2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Konya'nın en büyük kozu hocası Mustafa Reşit Akçay. Farklı bir adam. Ne olursa olsun dünkü sonuçtan sonra ayağımıza gelen fırsatı tepmemeliyiz. Gelecek haftadan itibaren çok ciddi maçlar serisine gireceğiz, olası puan kayıpları için cebe avantaj koymalıyız.

Bizde bir ışık görmüyorum. Eğer hakemler Beşiktaşı kollamazlarsa rahat alırsınız ligi bu sene.
Pembe gözlükle bakan arkadaşlarım sizin kadronun derin olmadığını, sakatlık, ceza vs durumunda puan kaybedeceğinizi söylüyor ama bence o ana kadar yeterli krediyi cebe atarsınız, avrupa maçıda yok, bence son 3-4 maçta işi bitirir Galatasaray.

Sent from my iPad using Tapatalk

Doludizgin gitmeye devam ediyoruz! En yakın rakibimize daha şimdiden 8 puan fark attık, haftaya fenere koyarsak şampiyonluk şarkısı dillerden düşmez.

Deplasman Antalya maçı kendimiz vermesek son 10 dkda ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O maçta da puan kaybı olmayacaktı aslında ama 2. yarı topu onlara verdik kontra buluruz diye ve golü attılar. Şu ana kadar kazandığımız maçlarda hep baskın oynayan taraf, oyuna hükmeden, kontrol eden, tempoyu ayarlayan bizdik. Tek Antalya maçında yapmadık bunu ve o maçta da puan kaybettik zaten.

Hafta sonu derbi var, en yakın rakibin 6 puan önündeyiz. Tabiri caizse önümüze ne gelirse katıp gidiyoruz. Bu maçı da kazanırsak nolacak bilmiyorum. Tek rakibimiz kendimiz mi olacağız bundan sonra. Böyle giderse ilginç bir sezon yaşayabilir süper lig.

Puan farkının açılmasını bizden başka kimse istemiyor. O yüzden çok dikkatli olmak lazım. Gerekirse berabere bitsin ama yenilmeyelim.

Öncelikle bugün uzun bir aradan sonra derbi balı vardı üzerimizde. Fener cidden biraz şanslı olsa ve Aykut ikinci yarı daha iyi hamleler yapsa kazanırlardı. Ama hep mi derbi balı onlarda olacak bir kere de bizde olsun.

Maçın genelinde konuşacak bir şey yoktu. Bugün takımın üzerinde anlam veremediğim bir baskı, tedirginlik ve agresiflik vardı. Sanki galibiyete ihtiyacımız varmış gibi. 8 puan öndeyiz, maç bizim sahamızda, onlardan daha iyi kadroya sahibiz ama gelgelelim bu saydıklarım tamamen Fb lehineymiş gibi oynadık.

Belhanda'nın kırmızı kart göreceğini daha ilk yarının ortalarında hissetmiştim. Kötü bir oyuncu değil ama Sneijder gibi bir kalite gittikten sonra 8 milyon €'ya Belhanda gibi bir oyuncu alınır mıydı? Ben almazdım. Alındığı zaman da eleştirmiştim. Daha önce oynadığı takımlar (Montpeiller, Dinamo Kiev, Schalke, Nice) zaten çok da iyi takımlar değil. 8 milyon € Belhanda gibi bir oyuncu için çok yüksek bir ücret. Bence biraz da o paraya göre performansı verememiş olmasının bir baskısı var. Mental olarak da zayıf bir oyuncu. Daha önce de birçok vukuatı var ve çok kart gören bir oyuncu profilinde. Oraya Belhanda gibi hareketli ama futbol zekası düşük bir oyuncu yerine ondan biraz daha temposuz ama takımın hücumunu yönlendiren, ara paslarla takımı gol arayışına sokan bir oyuncu daha iyi olurdu bu kadroya. Sneijder gibi yani. Ama o değil, kalite, futbol bilgisi üst düzey ama bu tempoyu kaldıracak hali yok. Zaten 2 senedir dökülüyordu.

Kalemize isabetli şut gelmedi belki ama Muslera'yı hiç beğenmedim. Janssen'in faul yaptığı pozisyondaki şutu mesela kolaylıkla çıkarabilecekken çıkaramadı. Onun dışında attığı degajlar hep rakibeydi. Eliyle oyun kuramadı. İlk yıllarında derbilerde çok iyiydi ama ne olduysa şu son 2-3 senedir büyük maçlarda ortalıkta kayboluyor.

