2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Profesyonel futbolcularımızdan Cenk Gönen'in transferi konusunda Malaga CF S.A.D. (Malaga) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Malaga kulübü Şirketimize 200.000 Euro net transfer bedeli ödeyecektir. Kulübümüzle sözleşmesi karşılıklı sona erdirilen futbolcu, 2017-2018 sezonu garanti ücretinin 600.000 Euro'luk kısmından feragat etmiştir.

Bonservisle topçu satıyoz 200 bin cepten ödüyoz ulan tursun aldığın her nefes ziyan

Volkan Şen ile anlaştığımız yönünde haberler var. Umarım doğru değildir!
Birde üstelik 1 milyon euro imza parası vereceğimiz yazılmış.Oyuncuların şişirme ücretleri, zaten yapmaları gereken işlerini doğru düzgün yapsınlar diye verilen pirimlerden sonra takım bulamayan yerli yalancı yıldızlara da imza parası vermek... Sonra çık basket branşı şu kadar zarar etti de.Allah ıslah etsin bu yönetemeyicileri ve ülkedeki futbol yönetimi zihniyetini.

Son düzenleme:
30 dk olmuş, Avrupa'da ikinci maçına çıkan takıma karşı pozisyonumuz yok. Sahadaki kadro o kadar kalitesizki hücum organizasyonu diye birşey yok. 3 kaliteli pas yapamıyorlar üst üste. Saha desen, lig bittikten sonra adaklık kurban satanlara kiralık verilmiş gibi bozuk. Yani elenmemiz için herşey mevcut.Atarsak, karşı takımın hatasıyla atarız golü.Bizimkilerde öyle bir yetenek yok. Yazıklar olsun Galatasaray' ı bu hallere düşürenlere.

Galatasaray-Ostersund maçının ilk yarısı 0-0 bitti. Kadro rezil, oynanan futbol rezil, lig bittikten sonra bakılmayan saha rezil. Bir kulüp kısa süre içerisinde nasıl böyle kokuşmuş bir hal alır anlamıyorum. Yazıklar olsun bu hallere düşürenlere.

Belhanda - Selçuk - Tolga orta saha üçlün olursa, işte böyle Maicon'un ortalarıyla gol ararsın. Belhanda büyük hayal kırıklığı Selçuk İnan'ın biraz önde oynayanı. Korkak bir adam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu takımda Belhanda yedek bile olmaz.... Nasri mi,Hatem Ben Arfa mı 10 numara lazım.... Olmaz olsn senin gibi başkan da hoca da.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim taraftar grubu, anadolu gfb nin Galatasaray şubesi olmuş. Başkanın mamaladığı insanlar istifa diye bağıramıyorlar kombine kaybetme korkusundan.Takımından tribününe rezil bir haldeyiz.Yazıklar olsun, başka sözüm yok !

Lucescu gelmesse işimiz iş..Tudor kalmaya devam ederse ben her maça gittiğimde protesto edeceğim. Tudor kalırsa maça gitmiyorum çevremdekilerde gitmiyor.

Belhanda - Selçuk - Tolga orta saha üçlün olursa, işte böyle Maicon'un ortalarıyla gol ararsın. Belhanda büyük hayal kırıklığı Selçuk İnan'ın biraz önde oynayanı. Korkak bir adam.

Aykut Bey, mesajımın yönetime bela okuduğum kısmını silmişsiniz. Bela okumak Yargıtayca ağır eleştiri ve beddua olarak nitelendiriliyor. Hakaret suçu kapsamında değil. Yargıtay kararlarıyla sabit. Ben eleştiri hakkımı kullanıyorum. Moderatörlük yaparken bunu dikkate almanızı rica ediyorum. Hak edene şerefini, onurunu rencide etmeden en ağır eleştiriyi de yapabilirim. Moderatörlük yaparken bunu dikkate almanızı rica ediyorum. Aksi doğrudur derseniz inatçılık yapmam uyarım elbette ama bence yanlış. Galatasaray'ı rezil edip köy takımına çevirenler en ağır eleştiriyi hak ediyorlar.

Belhanda'nın ne suçu var adam sakatlıktan çıktı ilk maçı veya Gomisin top oynayan adam mı var etraflarında takımın bekleri Linnes -Carole bildiğin Bankasya topçuları Tolga-Selçuk diye orta saha mı olur Tudor diye hoca mı olur .Dursun Özbek diye başkan mi olur .Arkadaş neyle sınanıyoruz anlamadım lanet olsun liseninize be yıllardır kangren oldu şu kulüp ya .

