Moermann'in nesi begeniliyor anlamiyorum. Yabanci hakkini ya daha kaliteli ya da daha potansiyelli adamlara harcamak gerek. Gene ayaklari yavas savunmasi kotu bir uzun transferi.
Timeoutbasketbol'un haberine göre Afyon Belediyesi SK, Birleşik Amerikalı oyuncusu Jacob Pullen'ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak yıldız guardı serbest bırakma kararı aldı. Sezon ortasında Afyon Belediyesi'ne imza atan ve 20 maçta görev yapan Jacob Pullen; 14.30 sayı, 2.20 ribaund, 4.10 asist ortalamaları tutturdu.
Afyon Belediyesi, bir diğer Birleşik Amerikalı oyuncusu Marcos Knight'ı kadrosunda tutacağını duyurmuştu. Sözleşmesi devam eden diğer Birleşik Amerikalı Jamelle Hagins hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak Hagins'in takımda kalması bekleniyor. Pullen konusunda da Afyon Belediyesi SK tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
İlk başta tutmaları gereken adamı tutmuyorlar.
Maddi bir sebeb mi var acaba?
Geçtiğimiz sezon Demir İnşaat Büyükçekmece forması altında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan İlkan Karaman önümüzdeki sezon Pınar Karşıyaka forması giyecek.
Uzun pozisyonunda serbest oyuncular arasında başı çeken İlkan, geçtiğimiz sezon birlikte çalıştığı Özhan Çıvgın‘la yeni sezonda bu kez Karşıyaka forması altında birlikte çalışacak.
Büyükçekmece‘de 15 maçta 18.6 dakika süre alarak 8.6 sayı-5.8 ribaunt-1.5 asist ortalamaları yakalayan İlkan, ara dönemde geldiği takımının kümede kalmasında kilit rol oynamış ve sezonu da çok iyi şekilde bitirmişti.
(via@basketballcomtr)
Ayni site 2 saat sonra Ilkan icin buyuk yaris diye haber yapmis .Cekmece takimda tutmak istiyormus.Gerci Cekmecenin tek kocu var ne sponsoru su an.Sanki Ilkan'in Karsiyakamiza gelesi varda fiyat artirmaya calisiyor gibi bir hava sezdim.
KSK icin Walker,Eldrige,Nusret ve Deniz Kilicli ile ilgilendigi haberleri de var
D.Pick'in haberine göre Anadolu Efes Ryan Broekhoff ile anlaşmak üzere...
Wilbeiken yerli olmuş alıp belki de Fenerbahçe'nin önüne geçmek varken nasıl kaçırırlar aklım almıyor cidden.
X-Doğuş
Beaubois-Micic-Buğra
Broekhoff-Birkan
Moermann-Metecan
Dunston-X-Sertaç
Sanırım buna yakın bir kadrosu olacak Efes'in.
Motum, Simon ve Dragic'in durumları ne olacak bakalım...