İbrahim bey sizin içerden kaynaklarınız var. Hocanın durumu ne oldu ? Devam edecek mi bilginiz var mı ?
Oyuncumuza Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, yarıştığı ‘her kulvarda’ şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz.
Cok basit bisey sorcam size. Hic uzatmadan evet yada hayir yazin cunku cevabi lafkalabaligi gerektirmiycek bi soru. Fb sike yapmismidir?
Burası fazla olmuş sanki.
Semih, Twitter'da Brian Roberts düşünüldüğünü yazmış Wilbeiken yerine.
Çok pişman olacaklar Wilbeiken'i alamadıklarına...
Bu olursa Ergin hoca sezon başlamadan istifasını versin![]()
Kufure karsiyiz futbol dostluk kardesliktir ama son bikes fenerin sikeci oldugunu soylemenize sasirdim. Fenerlide degilseniz nasil bi mantik hatasi var sizde cozemedim. Sizin durum beni asiyo. Saygilar yuce GalatasarayliEvet futbolda sikenin alasini yapmistir aksini iddia etmisim gibi sacma sapan sorular sormanim anlami ne? Aksini mi soyledim simdiye kadar. Sike de yapmistir hile yapmistir. Istersen fenere kufredeyim de fenerli olmadigima inan. Kapasiten bu kadar cunku senin.
Kufure karsiyiz futbol dostluk kardesliktir ama son bikes fenerin sikeci oldugunu soylemenize sasirdim. Fenerlide degilseniz nasil bi mantik hatasi var sizde cozemedim. Sizin durum beni asiyo. Saygilar yuce Galatasarayli
Kufure karsiyiz futbol dostluk kardesliktir ama son bikes fenerin sikeci oldugunu soylemenize sasirdim. Fenerlide degilseniz nasil bi mantik hatasi var sizde cozemedim. Sizin durum beni asiyo. Saygilar yuce Galatasarayli
Bende herzaman bunu diyorum iste. Siponsor bulup para basmakla olmuyo. Yuroligde abartili bi haksiz rekabet var. Biz yada herhangi bi avrupa takimi yurolig oynayabilmek icin 40 takla atarken adamlarin yeri garanti. Almanya vtb gibi liglerin en sanslilari ligde sampiyon olup yurolige katilabilirken bizim o sansimiz bile yok. Ama fener ligde pileyofa kalamasa bile yuroligde bjk ile birlikte gurubu sonuncu bitirse bile sonraki sezon yuroligde olcagi garanti. Bunuda sadece ve sadece fenerli murat ulkerin miras biraktigi a lisansi ile sagladilar.Butceleri istedikleri kadar olsun bu ulkeden cikan bir takim alaninda avrupanin en iyisi oluyorsa saygi gosteririm. Kolay ve yalnizca parayla yapilacak bir is degil cunku bu.
Bende herzaman bunu diyorum iste. Siponsor bulup para basmakla olmuyo. Yuroligde abartili bi haksiz rekabet var. Biz yada herhangi bi avrupa takimi yurolig oynayabilmek icin 40 takla atarken adamlarin yeri garanti. Almanya vtb gibi liglerin en sanslilari ligde sampiyon olup yurolige katilabilirken bizim o sansimiz bile yok. Ama fener ligde pileyofa kalamasa bile yuroligde bjk ile birlikte gurubu sonuncu bitirse bile sonraki sezon yuroligde olcagi garanti. Bunuda sadece ve sadece fenerli murat ulkerin miras biraktigi a lisansi ile sagladilar.
Sonrasi corap sokuyu gibi geldi. Temeli olan binaya kat cikmak kolay. Hersene yuroligde olan bi takim istanbul gibi bi sehirde ve once ulker sonrada dogus gibi 3 liralik adama 5 lira verebildigin 11 yabancili butceler sunuyo sana. Yine bu avantajlar sayesinde getirdigin yuksek butcelerle basari yakalayabilen pirestisli bi kocun var. Taraftar sikintin zaten yok. Finalforuda istanbula aldinmi sampiyon olmasan doverlerdi zaten. Ben fenerin a lisansi miras birakilmadanki halinide bilirim. Enson aydin orsu getirip yuksek butceli takim kurup ligde pileyofa 7. girebilmisti zar zor. Bu isler surec isi ve bazi kalin kafalilar anlayamasada bu sureci baslatarak haksiz rekabet saglayan sirf fenerli oldugu icin fenere miras birakan murat ulkerin a lisansidir. Murat ulkeri cocukken birisi seker verip Galatasarayli yapsaymis oda lisansi bize verseymis ulkeye gelen 2. yurolig sampiyonlugu icin okadar beklemezdi bu ulke.