Ne denilebilir ki...

Çok değil 3-4 sene önce Real'e Juve'ye sahayı dar ediyorduk. Şimdi adını bile ilk defa duyduğumuz, tarihlerinde ilk defa Avrupa maçına çıkan​ takımı 2 maçta da yenemiyoruz.

Uzun uzun yazardım da değmez yani. Boşuna kafa şişiriyoruz, boşuna stres yapıyoruz. Milyonlarca çocuğun, gencin hayali olan Galatasaray formasını giymek herkese nasip olmuyor. Koşmayan, mücadele etmeyen, 2 metre yanına pas atamayan, aklı havada beş karış oyuncular giyiyor o formamızı. Bu durumun değişmesi için 2-3 oyuncu gönderip, yerine 4-5 oyuncu almaktan öte, kulübün baştan aşağı rejenerasyon ve revizyona gitmesi gerekiyor hem de acilen. Sırf GS lisesi mezunu diye kulübe üye olanlar, basketi geçtim 2 tane futbolcumuzun adını dahi bilmeyenler yönetiyor kulübümüzü. Elimizden bir şey gelmeden kös kös oturmak daha acı veriyor bize.

Metin Oktay, Gündüz Baba, Turgay Şeren, Metin Kurt gibi efsaneler yaşasa Parçalı Formayı nasıl rezil edersiniz diye yüzlerine tükürürdü şimdiki sözde kendine yönetim diyen ama özde yönetemeyenlerin.

Parçalı size hakkını helal etmiyor.

Reale 3 attık Juveyi eledik filan ama olsun Ünal Aysal takımı batırmıştı.Şimdi ne mi yapıyoruz Temmuzda adı sanı duyulmamış ismini bile söyleyemediğimiz köy takımına eleniyoruz.

Asırlık kulüp ancak bu kadar yerin dibine sokulur bu kadar itibarsızlaştırılabilirdi.

Emeği geçenlere yazıklar olsun...

İster Messi'yi, ister Ronaldo'yu alsınlar, ne transfer ile ne şampiyonluk ile benim fikrim değişmez; YÖNETİM İSTİFA!

Rezalet yönetim, olmayan futbol aklı, yetersiz teknik direktör, kalitesiz kadro... Hoş geldin 2010-2011 sezonu.

İlk iş olarak Bruma'yı dahi yönetemeyen, kilit ve zorlu maçları kaybeden, Sabri, Semih, Selçuk gibi oyunculara dokunamayan Tudor'un yerine yabancı, kaliteli, daha önce bu seviyelerde yarışmış bir teknik direktör ile anlaşılmalı. Tuchel şu an boşta.

Transfer yapmadan önce vasıfsız oyunculardan kurtulmalıyız. Eldeki vasat oyuncuları takas yoluyla Anadolu kulüplerindeki değerli oyuncular için kullanabiliriz. Muslera ve Sneijder tamam. Bruma'nın gittiğini varsayarak, 9 tane ilk 11 oynayacak futbolcu alınmalı.

Yukarıdaki iletiyi 5 haziranda yazmıştım. Hamza olmadı, Denizli olmadı, Riekerink olmadı, Tudor olmadı... Sorun teknik, taktik, o gitsin, bu gitsinden çok başka. Sorun; Galatasaraylı bile olmayan adamların, aidatını bile yatırmayan adamı başkan seçmesi, seçebilmesi ve o adamlar pisleyince, altlarını temizlemesi. Balık baştan kokar. Bizim başımız ne yazık ki Dursun Özbek...

Başlamadan biten bir sezon daha. Asıl çöküş bu sene.

Yukarıdaki iletiyi 5 haziranda yazmıştım. Hamza olmadı, Denizli olmadı, Riekerink olmadı, Tudor olmadı... Sorun teknik, taktik, o gitsin, bu gitsinden çok başka. Sorun; Galatasaraylı bile olmayan adamların, aidatını bile yatırmayan adamı başkan seçmesi, seçebilmesi ve o adamlar pisleyince, altlarını temizlemesi. Balık baştan kokar. Bizim başımız ne yazık ki Dursun Özbek...

