Bir amerikali daha geldi .d hayirlisi olsun. Oyuncu hakkinda bilgi sahibi olanlar yazarsa güzel olur.
Bir amerikali daha geldi .d hayirlisi olsun. Oyuncu hakkinda bilgi sahibi olanlar yazarsa güzel olur.
Fotsis de Pana'dan ayrılmış. Türk vatandaşlığı da var. 4.5 için kendisini alıp 5 numaraya Semih yerine yabancı da alabiliriz.
Anlattıklarınıza katılıyorum kısmen yalnız şunun farkına varmak gerekiyor..Bizde bir basketbol aklı yok..Ne Ufuk Sarıca gibi bir koç, ne de Darüşşafaka gibi bir basketbol aklını ortaya koyan bir olgu yok..Öte yandan daha bu takıma 2-3 tane daha oyuncu katılacak şimdiden genel bir yorum yapmak yanıltıcı olur..Ayrıca Darüşşafaka'nın bütçesi de bizden fazladır diye tahmin ediyorum..
Bende isterim Hardy, Hopson veya Summers gibi oyunculardan daha iyisini almak ama bunun için bütçe ve basketbol aklı gerekiyor..Neden bunlar yok oturalım hep beraber tartışalım ama bu yönetim ve bu bütçe varken yapılan hamleleri beğendim..Bunlardan fazlasını beklemek hayalcilik olur ki daha önce dediğim gibi kadro kimyası açısından bence eldeki malzeme fena değil..
Ege Arar bu oyuncuyu kesemesse bıraksın basketi,masketi. Gitsin bölgesel ligde oynasın.
Kessin derken, 40 dakika Ege oynasın bu adama süre bırakmasın mı demek istiyorsunuz ?
Yani bende transferlerden daha ziyade onları alıp getiren basketbol aklını eleştiriyorum.
Bir Gherardini'den önceki Generbahçe transferlerine birde sonraki transferlerine bakınca bunun önemini anlıyorsunuz. Obradovic gibi bir koç bile çok yanlış adımlar atabiliyor.
Bizde Gherardini gibi transferlere kontratlara kadar herşeyi yönetecek koça sadece sahada takımı yöneteceği başka meselelerle uğraşmayacağım rahatlığı verecek bir ismi geçtim, Erman Kunter gibi basketbolda modası geçmekte olan bir isim yerine bize gelmek için elinden geleni yapan Ve geçen sene önemli bir yükseliş gösteren Filipovski'yi seçecek basketbol aklı olsun yeter.
Ege ilk 5 çıksın sahaya,Hendrix 4 te oynar,bu da artık kenarda 5 dakika oynasa yeter. Saolsun youtube videoları az çok antreman,nba yaz antremanları falan gösteriyor.Bu oyuncunun 2 dakikalık antreman performansı yeter.3.dakikayı izlemeye gerek yok:=) Earl Clark'tan tutun, Derrick Brown bu tıfılı blok manyağı yapar.Bu mesajı kes kopyala yaptım hatırlatacağım ileride.
Ege Arar bu oyuncuyu kesemesse bıraksın basketi,masketi. Gitsin bölgesel ligde oynasın.