2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Lasme'ye ve Hawkins'e verilen cezalar emsali görülmeyen cezalar nerdeyse keyif verici madde yüzünden bir oyuncunun 4 sene ceza alması nasıl bir şey ben hala onu düşünüyorum Lasme de haksız sayılmaz bu düşüncesinde ama 2 ay ceza alsa dahi gelmesini istemezdim. Sana milyon dolar bağlamış bir takımda yasak olduğunu bildiğin halde bu şekilde davranmak sorumsuzluk örneğidir bana kalırsa.

Lasme konusu bir yana bir yerli çekirdeği oluşturmak istiyorsak Maxim-Muhammet'ten birini mutlaka almalıyız.

Lasme önce yediği haltın suç olduğunu kabullensin. Biz ona güvenmiyoruz zaten, onun güvenip güvenmemesinin bir önemi yok.

Egehan kardeşim, Babb konusunu sen benden daha iyi analiz etmişsin. Babb senelik 1m dolara kontrat aldı Kuban'dan. Zaten , bizim bütçemiz dışındaymış. Öngörün için tebrikler..

Estağfirullah analiz konusunda iyi değilim sadece isim olarak potansiyelli oyuncuları takip etmeye çalışıyorum. Ayrıca Chris Babb ve Raymar Morgan'ın Ulm'daki kadar başarılı performanslar gösteremeyeceğini de düşünüyorum çünkü ne Orhun Ene ne de Sasha Obradovic coach Leibenath kadar ince işçilikle uğraşamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lasme'ye ve Hawkins'e verilen cezalar emsali görülmeyen cezalar nerdeyse keyif verici madde yüzünden bir oyuncunun 4 sene ceza alması nasıl bir şey ben hala onu düşünüyorum Lasme de haksız sayılmaz bu düşüncesinde ama 2 ay ceza alsa dahi gelmesini istemezdim. Sana milyon dolar bağlamış bir takımda yasak olduğunu bildiğin halde bu şekilde davranmak sorumsuzluk örneğidir bana kalırsa.

Lasme konusu bir yana bir yerli çekirdeği oluşturmak istiyorsak Maxim-Muhammet'ten birini mutlaka almalıyız.
Lasmeye türkiyede verilen 1 yil ceza cok oldugundan fiba azaltti ve 1 yil dolmadan amerikada oynadi zaten. Turkiyedeki cezanin cok oldugunda ve guvenmemekte haklida biz onun bidaha kullanmiycagini nerden bilelim. Bence ilgilenmemiz bile hata. O guvenmiyosa biz hic guvenmemeliyiz

Butcenin disinda oraya gitmesin diye 1 dolar bile fazla verirlerse yaziklar olsun.

Butce yuksekken kaymagini bir guzel yedi, suan butcemiz bu, oynayacaksa imzalar, yok gitmek istiyorsa Florya'nin 5 kapisi var.

Erman Kunter: Bütçemiz azalsa da çok ama çok iddialıyız...

Galatasaray koçu Erman Kunter kadro oluşumu ile ilgili görüşlerini aktardı ve "Bütçemizde düşüş var ama bunun arkasına saklanacak değiliz." dedi.

Sinan Güler'i tutmak için uğraştıklarını ancak isteklerini karşılayamadıklarını da ifade eden Kunter, "Giderse çok üzüleceğiz ama hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz." diye konuştu.

Kunter'in mesajları...
* Bütçemiz geçen sezona göre yüzde 60 azaldı, 100 liramız varsa 40 liraya düştü. Ama sezon boyunca bunu mazeret olarak görmeyecek ve arkasına saklanmayacağız. En yukarıyı hedefleyen bir kadroyu kuracağız.

* İmkanlarımızı maksimum verime dönüştüreceğiz. Özellikle yabancı oyuncu transferinde Avrupa ve Amerika'daki ilişkilerimizi kullanacağız.

* Avrupa'da oynayan oyuncular Türkiye'den teklif geldiğinde rakamı ikiye katlıyor. Bu sadece Galatasaray'ın sorunu değil. Türkiye petrol zengini ülkeler arasında yer almıyor. Bu nedenle hepimiz uyanık davranmalı ve kulüplerimizin zarar görmesini önlemeliyiz. Türkiye'deki salonlar Avrupa'da yok. Ligimiz çok üst düzeyde. Genel olarak Dünyada ne varsa, Türkiye'de de var. Burası mahrumiyet ülkesi değil. Öyleyse yabancılar neden Türkiye'den teklif geldiğinde astronomik taleplerle geliyorlar? Bunu çözmeliyiz.

* Halen üç yabancıyla temas halindeyiz. İşler yolunda giderse gelecek hafta açıklayabiliriz. Önemli olan bizce makul olan rakamlarda buluşabilmek. Yabancı oyuncu pazarı geniş, bu nedenle gerekirse bekleriz.

* Diğer takımlardan üç büyüklere gelecek yerli oyuncular buralarda ayrı bir statü kazanıyorlar. Ama onlar da bizler tarafından teklif aldıklarında uçuyorlar. Oysa büyük takımlarda oynayan oyuncular hayatları boyunca yararlanabilecekleri avantajlar elde edebiliyorlar.

* Sinan Güler Galatasaray'a büyük hizmetleri geçmiş çok değerli bir oyuncu. Ancak imkanlarımız onu tutmak için yeterli gözükmüyor. Ayrılacak olursa çok üzüleceğiz ama hedeflerimiz değişmeyecek. Çok ama çok iddialıyız.

https://twitter.com/basketfaul/status/880850590112387073

Sam Van Rossom Valencia'dan ayrılmış sanırım. Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Ama sakatlıklar yüzünden kariyeri düşüşe geçti. Yine de yedek PG olarak serbest düşüşü de düşünülürse-eğer iyi bir yerli pivot alırsak- takıma cüzi bir ücretle kazandırılabilir belki.

* Halen üç yabancıyla temas halindeyiz. İşler yolunda giderse gelecek hafta açıklayabiliriz. Önemli olan bizce makul olan rakamlarda buluşabilmek. Yabancı oyuncu pazarı geniş, bu nedenle gerekirse bekleriz.

Bütçe azlığından yakınıyor adam ne yapsın

Aksine hiç yakınmıyor. Görmeye alışkın olmadığımız şeyler bunlar. En azından demeçleriyle bende iyi bir izlenim bıraktı.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sezon önce Eurocup'u aldığımız zaman Euroleague seviyesinde bir kadromuz vardı (Lasme, Dorsey, McCollum, Sinan, Micov vs.)

Şimdi yine Eurocup oynayacağız ama Eurochallenge ayarında bir kadromuz olacak. İsmi geçen oyuncular olursa çeyrek finali bile göremeyiz net kere net.

Fb 2 tane takımla birleşiyor bizimkiler daha elini cebine sokmaktan aciz. Ama es kaza şampiyon olursak en önlerden poz verirler. Böyle de ..... mahluklar.