Başlamadan biten bir sezon daha. Asıl çöküş bu sene.

Kesinlikle katılıyorum özetimiz olmuş bu yazı..Tudoru göndermek en kolay işimiz..Yarın Tudor gider Mudor gelir ama sorunlar yine devam eder!! Bizim asıl sorunumuz bu yönetimdir, bu vizyonlarıdır!! Artık taraftarların da küçük resim yerine büyük resme bakmaları lazım..Tudoru konuşmak zaman kaybından birşey getirmezler bizlere..Tıpkı Hamza, Denizli ve Riekerink de olduğu gibi..

Sona gelindiği söylenen Ndiaye, Feghouli ve Fernando transferi ile iskelet kuruluyor. Geç kalındı fakat isimlerin hepsi doğru. Mariano hariç tüm transferlerin maliyeti skandal orası ayrı. Bir stopere daha ihtiyaç var; eldekilerin en iyisi Serdar fakat O da sürekli sakat, güven olmuyor. Ahmet, Koray ve diğerleri ise yetersiz. Sol bek ve sol açığa da yeni isimler lazım. Sol bek ayağı düzgün, dengeli, oyun kurabilen(Riera tipi) olması lazım. Sol açık ise daha hücumcu, gole yakın(Poldi tipi) olmalı. Yerli takviyesine gerek yok; 21 oyuncu ile maç kadrosu oluşturulacağı için 14 yabancının tamamını kullanıp, kalanı da eldekilerden ve 2000 jenerasyonu kullanarak kapatabiliriz.

Badou Ndiaye transferi için 2000 doğumlu jenerasyondan 3 tane oyuncunun verildiği söyleniyor. Bunu yapmışsa eğer Dursun Özbek azılı bir Galatasaray düşmanıdır. Umarım böyle bir saçmalık olmamıştır.

Muslera(K) / Mariano-x-Maicon-x / Fernando / Feghouli-Badou-Belhanda-x / Gomis Tudor'a rağmen iş yapar.

Son olarak; yönetim İSTİFA!

Sona gelindiği söylenen Ndiaye, Feghouli ve Fernando transferi ile iskelet kuruluyor. Geç kalındı fakat isimlerin hepsi doğru. Mariano hariç tüm transferlerin maliyeti skandal orası ayrı. Bir stopere daha ihtiyaç var; eldekilerin en iyisi Serdar fakat O da sürekli sakat, güven olmuyor. Ahmet, Koray ve diğerleri ise yetersiz. Sol bek ve sol açığa da yeni isimler lazım. Sol bek ayağı düzgün, dengeli, oyun kurabilen(Riera tipi) olması lazım. Sol açık ise daha hücumcu, gole yakın(Poldi tipi) olmalı. Yerli takviyesine gerek yok; 21 oyuncu ile maç kadrosu oluşturulacağı için 14 yabancının tamamını kullanıp, kalanı da eldekilerden ve 2000 jenerasyonu kullanarak kapatabiliriz.

Badou Ndiaye transferi için 2000 doğumlu jenerasyondan 3 tane oyuncunun verildiği söyleniyor. Bunu yapmışsa eğer Dursun Özbek azılı bir Galatasaray düşmanıdır. Umarım böyle bir saçmalık olmamıştır.

Muslera(K) / Mariano-x-Maicon-x / Fernando / Feghouli-Badou-Belhanda-x / Gomis Tudor'a rağmen iş yapar.

Son olarak; yönetim İSTİFA!

Hocam belhandayı saymazsak verilen bonservisler yüksek değil piyasa böyle maicon , gomis , feghouli hepsi üst düzey oyuncu 1.5 m bonservis yada maaşla getirebileceğin oyuncular değil tr ligine helede.Mesela maiconu Sao Paulo 12 milyona portodan geçen yıl aldı biz 7 milyona aldık kalitesi ve yaşına bakınca çok pahalı denemez uygun , mariano dediğin gibi uygun , gomis için verilen imza parası skandal bonservis normal , belhanda kazık zaten ona bişey diyemem feghouli içinde 4 milyon bonservis söyleniyolar gayet uygun maaşı yüksek olabilir ama bu düzeydeki oyuncular için normal en azından elinde patlamaz her türlü birine satarsın bu tarz oyuncuları.

