Herşeyi anlıyorum ama şu kadroya yapılan övgüleri anlamıyorum, Şu kadrodan geçen seneki kadroya yapacağım tek takviye herhalde Mehmet Yağmur olurdu.
Birde Hadi Semih'i bir Galatasaray'lı olarak bağrınıza bastınızda, Bu adamın Basketbolu uzun süre önce bıraktığının da mı farkında değilsiniz?
Her takımın skorerini topladık, kaç topla nasıl bir oyun oynayacağız merak ediyorum. Bana Ercüment Sunter'in Türk Telekom'unu hatırlattı savunmasız acayip skorer adamlarla ya Play-Off a son sıradan girerdi yada kıl payı Play-Off dışında kalırdı.
Allah sonumuzu hayr etsin. Umarım yanılırızda takım başarılı olur.
Öncelikle size bütçenin 4 milyon usd olduğunu hatırlatmak isterim ayrıca başımızda böyle bir yönetim varken gidip Udoh veya Vesely falan mı almamız bekleniyor!! Bütçe geçen senelerdeki gibi olsa elbette bu kadro tartışılırdı ama kimya açısından geçen seneye göre daha doğru kadro oluşuyor..
Mehmet Yağmur geçen sezon gelseydi yine Ataman elinde heba olup gidecekti..Belki yine heba olabilir Kunterin elinde ama bu sezon ki kadro onun için daha doğru..Evet skorer bir kadro var elimizde ama Renfroe gibi de çok yönlü bir oyuncumuz oldu..Kesinlikle gelecek beş numara savunma özellikli olması lazım..
Semih konusu göreceli bir konu bence..Herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duymak lazım..Başımızdaki hocanın Bjk'li olduğu, GS'lıyım diyen Sinan'ın Doğuşa gittiği bir ortamda ben pek yadırgamıyorum Semihi..Semihin mide kaldırıp, kaldırmamasından ziyade şuan formunun ne durumda olduğu daha önemlidir..