Aynen fırsatım olmadı izlemeye, umarım kayıt alan biri olmuştur.Maçın tekrarı için bir link olur umarım.
Aynen fırsatım olmadı izlemeye, umarım kayıt alan biri olmuştur.Maçın tekrarı için bir link olur umarım.
Daye şuan avrupadaki yetenek ve repertuar bakımından en iyi 4 numara bu net , sağlam bi mentalitesi varsa ve uyum sağlar takımla iyi bir bağ yakalarsa yılın transfer olur, savunmasına gelirsek bu gözler erceg gördü çok da koymaz en azından çok iyi bir ribaundcu.
Fenerde de Datome oynamadı ama.
Dün Malaga
Bugun Real i ezdi Fener.
Fenerbahce gibi loser klübü tek başına winner yaptı Obradovic. Nasıl bir adam bu anlamıyorum.
.............
Bu arada Daye için Avrupanın en iyi 4 numarası demiş bir arkadaş
Arkadaslar böyle diyonuz diğer forumlarda malzeme çıkınca neden malzeme çıktı diyorsunuz
Daye nın kendısine söyleseniz Avrupanın en iyi dört numarası olduğunu. O kendide inanmaz. ???
Bu arada Laboral - Sassari maçının galibi Kuban olmuş sanırım. Yarın finalde Kuban'la karsılaşıyormuşuz
Yarın hocam, 22.30 diye biliyorum
Fener'de Datome'nin konumuyla Real'de Llull'un yokluğu bir değil. Real bu sene takımı Llull merkezli kurdu.
Bana Avrupa'da oynayan 4 numaralardan Daye'nin NBA kariyerine sahip 3 tane oyuncu sayabilir misin? 400 bin dolara oynamasının sebebi henüz Avrupa'da keşfedilmemesi. Seneye görürsün hangi takımda ne kadara oynayacağını
Önemli olan Daye'yi keşfedip 400 bin dolara oynatabilmek. Yoksa 1.5 - 2 milyon dolar verip Vesely'i, Datome'yi getirmesini ben de bilirim. Bu arada Vesely ve Datome'nin NBA kariyerinin toplamı, Daye'nin NBA kariyerinin çeyreği yapmıyor
Dünkü Malaga - Fb maçı üc uzatmada bitti. Ama sen bu mac için '' Fb ezdi '' tabirini kullanıyorun. Bu da senin tarafını belli ediyor.
Son olarak şunu söyliyeyim. Fb o kadar loser bir kulüp ki Obra'nın yanına Kazlauskas ve Messina'yı alsalar o kupayı alamazlar.
O rebound Khryapa'nın kucağına düşer, hakem rakibi tutar, çatı akar, panya aşağı iner ama Fb o kupayı kazanamaz
Yok mu bugünkü maçın bir kaydı arkadaşlar? Link verilmedi henüz. Kaçırdım maçı.