan kalite beklemek de anlamsız kalıyor . Şunu demek istiyorum vizyonsuz yönetimler devam ettikçe ne adam akıllı alt- yapı sağlanabilir ne de mesleği iyi bilen insanlar bir yere gelebilir. FB VE EFES bunu bir şekilde yala yalpa götürebiliyor çünkü her sene sponsorları veya başkanları tarafından önlerine hazır para konduğu için böyle bir imkanları var . Ne yazık ki bizim gibi borcun içinde batan bir kulübün 2. şubesi olan Basketbolundan ve bu yönetiminden fazla bir şey beklemememiz gerekiyor . Kulübün kondisyonerinin kim olduğunu merak ediyorum bu arada . Büyük ihtimalle torpille giren birisidir yoksa bu kadar sakatlığın olması bana hiç mantıklı gelmiyor . Aynı tempoda bütün EL takımları oynuyor ve ne yazık ki en fazla sakat bizim kulübümüzden çıkıyor . Bizim kadar dar rotasyonla oynayan başka bir takım var mı diyecek olursanız FB ' yi örnek verebilirim . Çoğu oyuncusu her maç 30+ süre alıyor ve talihsiz sakatlık geçiren Bogdan hariç başka ciddi sakatlık geçiren ve maça çıkmasına engel olan ( en azından bizim kadar ) bir oyuncu görmedım . Ayrıca bizim çoğu maçımız 40 dk sürmedi . 30 dk da maçları tamamladığımız için bu sakatlık çok fazla geldi açıkçası . Kondisyonerin ismini ve hayatını bilen birisini lütfen bizimle paylaşabilir mi , umarım doğru özetlemişimdir .