2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

İşte sol taraf komple yok bizim takımda. O yüzden sağ taraftan yüklendik iki maçta da. Feghouli sağ kanat oyuncusu. Orada sıkıntımız yoktu zaten. Kayseri maçında yokluktan Tolga'yı sol kanat oynatmıştık. Ne Yasin ne de Garry ilk 11 oyuncusu değil. Mücadele ediyor diye oynatmak saçma. Bu anlayışa göre Sabri'nin bizde oynaması normal. Linnes de aynı şekilde.

Ne alakası var ben sadece mücadele ediyor diye oynasın mı diyorum garrynin yetenekleri sınırlı ama 2 maçta 2 asist yaptı kötü oyuncu olmadığı belli her mevkiye kaliteli oyuncu alınmaz aynı anda mecbur 2 3 eksiğimiz olucak onlardan biri sol kanat transfer yapılacağını hiç sanmıyorum daha elzem ihtiyaç olan sol bek ve stoper mevkisi varken garrye böyle sallamanda ilginç 2 maçtada iyi oynadı.

Ne alakası var ben sadece mücadele ediyor diye oynasın mı diyorum garrynin yetenekleri sınırlı ama 2 maçta 2 asist yaptı kötü oyuncu olmadığı belli her mevkiye kaliteli oyuncu alınmaz aynı anda mecbur 2 3 eksiğimiz olucak onlardan biri sol kanat transfer yapılacağını hiç sanmıyorum daha elzem ihtiyaç olan sol bek ve stoper mevkisi varken garrye böyle sallamanda ilginç 2 maçtada iyi oynadı.
Yok sen öyle diyorsun demedim. Böyle düşünenler var diğer forumlarda da ona binaen. Garry'nin tek artısı mücadele ediyor olması. Bruma'dan 3-4 seviye düşük kalitesi. Ostersunds maçlarında baya kötüydü. Kayseri maçında iyiydi biraz, o maçta da kaleciyle karşı karşıya iken ofsayttaki Gomis'e pas vermişti. Osmanlı maçındaki asisti de kendisine yazılmaz, Gomis yoktan gol yaptı o topu. Geçen sezon da iyi maçlar çıkarmadı. Ha tabi ki sol stoper ve sol bek daha gerekli ama sol kanat da baya gerekli sol tarafın hiç çalışmadığını düşünürsek.

Yok sen öyle diyorsun demedim. Böyle düşünenler var diğer forumlarda da ona binaen. Garry'nin tek artısı mücadele ediyor olması. Bruma'dan 3-4 seviye düşük kalitesi. Ostersunds maçlarında baya kötüydü. Kayseri maçında iyiydi biraz, o maçta da kaleciyle karşı karşıya iken ofsayttaki Gomis'e pas vermişti. Osmanlı maçındaki asisti de kendisine yazılmaz, Gomis yoktan gol yaptı o topu. Geçen sezon da iyi maçlar çıkarmadı. Ha tabi ki sol stoper ve sol bek daha gerekli ama sol kanat da baya gerekli sol tarafın hiç çalışmadığını düşünürsek.

Asamoah sol bek olarak gelirse önünde kim olursa olsun performansı çok iyi artıcak ,ha yok asamoah gelmiyorsa sol bek olarak sol kanat alınsın bende isterim garry de yedek olur yedeklerinde durumu hiç iyi değil sonuçta , işte sıkıntı garrynin bruma gibi olmasını istiyoruz çoğumuz olması mümkün değil garry 10 üzerinden 6 7 lik çok nadir 8 lik oyuncu tek başına maç aldırmaz ama sırıtmazda şu kadroya bakınca garry olmamalı diyorsun senide çok iyi anlıyorum olmuşken herşey tam olsun istiyoruz :)

Asamoah sol bek olarak gelirse önünde kim olursa olsun performansı çok iyi artıcak ,ha yok asamoah gelmiyorsa sol bek olarak sol kanat alınsın bende isterim garry de yedek olur yedeklerinde durumu hiç iyi değil sonuçta , işte sıkıntı garrynin bruma gibi olmasını istiyoruz çoğumuz olması mümkün değil garry 10 üzerinden 6 7 lik çok nadir 8 lik oyuncu tek başına maç aldırmaz ama sırıtmazda şu kadroya bakınca garry olmamalı diyorsun senide çok iyi anlıyorum olmuşken herşey tam olsun istiyoruz :)
Aynen demek istediğim buydu. Garry sonradan girecek, yorgun oyuncunun yerine enerji katacak bir isim. İlk 11 oyuncusu olarak oynarsa geçen sezon Bruma'dan aldığımız katkının yarısını bile vermez. İlk 11'in 8'i çok iyi tamamlandı kalan 3'ü de kalite olarak eksiksiz görmek isteriz tabi ki :)

Garry şuan yaptığımız hücum presinin ana unsurlarından biri..Bu sebepten Asamoah gelirse bence performansı çok artar ki oynadığımız iki maçta da gayet iyi bir performans sergiledi..Zaten takımın hepsini yıldız yapamayız..Garry gibi asker oyuncularına ihtiyacımız var tıpkı Linnes gibi..Şu dizilişte çıkarsak, yapacağımız hücum presine çok katkıda bulunur Garry..

