2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Semih NBA'den beri istikrar tutturamamış bir oyuncu. Yıllardır üst seviyede hatırı sayılır şanslar yakaladı ama hiç birini değerlendiremedi. Aynı zamanda paraya da düşkün birisi. Şu ortamda Bjk ve Gs gibi iki önemli kulüp teklif sunmuşken, hala Eurobasket sonrasını bekleyip, piyasasını arttırma derdinde. Bu kafadaki adamdan hayır gelmez. Ayrıca geçen sezonun önemli bir bölümünü sakat geçirdi. Geçmişte sakat oyuncu transferlerinden çok sıkıntı çektik. Bunu da unutmamak lazım.
Forumda beğen tuşu olsa hiç yorum yapmayacaktim, beğenip geçecektim.
Sonuna kadar haklisiniz. Adam alemci. Maksimum kontrati alip minimum gayretle sezon gecirme pesinde. Dacka Doğuş'un yuksek kontrat verip tribunde oturtmasi Semih'in idealindeki durum.
Bu arada Nbaden beri istikrar tutturamadigini gelistiriyorum, hic istikrari olmadi. Nbade tam acaba belli bi rolun oyuncusu olabilecek mi denirken Avrupaya dondu kontratlari gorunce.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda beğen tuşu olsa hiç yorum yapmayacaktim, beğenip geçecektim.
Sonuna kadar haklisiniz. Adam alemci. Maksimum kontrati alip minimum gayretle sezon gecirme pesinde. Dacka Doğuş'un yuksek kontrat verip tribunde oturtmasi Semih'in idealindeki durum.
Bu arada Nbaden beri istikrar tutturamadigini gelistiriyorum, hic istikrari olmadi. Nbade tam acaba belli bi rolun oyuncusu olabilecek mi denirken Avrupaya dondu kontratlari gorunce.

Yukarıda koyu hale getirdiğim yorumunuz, Semih haberinde sitemle bahsedilen durum zaten.
Ersin Dağlı ve Marko patlamış mısır yiyerek para kazandı, ben kazanamadım serzenişi var haberde

Yukarıda koyu hale getirdiğim yorumunuz, Semih haberinde sitemle bahsedilen durum zaten.
Ersin Dağlı ve Marko patlamış mısır yiyerek para kazandı, ben kazanamadım serzenişi var haberde
Hatta Oguz. 1 milyon dolar kazandi sanirim gecen yil. Mesela Oguz'un su an basketbol oynayabilecek durumda olup olmadigini bilmiyoruz bile. Belki Balikesir'de bi sahil bufesi acti 200 kilo takiliyo orda. :)

Renfroe-Mehmet
Hardy-Göksenin
Hopson-Emir
Summers-Ege
Hendrix-X

6 yabancı ile de başlansa 7 yabancı ile de başlansa sadece 1 yabancı uzun daha alınmalı. Hopson ve Emir'i 4 numarada,Ege'yi 5 numarada kullanabiliriz.Semih'e hiç gerek yok.4 yabancılı bir uzun rotasyonu da çok gereksiz olur,o yüzden 7. yabancı alınacaksa bence kısa oyuncu alınmalı. Kısa oyuncu olarak da oyun kurucudan çok,2-3 numara oynayabilen dış şutu iyi bir isim almamız gerekir bana göre. Delicilik ve atletizm konusunda sıkıntı yok,Renfroe-Mehmet ve Emir'e oyun kurdurabilirsin,Hardy'e de topu verebilirsin,ancak dış şutuna güvenebileceğimiz sadece 2 oyuncu var takımda,Hardy ve Mehmet.Small-ball'da Hopson'ı 4'e kaydırdığımız sürelerde 2 ve 3 numara oynayabilen şutör ve savunması fena olmayan bir oyuncu ihtiyacımızı en çok giderebilecek hamle olacaktır diye düşünüyorum. Oyuncu tiplemesi olarak Markoishvili tarzı bir adam müthiş olur oraya.

o yüzden ponitka çok iyi alternatif.

semih'i beklemek demek , olası kısa yabancı transferini de beklemek demektir.şu anda bağımsız yapabileceğimiz sadece bir (5) yabancı transferi mümkün gözüküyor.
Semih beklemek büyük hata olacak.
Muhammed Baygül alınsaydı , bugun iki yabancı uzun için elimiz güçlenecekti.
Herşeye rağmen umarım Semih gelmez.

