Lig kadron da 7 yabancı var yalnız 6 olması lazım Ege de kadrod olur diebler in yerine
Evet onu düzelttim teşekkürler.
Lig kadron da 7 yabancı var yalnız 6 olması lazım Ege de kadrod olur diebler in yerine
Bu sene Euroleague kadromuzun :
Dentmon-Russ- Sinan
Göksenin- Diebler
Emir-Schilb-Micov
Daye- Thompson
Pleiss- Tyus
Lig Kadromuzun:
Russ - Dentmon - Can
Sinan- Göksenin
Emir-Micov
Daye-Orhan-Ege
Pleiss- Tyus
olacağını düşünüyorum. Hoca Ege'yi hazırlık maçlarında oynatmadı. Sanırım ligde de performansına göre Orhan'ın yerine ara sıra oynatacaktır. 2-3 numaramız biraz daha atletik olsaydı daha iyi olurdu. Ama gerçekten alternatifli bir kadromuz var. Henüz Pleiss'ı görmedik. Takıma katılmış. Russ Smith'te bundan sonra oynayabilecekmiş. Micov da 3-4 Ekim'de oynayabilecek duruma gelecekmiş. Sonra takım tamamlanmış olacak. Önümüzde Khimki, Olympiakos ve AEK Atina maçları var. Bir de sanıyorum Antalya'da Antalyasporla karşılacağız. NTVSPOR Zadar turnuvasını yayınlıyorsa , bizim de Olympiakos maçlarını yayınlanmalı kesinlikle ya da keşke GSTV yayınlasa. Adam gibi maç seyredemedik şu ana kadar.
Hocam artık bir zahmet yayınlasınlar önümüzdeki maçları, gerçekten şu devirde uğraştığımız şeye bak komedi resmen..Diğer takımların şuana kadar her maçı yayınlandı sanırım!! Bizde sadece 1 maç izleyebildik adam akıllı Bu Zadar turnuvası güzel olacak rakipleri görmek adına ayrıca daha kendi takımımızı izleyemeden rakipleri izleyeceğiz buda güzel Kulüp olarak bizleri maçlara çekeceklerine, taraftar bir yolunu bulup izleyeme çalışıyor..
Valla bizim forumdakilerin uğraştığı kadar kimse uğraşmamıştır maçları izlemek için.#:-s Fülkerin maçlarının hepsi yayınlandı , ya FBTV den ya da yerel kanaldan hem de maç anında istatistikleri dahi verildi.Şimdi bir de Zadar turnuvası mis gibi TV veriyor. Beşiktaş, Efes ve Daçka'nın Antalya'da oynadıkları maçlarda yayınlandı. Onları da izleyebildim. Bizim İtalya şanssızlığımız mıdır nedir? Doğru düzgün maç seyredemedik. Bizim katıldığımız Cagliari kupasını adamdan saymadı türk kanalları. Tabi burada sorgulanacak yine GSTV olmalıdır. FBTV İspanyadaki Real Madrid maçını verebiliyorsa bizimkilerde verebilirdi bir Kuban maçını. Sanırım reyting olarak ta çok ilgi çekmez diye mi düşünüldü artık. Öyleyse Olympiakos maçının yayınlanması lazım çünkü reytingi yüksek bir maç sonunda. Ama ben çok ta polemik yaratmak istemiyorum. Bir şekilde yayınlansın, hiç yayınlanmamasından iyidir. Rus Tv si ya da Yunan Tv sinden de olur. İsterse Moğolistan kanalı olsun
Orası kesin Dünyanın her yerinde taraftar çekmek için kulüpler türlü türlü organizasyonlar yapar ama bizim kulüp ne hikmetse kılını kıpırdatmadı şuana kadar..Gerçekten çok şanslı bir kulübümüz var daha oyuncuların ayakkabılarını göstermeden 5 bin kombine yaptılar..Buda bir başarı olsa gerek kutlamak lazım
Evet hocam çoğu takımın maçları verildi ve 2 gün sonra Zadar turnuvasını izleyeceğiz..Bizim GS TV antalyadaki maçı da yayınlamaz!! Ne gerek var şimdi masrafa yapmaya o kadar ekipman gidecek O değilde neden 1 maç Abdi İpekçi de olmuyor bari antalyanın basket takımı gelseydi biz neden gidiyoruz özel bir turnuva değilse ?
Antalya'nın sezon açılışıymış o yüzden biz gidiyoruz. Övünecekler koskoca Galatasaray'ı getiriyoruz diye Belki bir umut TV'den yayınlanır. Gloria cup yayınlandıysa belki bir kanal bulunur yayınlamak için. Benim anlamadığım hiç Galatasaraylı medya patronu var mı? Benim bildiğim bir Mehmet Emin Karamehmet vardı o da Digiturk'u devretti. Ferit Şahenk Fenerli, Saran Fenerli ,Aydın Doğan Fenerli, Turgay Ciner Beşiktaşlı. Bir ara araştırmıştım Galatasaraylı var mı diye ama emin olamadım. Kanal Sahibi bir takımı tutarsa o takımın maçlarını yayınlaması daha kolay olur gibime geliyor. Fenerli medya çok yoğun olduğu için Fenerin maçları daha fazla yayınlanıyor.
Adamlar dediğin gibi pazarlamayı da iyi yapıyorlar. Pazarlama işini bizim daha iyi yapmamız lazım. Mesela maçlarda insanların da hoşuna gidebilecek gösteriler filan da olabilir. Aileler de maça gelir. Şimdilik daha çok öğrencileri maça çekebiliyoruz gibime geliyor.
Russ Smith için de 10 günlük bi sakatlık demişlerdi durumu nedir?
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi