2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Alba dönemlerinden beri beğendiğim ve istediğim bir oyuncuydu kendi adıma mutlu oldum ve ayrıca bu dar guard piyasasında da iyi transfer, hayırlı olsun.

Kalan yabancı haklarımızı hangi bölgelere kullancaz belli mi ? Ve o bölgeler için ismi düşen oyuncular var mı..?

Alex Renfroe-Mehmet yagmur guard rotasyonu şaka gibi . Daha iyisi olamazdi heralde ... Geçen sezon ki kadroda şu guard rotasyonuna sahip olsaydik cok farkli bir sezon olabilirdi.

Öncelikle hayırlı olsun Galatasarayımıza.

Renfroe' ye açıkçası soğuk baksamda, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için oynarsa faydalı olur Galatasaray ' a. Piyasası iyi bir oyuncudan son 2 sezon performansıyla istenmeyen oyuncuya dönüştü.Herşey kendi elinde.Umarım tekrardan kendini ispatlamak için seçmiştir bizi.

Pota altını karartaracak bir pivot transferi şartoğlu şart oldu.

Yalçınkaya'nın açıklamalarına bakılırsa bir 4 (Summers) bir de 5 alacakmışız. Burda sezona Renfroe ve Mehmet'le gireceğimiz anlamına geliyor. Yeterli bir rotasyon mu emin olamıyorum

Bence Semih e para akıtmaya hiç gerek yok .Artık çare Artsiom Parakhouski pota altına biriyle anlaşmamıştı diye hatirliyorum .Çilek olarak da Maccabi Devin Smith le devam etmeyecekti onu zorlayalım kalan bütçeye göre .

7 yabancı alacağımız söyleniyordu. 4 taneyi aldık 3 tane kaldı. Biri Summers olacak gibi. Diğer ikisinden biri atlet, yaz liginden falan bir uzun ötekiyse oyuna zeka katabilecek 1-2 oynayabilen bir combo guard olmalı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalçınkaya'nın açıklamalarına bakılırsa bir 4 (Summers) bir de 5 alacakmışız. Burda sezona Renfroe ve Mehmet'le gireceğimiz anlamına geliyor. Yeterli bir rotasyon mu emin olamıyorum
Bence yeterli değil potansiyelli iyi seçilmiş bir combo alırsak daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca şimdi 6 yabancı mı alcaz 7 mi..? 7 deniliyordu ama Yalçınkaya ne zaman açıklama yapsa anlaşılamıyor net olarak:)

Mike Green'de gelecek deniyor. 7 Yabancıya çıkıyoruz Semih ihtimali kalmıyor bence. Şu kadrodaki X ' e göre hedefler belli olur. Yerli uzun için piyasa çok dar ama .

Renfroe - Green - Yağmur
Hardy - Göksenin
Hopson - Emir
Summers - Ege
X - Hendrix

Açıkçası iyi bir Semih her türlü üst düzey katkı verir bize. Ama yinede son sakatlığından dolayı güvenemeyiz. Bana kalırsa:
- Zekasıyla ve pasörlüğüyle iş yapacak 1-2 oynayabilen bir combo guard(Yaz Ligi'nden bulabiliyorsak daha iyi olur)
-Semih
-Ve Semih'in iyi oynamaması riskini de alarak sezon ortasına bütçe bırakmalıyız. (Summers'ı aldığımızı farz ediyorum)

Renfroe-X(combo guard)-Mehmet
Hardy-Göksenin
Hopson-Emir
Summers-Ege
Semih-Hendrix

Böyle bir kadro çıkıyor ortaya ki bence gayet iyi. Ha bütçemiz yetecekse:
- 5 numaraya Jeff Ayres
- Dediğim özelliklere sahip bir combo guard
- Yerli rotasyonu için de Oğuz Savaş'ı alalım.

Böylesi daha iyi olur kesinlikle ama bütçemiz el verir mi bilmiyorum.

Weems büyük maçlarda baya kötü oynuyor. Bizle oynadıkları EC final serisinde, bu sene ligdeki Fb serisinde çok kötü oynadı. Loser bir oyuncu. Summers'ın geldiğini varsayarsak oraya bir yabancı hakkımızı daha kullanmak gereksiz olur. 5 numara transferleri ve 1 numara transferi büyük ihtiyaç. Diğer bölgeler için lüks olur şu anlık.

Ben beğeniyordum açıkçası ama zaten opsiyonu kullanmış Beşiktaş,5 No'da yabancı olacak gibi.

7 yabancı alıyorsak Semih riskine hiç girmeyelim. Yabancı bir uzun alıp işi bitirelim. İlla riske gireceksek Young gibi NBDL'den birini alabiliriz.

Mike Green çok manasız olur o geleceğine 3-4 alalım yabancı

Ben de Mike Green'in gelmesini istemiyorum fakat 3-4 oynayan birine de ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Zaten Summers, Emir ve Hopson'ı bu rolde kullanabiliriz. Bizim takımın daha çok oyuna zeka katabilecek bir combo guarda ihtiyacı var bence. Combo guard olmasa bile takımı yarı sahada organize edebilecek Ponitka tarzı bir isim olabilir.