2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Keşke parayı basıp oyuncu alınca başarı gerçekleşseydi.Beklentileri minimumda tutmak gerek zira transfer sezonuna girerken beklentimiz yok denecek kadar azdı ama herkes için tatminkar bir kadro oluşuyor.
Umarım Semihe ciddi bir rakam verilmemiştir.Renfroe sakatlık yaşarsa ciddi problem yaşarız Mehmetle orası gitmez hele hele Emirle hiç yürümez oraya özellikle pasör bir oyuncu daha bekliyorum.

Yabancı pivot alacağımız ortadayken ve Hendrix sadece pivot oynayabiliyorken Semih'e hiç ihtiyacımız yok.Piyasada hala kaliteli ve boşta olan pivotlar var ( Marshall Plumlee - Rakeem Christmas - Jeff Withey ) .Bunlardan birini alacağımıza ne zaman sakatlanacağı ve ne yapacağı hiç belli olmayan Semih'i alıyoruz.Hiç gerek yok.

Yabancı pivot deniyor ancak ben 4 numarayı daha elzem görüyorum. Hendrix eski temposunda değil deon thompson gibi 5 e evrilmiş ağırlaşmış olabilir. Ege şu an ki oyunu ve rolüyle 5 e daha yakın bir pozisyonda. Summers bence direkt 4 ten çok 3.5 gibi de kullanılacaktır.
4 ü uzun olmak üzere 7 yabancılı bir rotasyon olacaksa semihe gerek kalmaz. Ancak bu durumda da lig maçlarında bir yabancı dışarıda kalacağından sıkıntı olur.

Sezona 6 yabancı ile başlanması daha doğru olur bana kalırsa. En azından ekim sonu nbaden son düşenlerle birlikte akşam pazarına kadar takımın gidişatı eksiklerine gerekirse 7. yabancıyı alma şansı kalır.

Yine alınan yabancılardan hayal kırıklığı yaratan da çıkabilir haliyle. Elimizi kolumuzu erkenden bağlamaya gerek yok temmuz sonundayız daha.

Tek Semih yetmez, zaten sakatlık ve ilerleyen yaşıyla orayı kaldıracağına sanmıyorum, max. 15 dakika süre alır. Yanına mutlaka Udoh veya Lasme gibi savunmacı, atletik ve orta mesafesi olan bir uzunu almamız lazım. O zaman bir şeye benzer kadro.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rasim Başak v2 takıma hayırlı olsun. Umarım uygun fiyata anlaşmışızdır. Partizanlığıyla FBÜlker serisinde son maça çıkmayışımızı "kara leke" olarak adlandıran, sporculuğuyla da canı istemeyince oynamayabilen-Efes kariyeri- ve oyunculuğuyla bir baltaya sap olamamış garip bir oyuncu alıyoruz, sırf Türk diye. Başka türlüsünü düşünmek istemiyorum çünkü Japonya ve Kore liginde bile çok iyi uzunlar var, uzunlarda piyasa pg havuzundan çok daha geniş.

Zamanında Baljic geldiğinde bir spor muhabiri kefenli bir demeç sallamıştı, sonra böyle bir şey söylemediği ortaya çıkmasına rağmen adamı gömdü Galatasaray taraftarı. Semih çok daha fazlasını yaptığı halde senelerdir şurada yazanlar vardı, şimdi de geldi. Kaya Peker gelmedi diye şükredelim bari...

Ya tutarsa transferiyse bile olumlu bakmıyorum. Benimki mide meselesi, sportif açıdan doğru olabilir. Neyse uzatmayayım, umarım faydalı olur.

Umarım faydalı olur degil umarım faydalı olmaz çünkü umarım bu transfer olmaz.Daha önce de yazdığım gibi benim de midem kaldırmaz.Semihe verecegimiz parayı yabancı 5 transferine ekleyip daha kaliteli birini alıp Ege'ye daha çok süre vermeliyiz.Koç Beşiktaşlı pivot Fenerli Allah korusun diyorum...!

Semih'ten en son Efes macerasındaki Barca maçının son topunda serbest atıştan sonra yapması istenen tek şey Dorsey'i box out etmesiydi. O ise avel avel etrafa bakmayı tercih etmişti. Yorumcu İbrahim Kutluay canlı yayında küfür etmemek için zor tutmuştu kendini.

