2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Ne yapıp edip şu Schilb'i göndermemiz lazım. Yol yakınken dönelim. Kendiliğinden gitse keşke. Yoksa bu sene çok sıkıntı çıkaracak.

Ergin hoca geçen sene Gökseninle yaptığı rakip guarda baskıyı bu sene özellikle sahada olduğu dakikalarda diebler ile yapmaya çalışacak galiba. Ama diebler bu konuda ne kadar başarılı olur bilmiyorum zira iki defa çok net uyudu savunmada çok basit iki turnike yedik.

Ayrıca çok yorgun takım duruşlarından belli oluyor onun için savunma direncimiz düşük diye eleştirmek şu maç için pek sağlıklı olmayabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hızlı koşan atın boku seyrek düşer :) . Sinan, Micov, Göksenin hariç takımın hepsi yeni ve eksik . Oyuncuların birbirine alışması için süreye ihtiyaç var , biraz sabretmek gerek.

Arkadaslar konu schilb den bagimsiz. Bu maca gore dentmon en kotu oyuncu savunmada, her pozisyonda yenildi adamina. Sinan disinda takimda hazir oyuncu yok gibi. Bir de buyuk ihtimal agirlik calisinca bacaklar gitmiyor.
Pleis micov ve russ katilinca takima cok farkli oluruz. Ne olursa olsun bence russ Atamanin ilk tercihi olucak. Topa baski ondan baslar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligin başlamasına daha var henüz erken olabilir çok fazla karamsarlığa girmemek lazım teknik, taktik açıdan ancak şu hazırlık maçlarındaki ciddiyetsizlik ve konsantrasyon kaybından oldukça rahatsızım. Sanki hayatlarında ilk defa savunma yapıyormuşçasına oynadılar. Şu ana kadar ki hazırlık kamp programını iyi geçirdiğimizi düşünmüyorum. Russ-Micov-Pleiss'ın da gelmesiyle umarım tam kadro olarak lig başlayana kadar çok daha verimli oluruz.

Can özgüveni ile ilgili sorunu yok geçen seneki şafaktan sonra cok mutluyum candan. Ama israrla hepimizin dedigi bir sorun var schilb bir pozisyon da topu caldi rakip arkasında turnike atabilecek iken gidip smaç denedi kaçırdı. Bu arada diebler savunmada ekstra işler yapma peşinde ve sinan guler büyük kaptan sezona hazir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklım almıyor şu maçtan nasıl sadece Schilb kötü sonucu çıkıyor. Takımda doğru dürüst savunma yapan oyuncu zaten yoktu bu sonuç şaşırtıcı değil ki. Takımın savunma üzerine konsantre olup çalışmasıyla bu sorun çözülür anca.

Gerçekten bugün çok kötü savunma yaptık aynı şekilde hücumda da kötü olunca fark geldi!! Dediğimiz gibi hoca riskli bir takım kurmayı seçti ve her zaman çok atarak kazanan bir takım olmak zorundayız..Bu açıdan bakıldığında takımda Diebler ve Schilb olduğu sürece istediğimiz sert savunmayı yapamayız..Umarım bu savunma, yapılan ağır antremanlardan dolayıdır ve takım savunmamızı yukarı çekeriz..

Micov bu takimin %50'si demek. Umarim CSKA macina kadar hazir duruma gelir.

Diebler, Schilb ve Emir ile takim suzgece donuyor malesef ve bu zamanla duzelecek birsey degil, belki biraz torpuleyebilirsiniz ama tamamen ortadan kaldirmak imkansiz.

Neyse daha erken diyelim.

Herkez takım daha hazır felan değil diyor, tamam kabul

Ama bir takım bu kadar başı boş nasıl oynar? Iki gün içinde iki defa Sassari'ye yenilmek, bir hazırlık maçı olsa dahi, kabul edilemez. Ergin hocanın kenarda sadece oturması, oyuncuların birbirleriyle uyumu, takım savunması vs. 0 olması gerçekten düşündürücü.

Can Korkmaz'ın 5 dakika'da verdiği katkıyı, Schilb, Diebler, Sinan felan bütün maç veremedi. Kaldı ki Ergin hoca gecen senede Şafak ve Egeyi son dakika oynatıyordu, bunu şuan hazırlık maçında Orhan ve Can'da yapmasını anlamıyorum..

Illaki takım düzelecektir ama 7. Maçtan sonra ilerleme olmasını beklerken, hiç bir tık yok takımda

Maçı biraz izleyip kapattım. Oyuncuların yorgunluğu her halinden belliydi. Bu takıma bu kadar yüklenmek ne kadar mantıklı, bilemiyorum. Eli dizinde gezen oyuncuları yenildikleri için eleştiremeyeceğim.