2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Selçuk, Tolga, De Jong ve Donk'un garanti ücretleri 8.9M€, maç başılarla 11. Fernando-Ndiaye ise yaklaşık 5M€ alacak... Pahalı olan hangisi?

Tarık Çamdal, Galatasaray'dan 1.5M€ garanti para alacak bu sezon, Mariano ise 2.2M€... Pahalı olan hangisi?

Kafa golü rekortmenleri Chedjou ve Semih'in garanti parası 4M€'ydu, primler hariç... Maicon 2.2M€ alıyor. Hangisi pahalı?

Yukarıdaki tweet'leri Uğur Karakullukçu atmış. Yüzde yüz katılıyorum. Skandal dedim ama Selçuk'un 3-4m euro götürdüğü yerde tüm yeni kontralar normal hatta ucuz olmuş oluyor. Yani ipin ucu çok önceden kaçmış. Maliyet adına dertlenmiyorum. Umarım iyi bir takım izleriz.

11 kaliteli yabancıya 3 milyondan maaş versen 33 milyon eder kalan 12 oyuncuya da 1 milyondan versen eder 45 milyon euroyla taş gibi takım bizim geçen yıl verdiğimiz maaş 50 milyon euroydu başarı yoktu bu yıl kaliteli topçular aldık başımızda hoca yok ama bakalım neler olacak eğer bu takım başarılı olursa 2 3 yıl gider iskelet sağlam olucak baya stoper ve sol bek transferide yapılırsa gomisi saymazsak yaş ortalamasıda güzel.

Tek çaresi satılması olan canım kulübüm..Emin olun elin Katarlısı, Çinlisi çok daha iyi yönetir bunlardan..AŞ hisseleri satın alınarak başlanabilir..Bu gidişle yakında gerçekleşir..Böyle bir yönetime hiçbir kulüp dayanamaz!! Buna ne Real Madrid ne de Barcelona dayanabilir..

Son düzenleme:
Herta Berlin ile oynadığımız hazırlık maçını izledim. Orta sahada Selçuk & Tolga ikilisi çıkıp, Ndiaye ve Fernando girince; takıma dinamizm geldi ve akabinde golü bulduk. Umuyorum sezon içinde Selçuk ve Tolga'ya katlanmak zorunda kalmayız.

Ndiaye ve Fernando ikilisi bize futbolu hatırlattı..Senelerdir bağırıyoruz bu takımın en büyük sorunu orta sahadır!! Bugün de görüldü ki adamlar daha 10 dakika yan yana oynadılar orta sahada çağ atlandı..

Sezonu açıyoruz sonunda..Başarılar çocuklar her şeye rağmen iyi bir başlangıç olsun bizim için..Allah yardımcımız olsun..

Galatasaray XI: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Tolga, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Gomis.

3-1 öndeyiz müthiş top oynuyoruz şu ana kadar. Ndiaye, Fernando çok temiz oynadılar.
Sol beke Asamoah, Garry'nin yerine Feghouli ve olursa sol kanat ile şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.

4-1 kazandık ve ilk haftadan liderlik koltuğuna oturduk. Darısı 34. haftaya inşallah. :)

stsl.png

Aslında takımın eleştirilecek yanları da yok değil, ama takımın coşkusu ve hırsı umut verici...

2 yıldır ilk defa bir maçtan bu kadar zevk almışımdır skordan bağımsız iştah çok hoşuma gitti .Asamoah ve Feghouli ile daha da güçlü olacak bu takım ama yetersiz bir yedek kulübesi var oyuna etki edebilecek bir isim yok veya bu takımda birinin yerini doldurabilecek.Kanat forvet ve stoper transferleri eğer şampiyonluk istiyorsak hala yapmamiz gereken hamleler .

Garry sadece hücumda değil savunmada da çok iştahlıydı. Asıl etken bu oldu. Feghouli+Asamoah ile ne boyutta oluruz kestiremiyorum artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda Turan haberleri çıktı inşallah doğru değildir. Fizik olarak yetersiz zaten fazla kilosu var ve takımı yavaşlatır. Ayrıca saha dışı skandalları da cabası. Hiç istemiyorum valla.

Şuan Türkiye liginde oynayan futbolcuların oynayamayacağı Barcelona'da oynamış, geçen sezon 13 gol 7 asist yapan oyuncu Arda Turan'ı istememek, ilginç. Atletico Madrid ile yaptıkları ortada. Bizim ligde tüm kanat oyuncularından daha iyi oyuncu. Arda Turan bu takıma seviye atlatır.

Arda yavaş oyuncu takıma el freni olma ihtimali çok yüksek , selçuk ve yasin gibi yedek kalınca rahat durmuyacak oyuncular ardada gelince çeteleşmeye gidecekler , takımı karıştırıcaklar , medya zaten bahane arıyo çok rahat taraftarıda kandırırlar ve kendi kendimize sorun yaratmış oluruz , takımda yerli oyuncu olsun diye ardayı almak resmen büyük bir kumar tutma ihtimalide yok bence daha geçenlerde Galatasaraydan komik bir teklif aldım diyen oyuncu gelse ne yazar gelmese ne yazar arda bizden giden arda değil sol tarafta garry oynasın , yasin oynasın ama arda gelmesin.

Saha içi egoist tavırlar , pas vermemeler , adam kayırmalar, ben abiyim ben şuyum havaları , saha dışı zaten yaptıkları belli ardayı istememek için yeterince sebebimiz var.

Arda Turan hangi maçta kime pas vermemiş, hangi oyuncuya abilik taslamış? Sadece doğruluğu olmayan cümleler kurmuşsunuz.

