Dahaca düşmedi hocam foruma ama düşerse paylaşırım hemen, bende kaçırdım büyük kısmını..
Teşekkür ettim renktaş.
Dahaca düşmedi hocam foruma ama düşerse paylaşırım hemen, bende kaçırdım büyük kısmını..
Ilk mesajı yazan troll de sizin yazdığınizin da Emir Kalyoncudan aşırı farkı kalmamış madem Datome Vesely getirme durumu var getirseydik yani Thompson Krsticlerle uğraşmasaydık Dayeyi getirmek başarıdır onları da almak başarıdır zaten başarı adedi fazla olunca üst seviyede takım oluyorsun başarılar geliyor.
Fener loserligi tescilli bir konu da eğer rakibimizin durumunu sadece para ile analiz edersek yanlış bir analiz olur ve yanlış değerlendirme yaparsak da en üste çıkma konusunda hatalar yapma ihtimalimiz artar.
Italya kampına katîlmıyomuşBu akşam Sassari yerine kuban ile oynayacak olmamizdan gayet memnunum . Enteresan bir şekilde bize ters gelen bir takım . Oynadigimiz iki mactada bizi bir şekilde yendiler . Yarin hem farklı rakip hemde sassari lanetinden kurtulmuş olduk . Bu arada Tibor Pleiss ne zaman arz endam edecek ?
Akşamki maçı izleyebilecegimiz internet sitesi hangisiydi?
Dün Llull yokmuş ama Draper ve Doncic varmış kadroda. Bu iki pg varken Carroll pg oynadıysa Laso elini çeksin basketboldan. Doğrusu şimdi istatistik kağıdına baktım hem Doncic hem Draper 25 dakika civarı sahada kalmış, Carroll pg oynamamıştır herhalde size öyle gelmiştir.Dün real de lull dışında, fernandes ve reyes'de çok az oynadıJaycee Carol maçın ciddi bir bölümünde pg olarak oynadı. Tabi bunlar fenev'in iyi olduğunu değiştirmez şu aşamada. Sonuçta nunally dışında geçen seneki finalist takımı korudular. Ama bu sezon gecen sezon olmıyacak oda ayrı bir konu.
Real için ise sadece Lull ile çok zorlanıcaklar. Draper bu seviyede olmuyo ve olmıyacak, ancak 3 üncü guard olur. İkinci bir backup guarda almaz ise bence real için kötü bir sezon daha olur.
Bizim maça gelince, dün ikinci yarıyı seyrettim ve takımı baya beğendim. Örneğin burda eleştirilen deon bence ikinci yarı baya savunma katkısı verdi. Schilb cidden iyi oynadı ve diebler ise baya parçaladı kendini. Dentmon arada konsantrasyonu yitiriyor ama zaten onun da en büyük defosu bu, bazen oyundan kopması.
Daye ise bence saf bir yetenek. Adam fizik olarak basketbol oynamak için dünyaya gelmiş, yumuşak değil ama öyle sert de değil yani vurma kırma yok oyununda, ama zerafet var. Zaten büyük yetenek olarak nba yaptı ama olmadı orda, avrupa içinse başka bir seviyede olabilir, herşey ona bağlı. Bu arada Ataman ile oynıcak olmasıda büyük şans onun için, tam ona göre bir koç. Savunmada takımla beraber savunma hucumda ise yeteneklerini özgürce kullanma.
Bu arada şafak ile aynı yaşta olan ve gençken onun çok gerisinde olan Can'nın şu anda onun fersah fersah önünde olmasıda gencken ne olduğunun değil üst yapıda ne kadar geliştiğinin önemini gösteriyor. Özellikle 96-97 jenerasyonu inşallah burdan çıkarım yapar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dün Llull yokmuş ama Draper ve Doncic varmış kadroda. Bu iki pg varken Carroll pg oynadıysa Laso elini çeksin basketboldan. Doğrusu şimdi istatistik kağıdına baktım hem Doncic hem Draper 25 dakika civarı sahada kalmış, Carroll pg oynamamıştır herhalde size öyle gelmiştir.
Yok bana öyle gelmedi carol ciddi bir süre pg gibi oynadı, özellikle üçüncü çeyrek, son çeyreğe bakmadım açıkçası o noktada bişey diyemem. Doncic ile aynı anda sahada idi caroll ama oyun ondan kuruluyordu.
Sent from my iPhone using Tapatalk