2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Ben bu schilb gitsincileri anlamıyorum. Siz istemiyorsunuz diye hoca oyuncu gönderecek değil. Madem daha sezon başlamadan gönderecekti sene başında neden tutsun adamı. Ergin hoca bırakmaz Schilbi...
Biraz daha akıl süzgecinden geçirmek lazım yazılanları..

Sinan, Diebler, Goksenin, Micov, Schilb, Preldzic.

80 dakikayi bu oyunculara paylastirinca pek akil suzgecinden gecirilecek bir durum cikmiyor ortaya.

Galatasaray Odeabank'ta hazırlık kampında bacağından sakatlanan Russ Smith de 10 gün kadar takımdan uzak kalacak.

Antrenman sisteminde ve sezon oncesi yuklemelerde problem oldugunu dusunuyorum. Her sezon ayni seyleri yasiyoruz cunku.

Hem ağır idmanlar hem de üst üste maçlar bu hâle getirdi oyuncuları.
Hayır koçun gözünden kaçmış ve böyle bir karar almış olabilir. Yardımcıları hiç mi bunları söylemez hocaya ?
Bunlar bunlar olabilir bir daha düşünün diye diyemiyorlar mi ?
Eğer diyorlarsa Ergin Hoca bile bile neden yapıyor bunu ?

Sinan, Diebler, Goksenin, Micov, Schilb, Preldzic.

80 dakikayi bu oyunculara paylastirinca pek akil suzgecinden gecirilecek bir durum cikmiyor ortaya.
Hocam, Koç Schilbi tuttu mu? Tuttu. Daha neyin kafasını yaşıyorsunuz çözemiyorum!
Ne diyip gönderecek? Schilbcim ben seni tutmak isterken sarhoştum. Aklım yerinde değildi. Üstelik baya da bir süre görüştük ama işte napcan hayat mı diyecek? Bak Schilbin kalmasını eleştirin de schilb gitsin demek bana hayalcilik geliyor.
Edit: Schilble yeni sözleşme imzalanmasını doğru bulmayanlardanım...

Galatasaray Odeabank'ta hazırlık kampında bacağından sakatlanan Russ Smith de 10 gün kadar takımdan uzak kalacak.

Antrenman sisteminde ve sezon oncesi yuklemelerde problem oldugunu dusunuyorum. Her sezon ayni seyleri yasiyoruz cunku.

Fortitudo Bologna, Vanoli Cremona, Tofaş, Sharks d'Antibes, EA7 Milano ile 9 günde 5 maça çıktık. Sezon öncesi maç oynayan takımlar arasında fazla bir yoğunluk bu. Sakatlıkların olması kaçınılmazdı. Bence maç sayısını biraz azaltılmalı ya da ara verilmeliydi. Sene başında bu kadar yükleme yaparsak sakat sayımız artabilir.

Oyuncuların sakat olması , maçlara tam kapasiteyle çıkmamızı da engelliyor. Hep eksiklerimiz oluyor. Daha kısa aralıklarla oynayacağımız maçlar var. İnşallah bir iki maç ayarlaması düzenlenir.Daha çok sakat vermeyiz.

Hocam, Koç Schilbi tuttu mu? Tuttu. Daha neyin kafasını yaşıyorsunuz çözemiyorum!
Ne diyip gönderecek? Schilbcim ben seni tutmak isterken sarhoştum. Aklım yerinde değildi. Üstelik baya da bir süre görüştük ama işte napcan hayat mı diyecek? Bak Schilbin kalmasını eleştirin de schilb gitsin demek bana hayalcilik geliyor.
Edit: Schilble yeni sözleşme imzalanmasını doğru bulmayanlardanım...

Oncelikle uslubuna dikkat et.

Rotasyona baktigimda oyuncu ozelliklerinin dagiliminin iyi olmadigi gibi nicelik olarakta siskinlik goruyorum. Takimdan gonderilmesi gereken en makul adamda Schilb'i goruyorum ve bunu yaziyorum. Takimin patronu Ergin Ataman'dir isterse 40 dakika sahada tutar, pozitif ve negatif sonuclarina katlanacak olan sonucta o. Bana gore Schilb gonderilmeli, padisah degilim ferman gondermiyorum alti ustu gorusumu yaziyorum. Isterse nufusuna gecirsin banane.

Ömer Onan Preldzic icin teklif yapılmadığını söylememişmiydi?

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fortitudo Bologna, Vanoli Cremona, Tofaş, Sharks d'Antibes, EA7 Milano ile 9 günde 5 maça çıktık. Sezon öncesi maç oynayan takımlar arasında fazla bir yoğunluk bu. Sakatlıkların olması kaçınılmazdı. Bence maç sayısını biraz azaltılmalı ya da ara verilmeliydi. Sene başında bu kadar yükleme yaparsak sakat sayımız artabilir.