Her yıldızın egosu var, böyle bir eleştiri şekli yok, Türkiye'nin en iyi oyuncusu, Arda Turan 41 milyon euroya Barcelona'ya transfer olmuş adam, 1 aydır kapısında yattığımız Feghouli'den 3 gömlek iyi futbolcu. Türkiye ligine fazla gelir Arda Turan.

Ben olacakları söylüyorum tek tek şu maçta bu maçta pas vermemiş diyemem ama illa soruyorsan milli takımın euro 2016 grup maçları çok güzel örnek eli beli gezen bir oyuncu arda teknik direktöre saygısı olmayan ben messiyim , ben ronaldoyum havasında bir oyuncudan bize fayda gelmez , her yıldızın egosu az çok olabilir ama bunda aşırı var kendini takımdan üstün gören bir oyuncu biz çekmek zorunda değiliz.

1 aydır fegulinin kapısında yattığımız yok anlaşma çoktan olmuştu ama oyuncu west hamda alacaklarını almak için bekledi olması gerektiği gibi erkenden anlaşıldı haberi verip ceza almamak içinde süre uzadı.

Ben olacakları söylüyorum tek tek şu maçta bu maçta pas vermemiş diyemem ama illa soruyorsan milli takımın euro 2016 grup maçları çok güzel örnek eli beli gezen bir oyuncu arda teknik direktöre saygısı olmayan ben messiyim , ben ronaldoyum havasında bir oyuncudan bize fayda gelmez , her yıldızın egosu az çok olabilir ama bunda aşırı var kendini takımdan üstün gören bir oyuncu biz çekmek zorunda değiliz.

1 aydır fegulinin kapısında yattığımız yok anlaşma çoktan olmuştu ama oyuncu west hamda alacaklarını almak için bekledi olması gerektiği gibi erkenden anlaşıldı haberi verip ceza almamak içinde süre uzadı.

Uzun süre resmi maç oynamamış, fizik olarak hazır olmayan Arda Turan'ı oynatan hocaydı. Arda Turan ile ilgili yazdığın eleştirilerin doğruluğu yok. Messi-Neymar-Suarez-İniesta-Diego Costa-Gabi-Koke vs. hangisine pas atmamış? Bizden sonra oynadığı takımlar belli, hangi oyuncuya abilik taslamış? Dünyanın en iyi takımlarından birinde oynayan oyuncuyu karalamak için hikaye yazmanıza gerek yok.

Uzun süre resmi maç oynamamış, fizik olarak hazır olmayan Arda Turan'ı oynatan hocaydı. Arda Turan ile ilgili yazdığın eleştirilerin doğruluğu yok. Messi-Neymar-Suarez-İniesta-Diego Costa-Gabi-Koke vs. hangisine pas atmamış? Bizden sonra oynadığı takımlar belli, hangi oyuncuya abilik taslamış? Dünyanın en iyi takımlarından birinde oynayan oyuncuyu karalamak için hikaye yazmanıza gerek yok.

Çok iyi oynuyorsa barcelona neden uzun zamandır oynatmıyor hazırlık maçları dahil 5 dk süre alamıyor saha dışı o kadar fazla olaya girdi artık saha içine kimse bakmıyor karakter sorunu başladı zaten vardıda bizden gidişide normal değildi de onu unutup tekrar istenmesi çok ilginç.Karaladığım falan yok gelirse olacakları yazıyorum bizden uzak olsun istediği takıma gitsin daha gelmeden taraftarı bile 2 ye bölen 1 oyuncunun gerçekten takımda rahat durup top oynuyacağını mı düşünüyorsun takım içinde çeteleşmeyi minimuma indirmişken ardayı getirip neden kendimizi yakıyoruz.

Hoca ardayı oynatmadığı zaman ardanın neler yaptığını biliyoruz prim mevzusu falan bir sürü olay hep altından arda çıkıyor barcelonada adam yerine konulmayınca egosunu milli takımda gösterdi başarılıda oldu hocayı göndertti.

Arda'nın kalitesine denilecek laf yok lakin kendine bakmayan, saha dışı olaylara haddi olmadan karışan bir oyuncu oldu çıktı. Bu yaz dönemini kötü geçirdi zaten. Fiziğine bakın anlarsınız. Barça geçenlerde Japonya'ya gitmişti sponsorluk anlaşması için herkes fit forma giyerken Arda bol forma giymişti. Herkesin hayalini kurduğu dünyanın en iyi 2-3 takımında oynuyorsun ama kendini geliştirmek için uğraş vermiyorsun. Zaten Arda'nın Barça'ya nasıl transfer olduğunu (THY, Lassa, Beko) herkes biliyor. Adamlar Türkiye pazarına açılmak için bu hamleyi yaptı. Yoksa büyük maçlarda oynatılmayan bir oyuncuyu almaz öyle takımlar.

Burda mesele olan kalitesi değil zaten. Saha dışı hareketleri. Siyasete yanlaması, hocaya trip atmalar, milli takımı bırakıp dönmeler vs. Zaten dünkü oyunu gördükten sonra Arda'ya ihtiyacımız olmadığı belli oldu. Makine gibi takım yaratmışız, şu an hem fiziksel hem de mental olarak hazır olmayan bir oyuncuya ihtiyaç yok. Gelirse yine takım içinde kutuplaşmalar, çeteleşmeler başlar hazır bu çeteleşmeyi yapan oyuncuları göndermişken (Semih, Sabri, Sneijder vs.) hiç gereği yok.