2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Deon transferi anlamsız oldu bence. 4 fundamentalini kaybetmiş izlediğim kadarıyla orta mesafesi şuan(!) için pek iç açıcı durmuyor. Sezon içinde Ergin hoca 4 numaradan şut tehdidini kaybetmemek için Micov ve Emirle dinlendirecektir Daye'yi. Ben Deon'un Tyus ve Pleis varken 5 den süre alabileceğini de düşünmüyorum. Deonun performansından bağımsız olarak oyuncu özellikleri itibariyle şuan için bize pek uyduğunu düşğnmüyorum. Umarım yanılırım hem 4 hem 5 pozisyonunda önemli katkılar verir bize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Austin Daye'nin kontratında opsiyon var.

Abi merhabalar. Justin Dentmon'un bu kadar kulüp değiştirmesinin sebebi fayda-zarar meselesi değil. Tamamen Justin Dentmon'la alakalı bir durum. Şöyle ki Zalgiris yılında gösterdiği performansla üst seviye dahil her takımdan teklif alabilecek bir yıldı ama 1 milyon dolardan fazla bir kontrat alıp Çin'e gitti. Kariyerini tamamen para yönlendiriyor. Parası ödendiğinde sahada elinden gelenin en iyisini yapar. Bu takım play off yapacaksa Justin Dentmon'un çok büyük katkıları olacak. Hazırlık maçlarıyla kesin yargıya varabiliyorsak takımın yarısını sezon başlamadan göndermemiz gerekir sanıyorum.

ekleme yapayım ben de... malum hafta içi eski oyuncumuz eric eski kulübünden parasını almadığını tweetleyen bir oyuncnun tweetini alıntılayıp ;yalnız değilsin deyip gala diye not düşmüştü.. bu tweete dentmon atlayıp düşünen emojisini kullandı ; ciddimisin der gibi..ardından sildi .. Alakası var mıdır bilemem ama bu olaydan sonraki 2-3 hazılık maçımızdada dentmonun hem istatistiklerinde hem saha içi hareketlerinde gözle görülür düşüş oldu bana kalırsa..

Bana da dentmonu bu para muhabbeti olumsuz etkilemiş gibi geliyor. Umarım hazırlık kampının temposundan dolayı düşüş yaşıyordur.. Zaten çok bireysel oynayan biri, takımı bir anda aşagıya çekebilir.

Daha ilk hazırlık maçlarında herkes %100 üyle oynarsa maçları 110-60 gibi skorlarla kazanırız. Durun bismillah. Fener'de Antic,Sloukas, Kalinic Mart ayına kadar 0 katkı ile oynadı. Sezon çookk uzun daha, ki daha açılmadı bile.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dentmon ile ilgili aklımdaki tek soru işareti bugüne kadar oynadığı en iddialı takımın biz olması. Bizden önce oynadığı en üst seviye Zalgiristi. Zalgiris de Euroleague'nin vasat takımlarındandı. O sene Delaney ile birlikte Euroleague'nin yükselen oyun kurucusularından birisiydi. Ama Dentmon, Delaney gibi seviyesini yükseltmek yerine para peşine Çine'e gitti.

Ofansif anlamda yapamayacağı şey yok . Defansif anlamda sorun çıkaracak bir savunması yok. Ancak bu özelliklerini Euroleague için iddialı bir takıma taşıyabailecek mi, göreceğiz.

Zalgiris sezonu dışında düzenli olarak Summer League'de oynayıp iyi istatistikler yakalaması da önemli bir veri

Yahu Dentmon dun 14 sayi atti, ayrica biz 3 sayi onde iken, son hucumda mac topunu rochesti den caldi. Allah askina seyretmeden neye gore yorum yapiyosunuz, bi maci seyredin sonra oyuncu gomun. Adam zaten elit bir savunmaci degil, ama surda 3 hafta olmus takim kampa gireli ne gomdunuz herkesi yahu. Arkadaslar butce 9 milyon usd, en pahalli oyuncumuz 900 bin usd aliyor, yani nerdeyse fener in en ucuz yabancisi kadar.

Bir nefes alip elestirin. Ayrica sezon cok uzun ve bu takim her maci kazanmiyacak, hatta bazi maclari farklida kaybedebilir. Ornegin gecen sene fenev fransada 20 yedi, abdi ipekcide bizden ilk macta 18 fark yedi, ama sonucta sezon ortasindan sonra ivme yakaladi.

Hersey zamanla yerine oturucak, daha sezonun baslamasina 3 hafta civari sure var. micov, pleis ve russ gelicek takima.

Lutfen su oyuncu gomme olayina biraz ozen gosterelim. Sonucta bu sezon bu oyuncularla gecicek.

Yahu Dentmon dun 14 sayi atti, ayrica biz 3 sayi onde iken, son hucumda mac topunu rochesti den caldi. Allah askina seyretmeden neye gore yorum yapiyosunuz, bi maci seyredin sonra oyuncu gomun. Adam zaten elit bir savunmaci degil, ama surda 3 hafta olmus takim kampa gireli ne gomdunuz herkesi yahu. Arkadaslar butce 9 milyon usd, en pahalli oyuncumuz 900 bin usd aliyor, yani nerdeyse fener in en ucuz yabancisi kadar.

Bir nefes alip elestirin. Ayrica sezon cok uzun ve bu takim her maci kazanmiyacak, hatta bazi maclari farklida kaybedebilir. Ornegin gecen sene fenev fransada 20 yedi, abdi ipekcide bizden ilk macta 18 fark yedi, ama sonucta sezon ortasindan sonra ivme yakaladi.

Hersey zamanla yerine oturucak, daha sezonun baslamasina 3 hafta civari sure var. micov, pleis ve russ gelicek takima.

Lutfen su oyuncu gomme olayina biraz ozen gosterelim. Sonucta bu sezon bu oyuncularla gecicek.

kesınlıkle katılıyorum herkez konuşuyor cogu zaten boşta .

Ben forumun aksine Deon'ı son maçta beğendim. Görevini yapıyor, içeride sağlam duruyor ve kim karşısına gelirse gelsin geri adam atmıyor. Şutları da girmeye başladı.
Bir arkadaş Daye için Avrupa'nın en iyi 4 numarası demiş, sonrada arkadaşla dalga geçilmiş. O arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. 2 sene önce Avrupa'nın en iyisi Bjelica deniyordu. Savunmadaki defolarına rağmen gard gibi top sürmesi, oyunu yönlendirmesi, isabetli dış şutları, boyuna rağmen penetreleri bu duruma etkendi. Daye Bjelica'dan iyidir kötüdür, ama onun yapabildiği herşeyi yaptığı gerçek. Bencede Daye şu an için bilinmesede, eğer sakatlık vs. olmazsa Avrupa'nın bu sene en iyi 4 numarası olarak lanse edilecek...
Dentmon çok bencil oynadı ama geçen sene Eric'de sezona böyle başlamıştı. Ataman onu dizginleyecektir...
Tyus'ı eleştirenler neden alındığını anlamıştır umarım. Bizde Maccabi'den de faydalı oynayacak...
Bu arada muhtemel ilk 5'ten 3 oyuncu olmadan (Micov-Russ-Pleiss) takımın oyununu beğendim. Skorlar önemli değil. Daha takım birbirine alışmadı, her geçen gün daha iyi olucağız...