Mariano iyiydi, ilk dakikalarda özellikle onun ileri çıktığı dakikalarda bir gol atabilirdik. Maçın erken dakikalarında sarı kart görmesi biraz onu frenledi hücuma geçişlerde. Çünkü kaptırılan topta bir sarı kart daha yeseydi kırmızı kart görebilirdi ve TS deplasmanına sağ beksiz çıkabilirdik.

Maicon'u bir konuda beğendim, bir konuda beğenmedim. Beğendiğim konu; bir stopere göre ayağı çok iyi. Orta sahanın, beklerin atamadığı pasları o stoper haliyle pas attı hem de tam ayağa. O yönden bir alkış aldı. Ama ikili pozisyonlarda çok hantal kalıyor. Özellikle rakip eğer fiziğini iyi kullanabiliyorsa ve biraz atikse Janssen gibi ciddi sıkıntılara girebiliyor. Ostersunds maçlarında da goller yedirmişti bu hantallığından dolayı. Tabi bu saatten sonra biraz çabuk olması zor. Artık onun bu ağır olma handikapını minimize edeceğiz uygun taktik ve saha içi dizilimiyle.

Denayer'i hiç beğenmedim. Atletik, hızlı ama hiç kullanamıyor bu özelliğini. Sürekli hata yapacakmış gibi duruyor. En ufak baskıda kalecisine döndü. Bir an Muslera sinirden kendi kalesine gol atacak diye beklemedim değil. Kornerde de müsaitken kafayı kötü vurdu. Biraz kendine güvenerek oynamalı yoksa bir daha kiralamamalıyız.

Serdar'ı normalde iyi bulurum. Bu maçta da fena değildi. Ama Galatasaray'ın stoper tandeminde olacak birisi değil. Güçsüz bir fiziği var. Janssen ile ikili mücadelesinde fauldü evet ama bir stoper forvete göre daha güçlü olmalı, her müdahalede kendini yerde bulmamalı. Mesela bizim Semih Kaya da çok güçsüzdü, bir omuzda 2.80 yere yatıyordu.

Latovlevici kesinlikle bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Zaten mecburi alındı Asamoah gelmeyince. Ne ortaları isabetli, ne defansı iyi. Linnes bile daha iyi iş yapardı bu maçta. Asamoah'ın bir an önce gelmesi lazım yoksa sol tarafı hiç kullanamıyoruz.

Fernando iyiydi. Extra bir şeyler yapmadı. Pasları isabetliydi. Pek top kaybı yapmadı. Ama extra bir şeyler yapmaya da çalışmalı. Melo mesela adam hem defansı topluyordu hem enerji katıyordu hem adam eksiltiyordu hem ceza sahasına girip gol atıyordu. Pozisyonuna göre pek etliye sütlüye karışmıyor Fernando o da bir gerçek.

Ndiaye patlayıcılığı yüksek oyuncu. Bir anda inanılmaz işler yapıyor ama maçın büyük bölümünde ortalıkta da görünmüyor. Bu maçta da aynısı yaşandı yine. İkinci yarının ilk dakikalarında gördüm hücumda bir de fauller dışında maçta görmedim. Bazen aşırı derecede gereksiz fauller yapıyor. Takımı gazlamak için mi bilmiyorum ama taktiksel olarak yapmıyor ve bir gün kırmızı kartı yiyecek sonunda.

Feghouli kötü değildi. İlk dakikalarda gol de atabilirdi hatta ama maçta pek aktif değildi. Onun hızına ve tekniğine ihtiyaç vardı. Pek kullanamadı. Daha yeni olmasına bağlıyorum yoksa sağ kanat da sıkıntıya girer.

Gomis vasattı. Mücadelesini eksik etmedi. Fb defansı da onu iyi kilitledi Neto'yla. Diğer defans oyuncuları da ona alan savunması yaptı ve pek pozisyon bulamadı. Bursa ve Karabük maçlarında da aynı savunmayı yaptı rakipler ve bu tür savunmalara karşı çözüm üretemiyor. Artık çözümü kendisi mi bulur yoksa hoca mı bilmiyorum. Yoksa sıkışıp kalırız.