Renfroe-Mehmet-Yabancı
Hardy-Göksenin
Hopson-Emir-Tolga Geçim
Summers-Ege
Hendrix-Yabancı

Bu kadro da Ege ye çok sorumluluk düşecek
mutlaka atletik bir beş numara almalıyız
Tolga Geçim le de anlaşıldı diye okumuştum, inşallah doğrudur
ve 1-2 oynayacak biri
Kağıt üzerinde kötü durmayan bir kadro

Renfroe-Mehmet-Yabancı
Hardy-Göksenin
Hopson-Emir-Tolga Geçim
Summers-Ege
Hendrix-Yabancı

Bu kadro da Ege ye çok sorumluluk düşecek
mutlaka atletik bir beş numara almalıyız
Tolga Geçim le de anlaşıldı diye okumuştum, inşallah doğrudur
ve 1-2 oynayacak biri
Kağıt üzerinde kötü durmayan bir kadro

Tolga Geçim haberini nerede okudunuz? Ben çok ihtimal veremiyorum bu bütçemizle bize gelmesine.

Bu sene bence risk alınabilecek bir seneydi. 4 Milyon EUR bütçe var sonuçta. Bence risk de aldık, zannedersem almaya devam edeceğiz. Şu an için başarı kariyeri düşüşte olan Hendrix, Emir ve Renfoe'nun ellerinde, gelirse de Semih. Ben sezonun kilit oyuncusu bizim için Emir olacak. Emir tekrar yükselişe geçerse, takımı da toparlar. Belki ligde final görürüz...
Takım için en büyük çekincem çok fazla ABD'li oyuncu aldık. Bu kadar ABD'li ile başarılı olan şampiyon olduğu sene Karşıyaka dışında görmedim. Belirli bir yerden sonra disiplin sorunları başlıyor. Şu ana kadar en beğendiğim transfer Hardy oldu benim. Pivot transferleri bütün sezona ümitle mi bakalım, yoksa bakmayalım mı, belirleyici olacak.
Şu ana kadar gördüğüm akdarıyla ismi geçmedi hiç. Bütçeyi düşünerek, benim istediğim oyuncu Fesenko. Geçen sene İtalya'da başarılı bir sene geçirdi, Monaco'da sezonu tamamladı. Bildiğim adarıyla şu an sözleşme imzalamadı. 2.18 boyuyla kalın ve tecrübeli bir oyuncu. Bu takımda iş yapar diye düşünüyorum. Eğer hoplayan zıplayan enerjik bir ABD'li arıyorsak da Rakeem Christmas'dan iyisini zor buluruz.
Forum karşı ama bence eğer illa alınacaksa 7. yabancı olarak Mike Green iyi bir transfer olur. Sakatlıkta Mehmet ve Renfroe'yı yedekler. Geçen sene BJK'ı yıkan adamdı...Bu arada bence 6 yabancı yeterli...

Huertas önce Malaga ile anlaşmıştı. Ardından Baskonia devreye girdi ve tercihini oradan yana kullandı. İki tane EL takımı varken bize kalmazdı.

Avrupada guard kıtlığı varken Huertas transferini bize bırakmazlardı bizden önce en az 4-5 takım sıraya girmiştir ki 2 günde 2 farklı takıma gitti geldi adam :) O açıdan daha gerçekçi hedefleri konuşmak lazım..

ve Semih Erden Galatasaray'da. 1+1. Ajansspor haberine göre. Artık bazı şeyler,bazı zaferler, kupalar için söz Erman Kunter'de.... Bakalım bu kadroyu nasıl kullanacak...Yine diyorum. Geçen seneki GS kadrosu ile şu kadro maç yapsın, 5 maçın 5'inide bu seneki kadro kazanır.

Semih-Mehmet Yağmur-Emir-Göksenin-Ege...12 dev adam kadrosu gibi. Artık bu takım ligde finale kalamassa ayıp olur demek hiç te boş laf olmaz. Bu bütçenin 4 milyon falan olduğuna inanmıyorum.Ergin hocamızı gönderme politikasıydı. 6-7 milyon değilse bi şey bilmiyorum.

Sakatlık olmazsa Semih çok iyi hamle oldu. Elimiz güçlendi pota altında. Artık sizelı rakip uzun karşısında ezilmeyiz, ezebiliriz .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme: