14 kişilik şişkin olmayan bir rotasyon ::/ 11-12 kişiyi geçmez umarım kurulacak takım
11-12 kişi mi Bunun ligi, eurocup ve kupası var..Eğer bu dediğiniz şekilde bir rotasyon olursa Allah korusun bir sakatlıkta tepe taklak oluruz..14 kişilik bir rotasyon şişkin değildir..
7 yabancı+5 yerli bence uygundur dostum geçen sene oturtulamayan rollerden çok çektik bence,ama bunu bir eleştiri olarak görme 14 kişiye şişkin dememek benim tuhafıma gitti sadece.6-7 ana parça ve 2-3 yardımcı parçayla dönen takımlar genelde daha başarılı olabiliyor.
Genel olarak kadromuzu çok saçma buluyorum. Öncelikle takımda savunması iyi diyebileceğimiz-savunması iyi derken atletizmden bağımsız aklıyla savunma yapabilecek- oyuncu yok. Hücum olarak baktığımızda tek artısı atletizm olan bu kadro yarı sahada ciddi sıkıntılar çeker. Ligin alt sıralarındaki takımlarına karşı ve Eurocup'ta bize nazaran takımlara karşı iyi kötü bir şeyler yapabiliriz ama ligde play-off mücadelesi veren ve Eurocup grup aşamasından sonraki takımlara karşı ne yazık ki aciz kalacağız. Summers için iyi savunmacı diyen üyeler gördüm katılmıyorum ki geçen sene azıcık Karşıyaka maçı izleyen birisi bakın Budivelnyk ve Canaria maceralarına hiç girmiyorum Summers'a iyi savunmacı demez. Hopson oyununda isolation dışında bir şey olmayan bir oyuncu ve takım oyunundan çok rahat kopabilecek bir karakterde. Renfroe ve Hendrix ise gayet iyi transferler ama yanlarında Hopson, Hardy ve Summers olunca bir anlamı kalmıyor. Yerlilere gelince Mehmet Yağmur-Göksenin-Emir-Ege-X gibi olacak. X muhtemelen Semih Erden olur. Ege'nin 4 numaradan çok 5 numara olduğunu düşünüyorum sebebi ise net bir şutunun olmaması, şut mekaniğinin geliştirilebilir olmayışı. Ama rotasyonda böyle yazmak gerekti. Play-off'a 6-8 arasından gireceğimizi düşünüyorum. Eurocup maceramız da çeyrek final göremeden biter bence. Pardon önceki gönderi için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renfroe - Mehmet
Hardy - Goksenin
Hopson - Preldzic
Summers - Hendrix - Ege
Pelle - Semih
Preldzic'i kimse hesaba katmiyor hakli olarak ama en azindan bi 10 - 15 dk iyi katki verirse bu rotasyon cok rahat Eurocup Final'i yapabilir.
Kisa rotasyonunada gerektiginde 1 numaraya cekebilecegimiz, hem Renfroe hem Mehmet ile ayni anda sahada bulunabilecek, takima zeka katabilecek birini bulabilirsek cok iyi olur.
Merak ettigim konu Renfroe, Hardy, Hopson, Summers, Hendrix, Mehmet, Goksenin, Preldzic, Ege suana kadar butcenin kacta kacini kullandilar. Bir baska deyisle 2 ve 5 numara icin ne kadar butce ayirabilecegiz?
Walter Tavares ile görüşüyoruz. Eurohoops haberine göre. Doğruysa 600.000 civarına neden olmasın. Tavares-Semih ikilisi ile transfer kapanabilir.
Tavares haberini ben göremedim. Link atar mısınız lütfen? Yanlış anlamayın, size inanmadığım için değil, haberin içeriğini görmek için. Tavares, Pleiss katkısı verir. Oldukça iyi bir hamle olur. Fb alsa dahi beğenirdim. Hatta geçtiğimiz senelerde peşindeydiler.