Tolga maçın en sürpriz ismiydi. Gerçi bu sezonki performansıyla artık sürpriz denilmez çünkü 1-2 maç değil her maçta belli bir düzeyde oynuyor. Ve iyi de oynuyor. Bu maçta da mücadele etti, pozisyon yaratmaya çalıştı her ne kadar yetenekli olmasa da. Bu performansı da iyi, yeter ki geriye düşmesin formu.

Maçın hakemine gelirsek; tam anlamıyla katletti. Janssen'in pozisyondaki faul kararı doğru. Ancak Hasan Ali'nin ve kornerdeki pozisyonda ele penaltılar çalamadı. Belhanda'nın 2. sarı kartı da yanlıştı. Bu sene oynanan Barcelona - Real Madrid İspanya Süper Kupası ilk maçını hatırlayın. Ronaldo'ya kaleci müdahele etmişti ve pozisyon gereği yere düştü yani kendisini yere atmamıştı ama kırmızı kartı yemişti Ronaldo. Bu maçta da aynısı oldu. Penaltı değildi ama kendini yere atma olarak da düşünülmemesi lazım çünkü kalecinin ufak da müdahalesi var ve Belhanda'yı bozup onu düşürüyor yani penaltı kesinlikle değil ama kırmızı kart da kesinlikle değil.

Lafın kısası hakem; 2 penaltımızı yemiş, haksız bir kırmızı kart göstermiştir.

Tudor iki haftada anasını ağlattı takımın buyurun dahi hocanızı. Hakem katletmiştir belki ama bizi oynatmamıştır. Akhisar'dan 6 yiyen takıma boyun eğdirdi. Hakkaten başarı.

Bu akşam Trabzon'da hakem katliamı yaşandı. Takım kötüydü belki, ama ikinci yarıya bir kişi fazla başlasaydık işler çok daha farklı olabilirdi. Selçuk'un uzun bir aradan sonra ilk on bir başladığı maçta takımın hali içler acısıydı. Umarım bu sezon bir daha tekrarlanmaz.

Tudor bugün maçı veren hatalar yaptı bunu başta yazalım da sonra Tudor savunucusu oluyoruz..Evet bugün rezalet bir oyunumuz vardı sahada..Tudor da sıfır maç hazırlığı yapmış bu konuda gerçekten berbattı!! Yalnız bir kez daha yazıyorum 2-3 haftadır üzerimize hakemleri, medya, rakip hoca ve oyuncular tarafından yapılan bir operasyonu da görmek lazım..Göremiyorsan veya hiç bahsetmiyorsanız kusura bakmayın arkadaşım sen taraftar falan değilsin..

Biz iyi oynarız, kötü oynarız geliriz burada hocayı, oyuncuları veya yönetimi eleştiririz bu bizim içimizde kendi konumuz..Ama bir GS taraftarı olarak üzerimize oynanan algıları görmüyorsanız ne yazık ki sürekli ezilen biz olacağız..Fernando'nun ayağı kırılıyordu ya çık bir kendi oyuncunu savun kardeşim sonra Tudora sallarsın!!

Ben burada bazı zamanlarda Tudoru savundum yeri geldi bugün de görüldüğü gibi eleştirdim ama hiçbir zaman kötü gün taraftarı olmadım!! Pusuda beklemedim hemen saldırmak için..Tudoru beğenmezsin saygı duyarım başka biri gelsin dersin anlarım lakin hocayı gömerken hakemin "h"sinden bahsetmesen kusura bakma ama sen kötü taraftarsın arkadaşım!!

Son düzenleme:
Adam yiyen, basan, rakibi bunaltan bir takımdan, bekleyen, rakibe göre önlem alan bir takıma dönüştük. Bunda oynadığımız rakiplerin ilk haftalarda zayıf, sonraki haftalarda daha iyi olmasının yanında 2 nokta var; sezonu erken açtığımız için diğer takımlara göre daha hazır olmamız ve siyasetiyle, spor bakanıyla, futbol federasyonuyla, futbol milli takım antrenörüyle, yorumcusuyla, eski futbolcusuyla futbol aleminin Galatasaray'ın üstüne gelmesi.