Geçen sezonkinden çok çok iyi bir kadro kurulmadı. Hatta yeni transferlerin Bruma, Sneijder kadar katkı vereceğini düşünmüyorum o pozisyonlarda gerileme bile yaşadık diyebilirim. Gomis alındı da bize oraya her bulduğunu atan bir oyuncuya yani ayağı düz olmayan, mobil bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Gomis biraz bu tanıma uyuyor ama tam olarak uymuyor. Mesela Gomez gibi bir katkı vereceğini düşünmüyorum. İnşallah yanıltır ama zor.

Belhanda gibi vasat bir oyuncuya o kadar para vermek saçmalık. Bu zamana kadar ne yapmış ne başarıları var da bu kadar para verildi anlamış değilim. Tam forvet arkası değil tam kanat değil çözemedim. Sneijder bana göre de gönderilmeliydi ama yerine gelen de Sneijder kalitesinde olmalıydı. Ondan Belhanda'ya keskin bir düşüş yaşadık maçlarda da iq olarak göreceğiz yansımasını.

Maicon tipi stoper bize çok elzemdi ama Maicon ismi doğru muydu tartışılır. Uzun boylu, golcü ama hantal bir görüntü verdi Östersund forvetlerine karşı bile beli dönmedi. Es kaza Barcelona falan gelseymiş karşımıza bu defansa temiz bir 10 atardı. Stopere Kuzey Avrupalı veya Orta Avrupalı oyuncular daha iyi oluyor geçmişte de gördük. Tabi Papua Yeni Gineli bir stoperi Semih'e tercih ederdim orası ayrı

Mariano çok iyi transfer. Eboue etkisi yaratacaktır oraya kalite olarak.

Ndiaye aradığımız profilde bir oyuncu ama aradığımız kalitede mi bence değil. Ngolo Kante performansı verir umarım. Topla basıp giden bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Selçuk'u umarım keser de takıma dinamizm katar. Onun dışında çok beklentim yok.

Şimdi kaldı geriye kaliteli bir sol bek, Fernando, Feghouli ve olursa kaliteli bir sol kanat.

Bu isimler de gayet kaliteli isimler. Ama tabi uyum ve hoca katkısı da çok önemli. Tudor bu yıldızları yönetebilecek mi o da var. Bu transferler olurken Uefa'da ilk turdan elenmemiz nasıl denir bilmiyorum ama çok zamansız ve kötü bir olay. Çünkü Uefa'da en kötü çeyrek final oynamalık bir kadro kuruluyor. Keşke daha önce bitirilseydi şu transferler. İki senedir Avrupa'da olmayan bir Galatasaray'a alışkın değiliz

Hocam belhandayı saymazsak verilen bonservisler yüksek değil piyasa böyle maicon , gomis , feghouli hepsi üst düzey oyuncu 1.5 m bonservis yada maaşla getirebileceğin oyuncular değil tr ligine helede.Mesela maiconu Sao Paulo 12 milyona portodan geçen yıl aldı biz 7 milyona aldık kalitesi ve yaşına bakınca çok pahalı denemez uygun , mariano dediğin gibi uygun , gomis için verilen imza parası skandal bonservis normal , belhanda kazık zaten ona bişey diyemem feghouli içinde 4 milyon bonservis söyleniyolar gayet uygun maaşı yüksek olabilir ama bu düzeydeki oyuncular için normal en azından elinde patlamaz her türlü birine satarsın bu tarz oyuncuları.

Selçuk, Tolga, De Jong ve Donk'un garanti ücretleri 8.9M€, maç başılarla 11. Fernando-Ndiaye ise yaklaşık 5M€ alacak... Pahalı olan hangisi?

Tarık Çamdal, Galatasaray'dan 1.5M€ garanti para alacak bu sezon, Mariano ise 2.2M€... Pahalı olan hangisi?

Kafa golü rekortmenleri Chedjou ve Semih'in garanti parası 4M€'ydu, primler hariç... Maicon 2.2M€ alıyor. Hangisi pahalı?

Yukarıdaki tweet'leri Uğur Karakullukçu atmış. Yüzde yüz katılıyorum. Skandal dedim ama Selçuk'un 3-4m euro götürdüğü yerde tüm yeni kontralar normal hatta ucuz olmuş oluyor. Yani ipin ucu çok önceden kaçmış. Maliyet adına dertlenmiyorum. Umarım iyi bir takım izleriz.