Selçuk, Tolga, De Jong ve Donk'un garanti ücretleri 8.9M€, maç başılarla 11. Fernando-Ndiaye ise yaklaşık 5M€ alacak... Pahalı olan hangisi?
Tarık Çamdal, Galatasaray'dan 1.5M€ garanti para alacak bu sezon, Mariano ise 2.2M€... Pahalı olan hangisi?
Kafa golü rekortmenleri Chedjou ve Semih'in garanti parası 4M€'ydu, primler hariç... Maicon 2.2M€ alıyor. Hangisi pahalı?
Yukarıdaki tweet'leri Uğur Karakullukçu atmış. Yüzde yüz katılıyorum. Skandal dedim ama Selçuk'un 3-4m euro götürdüğü yerde tüm yeni kontralar normal hatta ucuz olmuş oluyor. Yani ipin ucu çok önceden kaçmış. Maliyet adına dertlenmiyorum. Umarım iyi bir takım izleriz.
11 kaliteli yabancıya 3 milyondan maaş versen 33 milyon eder kalan 12 oyuncuya da 1 milyondan versen eder 45 milyon euroyla taş gibi takım bizim geçen yıl verdiğimiz maaş 50 milyon euroydu başarı yoktu bu yıl kaliteli topçular aldık başımızda hoca yok ama bakalım neler olacak eğer bu takım başarılı olursa 2 3 yıl gider iskelet sağlam olucak baya stoper ve sol bek transferide yapılırsa gomisi saymazsak yaş ortalamasıda güzel.