Tudor, büyük maç kazanamıyorsun, büyük takım hocası değilsin, bunlara eyvallah da... Yahu 8 hafta ligi domine etmişsin. Önüne gelen takımı yenmişsin, en büyük rakiplerine 8'er puan fark atmışsın. Neden taktiği değiştiriyorsun? Neden Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan korkuyorsun? Çıldırmamak elde değil. Bam bam bam oynat işte, çok kurcalama.

Son 3 haftadır, Galatasaray maçında skandal hakem kararları oluyor. Karabük maçı güme gitti, son saniye golü olduğu için fakat o maçta verilen kararlar skandal. Fener maçında Cüneyt Çakır'ın bu maçta Halis'in verdiği kararlar skandalın ötesinde art niyetli. Bunlar olurken yönetimden bir tepki yok. Bir konuşan adam yok. Bir tane isyan eden yok. Bu kadar da sünepe olmayın be, çıkın yumruğunuzu masaya koyun.

Spor bakanını da siyasileri de TFF'yi de TFF çalışanlarını da hakemleri de yabancı üzerinden Galatasaray'a vurmaya çalışan iki yüzlüleri de üst üste koyacağız. Bu takım bu sene seve seve şampiyon olacak.

Macin tamamini izledim, 2-3 dakika kacirdigim pozisyonlar olmus olabilir. ilk yari hani atilmasaydik 10 kisi kalmasaydik denilen 45. dakikamiydi neydi o dakikaya kadar kaleye sutumuz dahi yoktu, isabetsiz demiyorum bakin ceza sahasi ici disi neredesinden bakarsaniz bakin 1 tane hucum pozisyonu dahi yoktu, zaten kirmizi geldikten 1 dakika sonra ilk yari bitti. ilk yari trabzonun 7 sutundan 4 felanda isabetliydi sanirim, yani biz 11 kisiyken hicbirsey oynamadik, mahkum boynu bukuk atak yapamayan hucuma cikamayan topa hakim olamayan bir takimdik.

Ayni gecen hafta evimizde fbye boynu bukuk oynadigimiz gibi, o mactan 1 puan almak kesinlikle buyuk basariydi,. rakip uzerine uzerine geliyor ama senin yapacak hicbirseyin yok. nerede surekli press yapan surekli ayaga pas yapan takim ? 1 ay once buraya yazdigim seyi tekrar yazacagim. bu takim rakibe press yapmadigi surece hucum dusunmedigi surece teldeki kus gibi hedef olur sapanlara,

Geriye cekildigimiz surece her takima kesinlikle puan ve puanlar veririz. bu takimin geriye cekilme luksu yok, bu takim hucumla rakiplerini savunma yapmaya zorlamadigi surece basari imkansiz.

Tudora gelince, ben mayis ayinda yazdim kesinlikle buyuk takim hocasi olamaz,

Not : Bazi arkadaslar kiziyor ama, Tudoru sevme mecburiyetim yok, ben Sari-Kirmiziya asigim, Tudor kim ? olsa ne olur olmasa ne olur, bi de bu adami Karabukten kacirarak aldik. demek ki neymis, gonulsuz isten maraz dogarmis, Insallah hem tudor gider hem Galatasaray sampiyon olur.

Son düzenleme:
2 haftadır bilinçli olarak Galatasaray'ı yıkma, indirme çabaları var ve Trabzon maçında iyice göz göre göre yapmaya başladılar. Biz hala Tudor iyi mi kötü mü onu konuşalım. Dün maça Avrupa karması yapıp çıksak yine bize kazandırmazlardı. Oyuncularımızın maç sonu demeçleri de bunu gayet net açıklıyor.bunu günde yapmamız lazım Tudor'u değil!

Ali Ece: Kafalarda tek soru, Galatasaray’a neden 3 haftadır operasyon çabası var? Bu gerçekten açık ve net görülüyor.

Son düzenleme:
2 haftadır derbilerde puan kaybı yaşıyoruz. Halen 5 puan farkla lideriz ama kalan 24 haftada 5 puan fark çok da fazla değil, hatta hiçbir şey.

Bence çok iyi bir kadromuz yok. Sol bekimiz yok, sol stoperimiz yok, sol kanadımız yok, Belhanda zaten bir Sneijder değil çok dağınık, Ndiaye her maç gereksiz fauller yapıp sarı kart görüyor, rotasyon yok.

