2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

ya arkadaşlar efes-bjk maçını izliyorum. transfer döneminde bizim kadrolara yazılan honeycut ve deshuan thomas bu kadar vasat altı oyuncular mı, yoksa ben başka birilerini mi izliyorum.

Çok büyük saçmalamış o zaman Laso dediğim gibi. Carroll'un boyu dışında pg olduğunu çağırtırabilecek 2. bir özelliği yok, neredeyse zorunda kalmadıkça topu sektirmekten imtina eden adama guardlık mı yaptırılır?

Aynı fikirdeyim, özellikle 3 üncü çeyrek topu caroll getirdi bir süre. Tabi bunlwr hazırlık maçı, bişeyler denemiş olabilir koç laso.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takım hücumda çok etkili. Özellikle geçiş hücumlarında çok iyiyiz. Savunmada ise bir az daha düzelme var. En büyük problemimiz çok fazla üçlük yememiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sanırım dentmon 1 numaralı skor opsiyonu olduğu takımlarda oynamaya fazla alıştığı için takım oyununu unutmuş. direkt potaya gidesi veya şut atası geliyor adamın. kendini frenleyip bir iki pas yapalım bari moduna giriyor resmen. uyum sağlamak için zamana ihtiyacı var.

sanırım dentmon 1 numaralı skor opsiyonu olduğu takımlarda oynamaya fazla alıştığı için takım oyununu unutmuş. direkt potaya gidesi veya şut atası geliyor adamın. kendini frenleyip bir iki pas yapalım bari moduna giriyor resmen. uyum sağlamak için zamana ihtiyacı var.

Dentmon'un zamana ihtiyacı olduğu kesin. Oyunu çok forse etmeye çalışıyor. Daha yanına Russ Smith gelecek o zaman top ve zaman paylaşımını ayarlamak pek kolay olmayacak. Ama yine de tatlı bir rekabet yaşanacak bu avantaj sağlayabilir.

Dentmon'un zamana ihtiyacı olduğu kesin. Oyunu çok forse etmeye çalışıyor. Daha yanına Russ Smith gelecek o zaman top ve zaman paylaşımını ayarlamak pek kolay olmayacak. Ama yine de tatlı bir rekabet yaşanacak bu avantaj sağlayabilir.

her oyuncu takımın back up guardı olmaya aynı kolaylıkta alışamaz. muhtemelen dentmon her maç ilk 5 çıkıp takımın gözbebeği olmayı beklerken ataman'ın rotasyonunda afalladı. russ smith gibi adı sanı d-league dışında duyulmamış bir adamın arkasında oynama fikrine alışabilir mi bilmiyorum ama ergin hocanın russ'ı ilk 5'in değişmez oyuncusu olarak düşündüğüne eminim. inşallah iyi bir uyum süreci geçirir.