------------------Muslera-------------------

Mariano----Maicon-----Serdar----Asamoah

------------------Fernando-----------------

----------Ndiaye-------Belhanda--------

Feghouli------------------------------Garry

--------------------Gomis-------------------

Garry'nin savunma kısmında yaptığı mücadele bile maç için kilit. Zira bu sene ki takımın ana tanımı "mücadele". Ayrıca maçlar ilerledikçe çok daha faydalı olacaktır. Oyuna 60 dan sonra girip kanadı otobana çevirmesi de gayet mantıklı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün daha fazla zorlanmamıza rağmen 3-0 kazandık, çok daha farklı kazanabilirdik, özellikle maç sonunda Yasin'in vermediği paslar, yine maç içinde son pasları kötü kullanmamız maçın daha farklı bitmesine engel oldu...

İyi yoldayız, eksik bölgelere yapılacak transferlerle bu takım şampiyonluğun en büyük favorisi olacaktır.

Belhanda ve N'diaye daha çok 3. bölgede oynamalı, gol yollarında daha aktif olmaları lazım, ne zaman 3. bölgede bulunsalar çok etkili oluyoruz zaten. Yolun sonu şampiyonluk olur inşallah...

Yine çok iyi bir oyun ortaya koyduk özellikle ikinci yarıda..Çok iyi pres yaparak, net bir skorla kazandık!! Aybaba 60'tan sonra düşerler demişti ama fark 60'dan sonra geldi :) Feghouli ve Asamoah da geldiği zaman bu takımın önünde kimse duramaz!!! Şunu da söyleyelim Sivas mücadelesi yüksek bir takım oluşturmuş başka takım olsaydı bugün 5-6 olurdu..

Bu arada Mariano sen nasıl bir oyuncusun :) Her maç akıl koyuyor ortaya..Nefis bir futbolu var..

Serdar Aziz ve Linnes fiziksel bakımdan bu takımın seviyesinin altında kalıyor. Sol bek transferinin yanında mutlaka bir stoper almamız lazım. Aslında Koray Günter baya fizikli bir oyuncu, ama yıllardır kaç tane hoca gelip geçti, hiç biri Koray'ı düşünmedi. Olmayacak demek ki...

Bu arada, oyuna sonradan giren Selçuk'un, önünden geçen rakibi seyretmesi olacak iş değil... Bu kafayla kalacaksa derhal gönderilsin.

Asamoah+Feghouli kusursuz bi makina yapacak takımı tabi inşallah Asamoah da gelirse. Biraz daha zorlu maçlarda takımı görmek istiyorum, merak ediyorum. Şu kadro 2011 de kurulmaya başlanan kadronun hevesini, heyecanını veriyor.

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. haftasındaki Antalyaspor maçı öncesi lige verilen milli maç arasında Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor ile bir hazırlık karşılaşması gerçekleştirdi.

Takımımız, Eyüp Stadı’nda oynanan karşılaşmadan 4-2’lik sonuçla galip ayrıldı.Galatasaray’ın gollerini Recep, Feghouli, Emrah ve Denayer kaydetti.

[video=youtube_share;9xo4HQpRZlk]https://youtu.be/9xo4HQpRZlk[/video]

Dünkü rezaletten sonra(izlemedim maçı) yabancı sınırı diye ağlamalar başladı. Selçuk Şahin'in attığı ve cevabını misliyle aldığı komedi tweet bir yana Lucescu'nun açıklamaları deli saçması gibi bişeydi. Ne diyelim Allah bizi korumuş Lucescu'dan, Tudor nimet. Tabi Lucescu maşa değilse.

Konusu burası değil ama aynı anda 2taç atışı birden kullanmamız tam komediydi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Antalya bize karşı sert oynayacak, Etoo ve Nasri'nin oynamam ihtimali var. Etoo Nasri 4 milyon Euro aldığı için rahatsız olmuş. Antalya'nın defansı da iyi değil, bu maça kazanırsak çok önemli bir deplasmanı atlatıp emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

2017-2018 sezonunda futbolcularının alacağı garanti ücretler şu şekildedir.

sofiane feghouli 3.850.000 €
fernando muslera 3.575.000 €
younes belhanda 3.350.000 €
batefimbi gomis 3.350.000 €
fernando reges 3.300.000 €
selçuk inan 2.900.000 €
papa ndiaye 2.750.000 €
nigel de jong 2.500.000 €
mariano ferreira 2.300.000 €
maicon pereira 2.200.000 €
eren derdiyok 2.150.000 €
serdar aziz 2.000.000 €
tolga ciğerci 2.000.000 €
tarık çamdal 1.500.000 €
ryan donk 1.500.000 €
jason denayer 1.359.000 €
garry rodrigez 1.350.000 €
hakan balta 1.250.000 €
yasin öztekin 1.150.000 €
koray günter 1.000.000 €
martin linnes 950.000 €
ahmet çalık 900.000 €
lasmin latovlevici 750.000 €
cedric carrasso 600.000 €
sinan gümüş 600.000 €
emrah başsan 450.000 €
umut gündoğan 450.000 €
eray işcan 250.000 €

toplam 50.284.000 €

Cenk Ergün önemli bir futbol adamı haline gelmiş. Böyle devam etsin.

2017-2018 Galatasaray Futbol Takımı

Tarık 1.5M .. Hiç oynamadan yılda 4-5 trilyon kazanmak...

Bugünkü puan kaybının tek sorumlusu Tudor taktiksel olarak oyunu okuyamaması oldu bunu geliştirmesi lazım artık..Taktiksel esnekliğini devam ettirip, oyunu zamanında okuyabilseydi Tolgayı çıkartıp yerine Feghouliyi yada Garryi çıkartıp Feghouliyi alabilirdi. Ndiayeyi çıkartmaması gerekirdi. Ndiaye çıktıktan sonra daha da geriye yaslandık topu Antalyaya verdik! Bu tarz puan kayıpları olacaktır ama Tudorun oyunu okuyabilmesi lazım..