Kadroya şöyle bir baktığımda bizim seviyemizde diyebileceğimiz Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Fernando, Feghouli ve Gomis dışında oyuncu yok. 7 kişilik bir takımımız var. Diğerleri onların kalitesinde değil ve onlar kadar katkı vermiyor. Rotasyon dar oldu olduğu için 1 oyuncumuz kart görüyor sonraki maç sistem değişiyor. Çünkü yerine koyabileceğimiz aynı mevkide oyuncu yok.

Başımızdaki Tudor büyük maçları kazanmaktan aciz bir hoca. Geldiğinden beri 6 büyük maçta sadece 1 gol atarak 5 mağlubiyet 1 beraberlik almışız. Zaten şu son 2 haftadaki derbilerde taktiksel olarak vasatı geçemedi. Geçen hafta derbide 8 puanla öndeyiz, maç bizim sahamızda, kontrollü, soğukkanlı oynamamız gerekirken maçın başında gereksiz bir motivasyon mu yükledi takıma bilmiyorum ama ilk yarıda gördüğümüz sarı kartlardan dolayı ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremedik. Zaten kırmızı görünce 10 kişi kalenin önüne otobüs çektik. Arena'da ben bu kadar fenere karşı kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Daha önce yenildik mi yenildik ama yenildiğimizde de tek kale oynayarak yenildik süper finaldeki maçı, geçen seneki maçı hatırlayın. Bu maçta resmen hiçbir şey oynamadan fenere galibiyeti hediye ettik ama onların da yaptığı saçma hamlelerden dolayı ve 10 kişi oynamamızı fırsat bilmediklerinden dolayı yenilmedik. Tamam bu kaza kurşunu olsun.

Geçen hafta yaptığı aynı hatayı bu maçta da tekrarladı. Artık derbi maçını telafi edin, bam bam oynayın demiş olacak ki yine maça gereksiz bir sertlikle ve gerginlikle çıktık. Trabzonspor'un son yenilgilerinden sonra bu maça asılacağı biliniyordu. Maça hızlı başlayacağı da biliniyordu. Ama buna cevap vermek yerine (kontraatak bulmak gibi) resmen TS gol atsın diye seyrettik. Sadece ilk yarıda 2 tane net gol pozisyonları vardı rakibin. Sen hale Selçuk'u oyunda tutuyorsun, Feghouli kırmızı görmüş takımı hızlandırmak için Garry'i almıyorsun, zaten Gomis - Eren değişikliği yaptığı en büyük saçmalık, ki bunu 2 haftadır yapıyor. Gomis'in bir sakatlığı yoksa çıkmaması lazım. Çünkü Eren takımı 10 kişi oynatıyor. Pili bitmiş bir Gomis, kenardan gelen Eren'den daha yararlı olur dünkü maçta gördük.

Velhasıl; iki maçtır çok kötü bir futbol oynuyoruz ve bu sonuca da yansıdı. Biz hızlı, tempolu, sert bir futbol oynuyoruz. Rakip bunu durdurmak için aynı futbolu oynayınca bocalıyoruz. B planımız yok. Oyuncular çok kolay kartlar görmeye başladı, hele Ndiaye geldiğinden beri her maç olur olmadık yerde faul yapıyor, kart görüyor. Tudor uyarmıyor mu yoksa uyarıyor oyuncular mı takmıyor. Umarım ikisi de değildir. Yoksa durum vahim.

Haftaya Gençlerbirliği ile oynayacağız Arena'da. Net kazanırız diyemiyorum maalesef. İlk haftalarda oynadığımız futbolu son maçlarda göremiyoruz. Biraz da rakibe göre oynadığımız için sanırım. Ama ayağa kalkmamız, toparlanmamız lazım.

Son düzenleme:
--------------------Muslera--------------------
Mariano-----Maicom-----Serdar-----Linnes
----------Selçuk---------Fernando----------
Feghouli----------N'diaye----------Tolga
--------------Gomis--------------

Şu taktik ve dizilişte çıkmak bu kadar zor mu ? saçma sapan arayışa girmek yada fantazi peşinde koşmak nedir. Derhal Tudor efendi ile yollar ayrılmalı. Aklı başında oturaklı bir antrenörle anlaşılmalı. Zira bu oyuncular bu Tudoru yerler.

2 haftadır derbilerde puan kaybı yaşıyoruz. Halen 5 puan farkla lideriz ama kalan 24 haftada 5 puan fark çok da fazla değil, hatta hiçbir şey.

