2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Kısalarımızdan biri ve pivotumuz iyi savunmacı olsaydı Travis Peterson çok iyi giderdi bu takıma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jeff Ayres ismi hakkında bir haber mi var, rastgele mi konuşuluyor? Geçen sezon da ismi forumda sıkça anılmıştı. Netten baktım, 30 yaşında ve geçen seneki 2 aylık CSKA dönemi hariç, Avrupa deneyimi olmamış. Son olarak Japonya'da oynamış. Gelirse gerçekten takıma seviye atlatır mı? Youtube'da hep sayı videoları var. Savunması nasıl?

Jeff Ayres ismi hakkında bir haber mi var, rastgele mi konuşuluyor? Geçen sezon da ismi forumda sıkça anılmıştı. Netten baktım, 30 yaşında ve geçen seneki 2 aylık CSKA dönemi hariç, Avrupa deneyimi olmamış. Son olarak Japonya'da oynamış. Gelirse gerçekten takıma seviye atlatır mı? Youtube'da hep sayı videoları var. Savunması nasıl?

O kadar iyi olsa, o yoklukta Cska bırakmazdı geçen sene bence.

Sent from my iPad using Tapatalk

Jeff Ayres in ne gibi ayırt edici bir özelliği var da bizi birden potaya sokacak, takımı toparlayacak bilmiyorum. Freeland olsa en azından geçmişe saygıdan belki derim, tutarsa çok şey değiştirecek bir risk derim ama Ayres nedir? Keith Benson filan çok daha iyi oyuncu bundan.

Vince Hunter'ın geçen seneki performansı nasıldı Saratov'da ? Gerçi NBA kovalıyor sanırım yapabilir mi fikrim yok ama

Jeff Ayres değil Cska'da bizde kimsede oynayacak kapasitede değil. Cska pişman olmuştur aldığına. Bize 3 oyuncu daha lazım. Semih+2 yabancı kadroyu tamamlama adına.

Coltan İverson ı neden düşünmüyoruz acaba :/
Fena takım kurmuyoruz. Şubeden gelen son açıklama saçma gibi duruyor sadece. Hendrixten sonra bir 4 bir 4.5 ve bir 5 fazla olur kanaatindeyim. Onun yerine oyunu daha olgun bir combo almamız lazım. Nate Rabinson amerikan futbolu macerasından sonra geçen sene iyi bir performans gösterdi ve yanlış bilmiyorsam şuan kimseyle anlaşmadı. Bizim için baya iyi bir transfer olabilir.

Ben son 2 yabancımı nate ve iverson yapardım.

Coltan İverson ı neden düşünmüyoruz acaba :/
Fena takım kurmuyoruz. Şubeden gelen son açıklama saçma gibi duruyor sadece. Hendrixten sonra bir 4 bir 4.5 ve bir 5 fazla olur kanaatindeyim. Onun yerine oyunu daha olgun bir combo almamız lazım. Nate Rabinson amerikan futbolu macerasından sonra geçen sene iyi bir performans gösterdi ve yanlış bilmiyorsam şuan kimseyle anlaşmadı. Bizim için baya iyi bir transfer olabilir.

Ben son 2 yabancımı nate ve iverson yapardım.

Eğer bir combo guard alacaksak kesinlikle oyun zekası yüksek biri olmalı. Nate Robinson oyun zekası düşük bir isim şu anki kadroya yarardan çok zarar verir.

Eğer bir combo guard alacaksak kesinlikle oyun zekası yüksek biri olmalı. Nate Robinson oyun zekası düşük bir isim şu anki kadroya yarardan çok zarar verir.

İşte Sinan Güler tam ihtiyacımız olan sezonda basıp gitti. 2 yıl saç baş yoldurdu, tam dakikaları makul seviyeye çekilip işe yarayacakken havlu sallamayı tercih etti. Bu sene kalsaydı Renfroe, Sinan, Mehmet Yağmur çok iyi olurdu. Uzun rotasyonuna transferleri rahat rahat yapardık.