2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Daye şuan avrupadaki yetenek ve repertuar bakımından en iyi 4 numara bu net , sağlam bi mentalitesi varsa ve uyum sağlar takımla iyi bir bağ yakalarsa yılın transfer olur, savunmasına gelirsek bu gözler erceg gördü çok da koymaz en azından çok iyi bir ribaundcu.

Daye Avrupa'nın en iyi 4 numarası olsaydı 450 bin dolar paraya bize mi bırakırlardı?

Şöyle bir basketbol kanalı dikkatimi cekti . Yücel platin ile sezon öncesi takimlarin analizini yapiyor

[video=youtube;NoPtxKvlAOc]https://www.youtube.com/watch?v=NoPtxKvlAOc[/video]

Bu videoda ise amatör bir arkadaşimiz Galatasaray degerlendirmesi yapmiş

[video=youtube;xvhlvVg-mB8]https://www.youtube.com/watch?v=xvhlvVg-mB8[/video]

daye gerçekten kaliteli bir oyuncu. bu çok belli ama avrupa'nın en iyisi demek için çok çok erken. ondan önce printezis, anthony randolph, victor claver... çok oyuncu var. mert güney troll olabilir bilmiyorum tanımam, etmem ama bence haklı bu konuda.

En yeteneklisi demek için henüz erken, hatta biraz abartı bir yorum ama sahip olduğu birçok yeteneği işlenmeye hazır. Bu paralara oynamasının en büyük nedeni mental eşiği çok düşük, yani Joey Dorsey'in biraz daha olgunlaşmış hali. NBA'de de bu yüzden tutunamadı yoksa yetenekli oyuncu.

Pleiss işi daha öncelerden olsaydı Schilb + Deon parasına Coty Clarke, Tyler Honeycutt getirilebilir daha ihtiyaca yönelik bir hamle olurdu ama 4 numarada çok sırıttığını sanırım hepimiz farkediyoruz. Krstic'e bakarak biraz plan yaptık ama planlar değişince orası biraz bilinmez oldu.

Yıl olmuş 2016 hala "iyi olsa bize şu paraya bırakırlar miydi" cümleleri görüyorum süper bir mantık..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Korkmaz nazar değmesin kendini gosterme peşinde schilbi kotuluyoruz cok kotu degildi deon a ayar vakti gelmiş..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerde de Datome oynamadı ama.

Dün Malaga

Bugun Real i ezdi Fener.

Fenerbahce gibi loser klübü tek başına winner yaptı Obradovic. Nasıl bir adam bu anlamıyorum.

.............

Bu arada Daye için Avrupanın en iyi 4 numarası demiş bir arkadaş :D

Arkadaslar böyle diyonuz diğer forumlarda malzeme çıkınca neden malzeme çıktı diyorsunuz :)
Daye nın kendısine söyleseniz Avrupanın en iyi dört numarası olduğunu. O kendide inanmaz. ???

Fener'de Datome'nin konumuyla Real'de Llull'un yokluğu bir değil. Real bu sene takımı Llull merkezli kurdu.

Bana Avrupa'da oynayan 4 numaralardan Daye'nin NBA kariyerine sahip 3 tane oyuncu sayabilir misin? 400 bin dolara oynamasının sebebi henüz Avrupa'da keşfedilmemesi. Seneye görürsün hangi takımda ne kadara oynayacağını

Önemli olan Daye'yi keşfedip 400 bin dolara oynatabilmek. Yoksa 1.5 - 2 milyon dolar verip Vesely'i, Datome'yi getirmesini ben de bilirim. Bu arada Vesely ve Datome'nin NBA kariyerinin toplamı, Daye'nin NBA kariyerinin çeyreği yapmıyor

Dünkü Malaga - Fb maçı üc uzatmada bitti. Ama sen bu mac için '' Fb ezdi '' tabirini kullanıyorun. Bu da senin tarafını belli ediyor.

Son olarak şunu söyliyeyim. Fb o kadar loser bir kulüp ki Obra'nın yanına Kazlauskas ve Messina'yı alsalar o kupayı alamazlar.

O rebound Khryapa'nın kucağına düşer, hakem rakibi tutar, çatı akar, panya aşağı iner ama Fb o kupayı kazanamaz

Forumun bir süre de olsa üye alımına kapanması fikri bana cazip geliyor açıkçası. Ölçüsüz bir tedbir olarak görünse de başka bir çare var mı emin değilim.

Daye sezon içinde 17 pt 7 riboluk ortalama tutturunca gerçek bir 4 numara değil diyenleri görmek istiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'de Datome'nin konumuyla Real'de Llull'un yokluğu bir değil. Real bu sene takımı Llull merkezli kurdu.

Bana Avrupa'da oynayan 4 numaralardan Daye'nin NBA kariyerine sahip 3 tane oyuncu sayabilir misin? 400 bin dolara oynamasının sebebi henüz Avrupa'da keşfedilmemesi. Seneye görürsün hangi takımda ne kadara oynayacağını

Önemli olan Daye'yi keşfedip 400 bin dolara oynatabilmek. Yoksa 1.5 - 2 milyon dolar verip Vesely'i, Datome'yi getirmesini ben de bilirim. Bu arada Vesely ve Datome'nin NBA kariyerinin toplamı, Daye'nin NBA kariyerinin çeyreği yapmıyor

Dünkü Malaga - Fb maçı üc uzatmada bitti. Ama sen bu mac için '' Fb ezdi '' tabirini kullanıyorun. Bu da senin tarafını belli ediyor.

Son olarak şunu söyliyeyim. Fb o kadar loser bir kulüp ki Obra'nın yanına Kazlauskas ve Messina'yı alsalar o kupayı alamazlar.

O rebound Khryapa'nın kucağına düşer, hakem rakibi tutar, çatı akar, panya aşağı iner ama Fb o kupayı kazanamaz

Ilk mesajı yazan troll de sizin yazdığınizin da Emir Kalyoncudan aşırı farkı kalmamış madem Datome Vesely getirme durumu var getirseydik yani Thompson Krsticlerle uğraşmasaydık Dayeyi getirmek başarıdır onları da almak başarıdır zaten başarı adedi fazla olunca üst seviyede takım oluyorsun başarılar geliyor.

Fener loserligi tescilli bir konu da eğer rakibimizin durumunu sadece para ile analiz edersek yanlış bir analiz olur ve yanlış değerlendirme yaparsak da en üste çıkma konusunda hatalar yapma ihtimalimiz artar.

Daye bu sezon Dentmon,Tyus ve Pleiss ile en beğendiğim oyuncudur..Hem çok yönlü olması hem de Avrupa kalitesinde bir oyuncu olmasından dolayı tüm övgüleri hak ediyor ve edecektir..Ama şuan için yapılan fazla övgü beklentilerin tavan yapmasını sağlar..Sezon sonunu bekleyelim zaten Daye herkese yaptığı istatistiklerle cevap verecektir!!