Böyle avellikler yapacak bir Emir hala kadrodayken Semih lüks oldu resmen.

Haberi yazan Eyüp Yıldız yüzde yüz değil demiş. Diğer sitelerde sadece ilgilendiğimiz yazıyor.

Son düzenleme:
Semih'e verecekleri parayı Renfroe'yi dinlendirecek ve takımı organize edip oynatacak bir guard ve atletik savunmacı bir pivota verseler akıllı iş olurdu ama illaki her yaptıkları işin sonunu berbat etmiş olurlar bu beceri yoksunu iş bilmezler.

koktuğum(uz) başımıza gelecek gibi.Bundan sonra , Semih'in sürelerinin 10-15 dk ile sınırlı olmasını sağlayacak bir (5) transferi dilemekten başka çare kalmıyor.
Bir yanda da eğer Semih bize yakınsa , bunda as oyuncu olma vaadinin de olduğunu düşünüyorum. Umarım bir şeyler olur da transfer gerçekleşmez.

Görüldüğü gibi olursa kimsenin içine sinmeyecek bu semih transferi. Umarım olmaz, boşa para saçmış oluruz. Moustapha Fall transferini yapabilseydik keşke. Bu sezon başı için en büyük keşkem bu.
Bize Renfroe ve Hardy'nin yanına kaliteli bir yabancı daha lazım. Hendrix de pek içime sinmedi. Görünen o ki kısalarda daha iyi olacağız bu sene ama uzun rotasyonu sıkıntılı olacak gibi. Bu da takım bütünlüğünü bozacak. Geçen sene tam tersiydi russ, dentmon, fitipaldo derken hep kısalarda sorun yaşadık uzunlarımız kaliteliydi bu sene başı da durum bu. Bir dengeyi tutturamadık.

Semih için erken konuşuluyor bence. Net bir şekilde şampiyonayı bekleyeceğini söylemişti. Fikrini değiştirmesi için herhangi bir sebep göremiyorum ben. Bizim teklifimiz bir anda çok artmadıysa neden fikir değiştirsin ki? Adamın kafasında belliki Eurolig var, kendini gösterip orada oynamak ve daha fazla para kazanmak için elinden geleni yapacak. Kısaca haber bana pek makul gelmedi. Ama şayet ki doğruysa Semihe güvenerek asla yola çıkmam ben. Ayrıca Hendrix 4.5 olarak düşünülüyorsa o da büyük hata olur bence. Deon Thompsondan pek farkı olmaz.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli oyuncu almasak bile olur açıkçası Bir tane 3-4 oynayan forvet ve bir tanede 5 oynayan yabancı oyuncu alsak yeter.7 yabancıdan 6'sını kullanırız ligde dinlendirmeli şekilde 4 tane fena sayılmayacak yerli var zaten Fenerin 2 yerliyle oynadığını unutmayalım çok önemli bir durum değil.

ve Semih Erden Galatasaray'da. 1+1. Ajansspor haberine göre. Artık bazı şeyler,bazı zaferler, kupalar için söz Erman Kunter'de.... Bakalım bu kadroyu nasıl kullanacak...Yine diyorum. Geçen seneki GS kadrosu ile şu kadro maç yapsın, 5 maçın 5'inide bu seneki kadro kazanır.

Herşeyi anlıyorum ama şu kadroya yapılan övgüleri anlamıyorum, Şu kadrodan geçen seneki kadroya yapacağım tek takviye herhalde Mehmet Yağmur olurdu.

Birde Hadi Semih'i bir Galatasaray'lı olarak bağrınıza bastınızda, Bu adamın Basketbolu uzun süre önce bıraktığının da mı farkında değilsiniz?

Her takımın skorerini topladık, kaç topla nasıl bir oyun oynayacağız merak ediyorum. Bana Ercüment Sunter'in Türk Telekom'unu hatırlattı savunmasız acayip skorer adamlarla ya Play-Off a son sıradan girerdi yada kıl payı Play-Off dışında kalırdı.

Allah sonumuzu hayr etsin. Umarım yanılırızda takım başarılı olur.