Oyuncuların sakat olması , maçlara tam kapasiteyle çıkmamızı da engelliyor. Hep eksiklerimiz oluyor. Daha kısa aralıklarla oynayacağımız maçlar var. İnşallah bir iki maç ayarlaması düzenlenir.Daha çok sakat vermeyiz.

Sabah kondisyon ve kuvvet antrenmani yapilip aksam ustu maca cikiliyor seklinde birseyler okumustum twitterda. Yaklasik 8 sene amator, 2 sene yari profesyonel spor yaptim halada aktif olarak hem spor yapiyorum hem spor bilimiyle ilgileniyorum hayatimda boyle sacma sapan bir program gormedim. Var mi Avrupada yada NBA'da boyle sezon oncesi bir programa sahip olan baska takim merak ediyorum. Austin Daye twit atmisti bu konuyla ilgili. Ustelik bu oyuncular tatilden geldi, Milli Takim'da oynayip gelen var. Isin kotusu bu sakatliklar darbeye bagli degil. Takip edebildigim kadariyla Micov, Dentmon, Russ, Daye suana kadar irili ufakli sakatlik yasayan oyuncularimiz. 10 gunde normal degil bu.

Kalabalık ve yeni bir kadro olmasından dolayı takımın adaptasyon sorununu çözmesi için bu kadar çok hazırlık maçı planlanmış ama bencede bir gözden geçirilmesi lazım ,5 oyuncumuz sıkıntı yaşadı iyi yanından bakarsak çoğu küçük çaplı sakatlıklar bir anda böyle bir tempoya daha kötü sakatlıklar da olabilirdi .Umarim daha fazla sakatlık yaşamayız.

Arkadaslar Emir gibi birinin formamizi giyecek olmasi hic kimseyi rahatsiz etmiyor mu? Her geldigi macta bize hareket ceken kufur eden kendi salonunda alti isaretleri kufurler kiyametler. Emirle gelecek basaridan ne hayir gelir. Nerede kaldi bizim durusumuz? 6 kisiyle de oynadi bu takim gecen sene Dorsey i gonderdik uzun rotasyonumuzu riske atarak neden yaptik cunku degerlerimiz vardi. Kendini takimin ustunde goruyordu. Simdi bu adami kusura bakmayin ama benim midem kaldirmiyo isterse 5 pozisyonun 5 inde de oynasin. Herkese saygilar sevgiler

Emir 350 bin euro ya fırsat transferi oldu. Şahsen benim sevdiğim bir oyuncu değil, ama hocanın sevdiği tip bir oyuncu. Ayrıca sinan ve göksenin'in yanına en az bir yerli gerikiyodu. Mevcut havuza bakınca zaten oyuncu yok, guard rotasyonumuz kapalı. Uzun olarak türk oyuncu yok şu anda ki oğuz dan falan Allah korusun. Sonuçta bu şartlarda Emir kötü bir hamle değil. Ha para olsa bence bonservis verip Tolga alınsın derim ama oda hocanın tarzı değil.

Bu arada Emir geldi diye schilb gitmez. İkisi farklo oyuncular. Ayrıca hoca schilb'i seviyor. Eğer oyuncu mutsuz olup rolünü beğenmeyip gitmek isterse ayrı. Ama öteki türlü ataman onu göndermez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emir için nasıl tezahürat yapacağız şimdi? Armaya ve formaya sevgimiz var da Emir'i nasıl kabulleneceğiz? Giydiği forma sarı kırmızı olsa bile...

İçime sinmedi bu transfer. Evet kalitesine göre makul fiyata alındı ve yerli rotasyonumuza derinlik de katacak, rasyonel olduğumda itirazım yok fakat Emir son 10 yılda Mirsad'dan sonra en irrite edici adamdı. Emiiiirr anonsuna Preldziiic şeklinde karşılık veresim gelmiyor.

Micov'un durumu nedir? ne kadar sürecek sakatlıgı?

Emir bana göre ne ligde ne euroleagde bize katkı veremez. Oyun zekası olan ama onu kullanamayan bir adam.Şutu ve savunması da vasat.. Hiç istemezdim açıkçası.. Ligi de hafife almayın, çok iyi yabancılar geliyor ligimize..

Emir 350 bin euro ya fırsat transferi oldu. Şahsen benim sevdiğim bir oyuncu değil, ama hocanın sevdiği tip bir oyuncu. Ayrıca sinan ve göksenin'in yanına en az bir yerli gerikiyodu. Mevcut havuza bakınca zaten oyuncu yok, guard rotasyonumuz kapalı. Uzun olarak türk oyuncu yok şu anda ki oğuz dan falan Allah korusun. Sonuçta bu şartlarda Emir kötü bir hamle değil. Ha para olsa bence bonservis verip Tolga alınsın derim ama oda hocanın tarzı değil.