Bence çok iyi bir kadromuz yok. Sol bekimiz yok, sol stoperimiz yok, sol kanadımız yok, Belhanda zaten bir Sneijder değil çok dağınık, Ndiaye her maç gereksiz fauller yapıp sarı kart görüyor, rotasyon yok.

Kadroya şöyle bir baktığımda bizim seviyemizde diyebileceğimiz Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Fernando, Feghouli ve Gomis dışında oyuncu yok. 7 kişilik bir takımımız var. Diğerleri onların kalitesinde değil ve onlar kadar katkı vermiyor. Rotasyon dar oldu olduğu için 1 oyuncumuz kart görüyor sonraki maç sistem değişiyor. Çünkü yerine koyabileceğimiz aynı mevkide oyuncu yok.

Başımızdaki Tudor büyük maçları kazanmaktan aciz bir hoca. Geldiğinden beri 6 büyük maçta sadece 1 gol atarak 5 mağlubiyet 1 beraberlik almışız. Zaten şu son 2 haftadaki derbilerde taktiksel olarak vasatı geçemedi. Geçen hafta derbide 8 puanla öndeyiz, maç bizim sahamızda, kontrollü, soğukkanlı oynamamız gerekirken maçın başında gereksiz bir motivasyon mu yükledi takıma bilmiyorum ama ilk yarıda gördüğümüz sarı kartlardan dolayı ikinci yarıda hiçbir varlık gösteremedik. Zaten kırmızı görünce 10 kişi kalenin önüne otobüs çektik. Arena'da ben bu kadar fenere karşı kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Daha önce yenildik mi yenildik ama yenildiğimizde de tek kale oynayarak yenildik süper finaldeki maçı, geçen seneki maçı hatırlayın. Bu maçta resmen hiçbir şey oynamadan fenere galibiyeti hediye ettik ama onların da yaptığı saçma hamlelerden dolayı ve 10 kişi oynamamızı fırsat bilmediklerinden dolayı yenilmedik. Tamam bu kaza kurşunu olsun.

Geçen hafta yaptığı aynı hatayı bu maçta da tekrarladı. Artık derbi maçını telafi edin, bam bam oynayın demiş olacak ki yine maça gereksiz bir sertlikle ve gerginlikle çıktık. Trabzonspor'un son yenilgilerinden sonra bu maça asılacağı biliniyordu. Maça hızlı başlayacağı da biliniyordu. Ama buna cevap vermek yerine (kontraatak bulmak gibi) resmen TS gol atsın diye seyrettik. Sadece ilk yarıda 2 tane net gol pozisyonları vardı rakibin. Sen hale Selçuk'u oyunda tutuyorsun, Feghouli kırmızı görmüş takımı hızlandırmak için Garry'i almıyorsun, zaten Gomis - Eren değişikliği yaptığı en büyük saçmalık, ki bunu 2 haftadır yapıyor. Gomis'in bir sakatlığı yoksa çıkmaması lazım. Çünkü Eren takımı 10 kişi oynatıyor. Pili bitmiş bir Gomis, kenardan gelen Eren'den daha yararlı olur dünkü maçta gördük.

Velhasıl; iki maçtır çok kötü bir futbol oynuyoruz ve bu sonuca da yansıdı. Biz hızlı, tempolu, sert bir futbol oynuyoruz. Rakip bunu durdurmak için aynı futbolu oynayınca bocalıyoruz. B planımız yok. Oyuncular çok kolay kartlar görmeye başladı, hele Ndiaye geldiğinden beri her maç olur olmadık yerde faul yapıyor, kart görüyor. Tudor uyarmıyor mu yoksa uyarıyor oyuncular mı takmıyor. Umarım ikisi de değildir. Yoksa durum vahim.

Haftaya Gençlerbirliği ile oynayacağız Arena'da. Net kazanırız diyemiyorum maalesef. İlk haftalarda oynadığımız futbolu son maçlarda göremiyoruz. Biraz da rakibe göre oynadığımız için sanırım. Ama ayağa kalkmamız, toparlanmamız lazım.

yapmayın lütfen Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Fernando, Feghouli ve Gomis dışında oyuncu yok ne demek ? N'diaye ? Belhanda? Yasin? Rodrigues ? Lütfen çok çabuk unutuyorsunuz bazı dönemim kadrolarını...