Bu arada Emir geldi diye schilb gitmez. İkisi farklo oyuncular. Ayrıca hoca schilb'i seviyor. Eğer oyuncu mutsuz olup rolünü beğenmeyip gitmek isterse ayrı. Ama öteki türlü ataman onu göndermez.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Schilb için demeye çalıştığım tam da bu...

300 bin euro Emir Preldzic için alınabilir bir risk ama Emir alındı diye herhangi bir oyuncu gönderilmesi apaçık bir plansızlık örneği olur. Bu yüzden Emir'in sadece ligde oynayacağını düşünüyorum.

Hazırlık programı ilk açıklandığında, çok fazla maç olduğunu bu maçların bir çoğu önemsiz rakiplere karşı olduğu için pek bir anlamı olmayacağını üstüne sakatlık riskini arttıracağını söylemiştim. Nitekim yanılmamışım. Galatasaray'ın, İtalya 2.lig takımıyla yapacağı maçın Galatasaray'a ya da sezona dair oluşturulmak istenen oyun düzenine hiçbir faydası olmaz.

Ben her zaman nitelikten yanayım. 14 hazırlık maçı yapacağıma,8-9 tane hazırlık maçının 1 aylık sürede yeterli olacağını düşünüyorum. Bunların 1 tanesi de İstanbul içinde oynanıp, yeni transferlerin taraftarla ilk buluşması sağlanabilirdi.

Ataman'ın ilk yılında da 14 civarı maç yapmıştık. Domercant ve Gordon sakatlanmıştı hazırlık maçlarında. Tabi ki bu sakatlık işi 1 maç yapsan bile olabilir ama buna davetiye çıkarmak pek yararlı bir iş gibi gelmiyor bana.

Umarım hem Preldzic, hem de yeni sezon hayırlı olur. Kazasız belasız bir sezon olsun.

Her gün maç biraz ağır geldi sanırım..Keşke hoca maçların arasına 1 gün koysaydı..Korku filmi gibi takım olduk, her maç 1-2 kişi gidiyor..

Dünde belirttiğim gibi maalesef hoca birden fazla yüklendi..Bu akşamda Russ sakatlanmış 10 gün yok yazıyorlar üzgünüm ama bu gidişle sakatlıklar artabilir..İnşallah bundan sonra sakatlık olmaz ama hoca veya yardımcıları neden böyle bir karar vermişler anlamadım 9 günde 5 hazırlık maçı çok fazla gelmişti en başından beri..

Micov'un durumu nedir? ne kadar sürecek sakatlıgı?

Emir bana göre ne ligde ne euroleagde bize katkı veremez. Oyun zekası olan ama onu kullanamayan bir adam.Şutu ve savunması da vasat.. Hiç istemezdim açıkçası.. Ligi de hafife almayın, çok iyi yabancılar geliyor ligimize..

Micov en az 1 ay yok denildi :( Yani 4-5 hafta rahat sürecek dönmesi..

300 bin euro Emir Preldzic için alınabilir bir risk ama Emir alındı diye herhangi bir oyuncu gönderilmesi apaçık bir plansızlık örneği olur. Bu yüzden Emir'in sadece ligde oynayacağını düşünüyorum.

Hazırlık programı ilk açıklandığında, çok fazla maç olduğunu bu maçların bir çoğu önemsiz rakiplere karşı olduğu için pek bir anlamı olmayacağını üstüne sakatlık riskini arttıracağını söylemiştim. Nitekim yanılmamışım. Galatasaray'ın, İtalya 2.lig takımıyla yapacağı maçın Galatasaray'a ya da sezona dair oluşturulmak istenen oyun düzenine hiçbir faydası olmaz.

Ben her zaman nitelikten yanayım. 14 hazırlık maçı yapacağıma,8-9 tane hazırlık maçının 1 aylık sürede yeterli olacağını düşünüyorum. Bunların 1 tanesi de İstanbul içinde oynanıp, yeni transferlerin taraftarla ilk buluşması sağlanabilirdi.

Ataman'ın ilk yılında da 14 civarı maç yapmıştık. Domercant ve Gordon sakatlanmıştı hazırlık maçlarında. Tabi ki bu sakatlık işi 1 maç yapsan bile olabilir ama buna davetiye çıkarmak pek yararlı bir iş gibi gelmiyor bana.

Umarım hem Preldzic, hem de yeni sezon hayırlı olur. Kazasız belasız bir sezon olsun.

Hoca zaten en başından beri plansızdı ki ben şaşırmıyorum bu hamlelerine..