Herkes Jaka Klobucar yaziyor ama bu adamin sozlesmesi 2019 yilinda bitiyor. Acaba sozlesme fesih ucretinide mi verecegiz ? Cunku su an su saat bile IBB'nin resmi oyuncusu gozukuyor her yerde.
Okaro White serbest kalmış.
Bir menajere 50 bin dolar borç varmış ondan oyuncu vermemiş 1 tane mesela, toplamda 22 milyon tl borç var demişti sanırım sayın başkan ama hepsinin bir anda ödenmesi gerekmiyor, menajerlere ödeme yapılsa, borçlar yapılandırılsa hepsi evet der zaten ve oyuncuları verirler.
Emir Gökalp ve Ozan Odabaşı doğru hamleler, Ertuğrul hoca ve ekibi bu iki genç oyuncuya şans vermeli, bu oyuncularda kendini geliştirebilirse takımımızın geleceği için önemli iş yapmış oluruz. Can Korkmaz ve Erol Can Çinko hamlesininde yerinde olduğunu düşünüyorum (Zaten bu bütçeyle daha iyi yerli alamayız. Ayberk'i izleme şansım olmadı, genç oyuncu sonuçta denemekten zarar gelmez ama gerçekleşirse Caner Erdeniz hamlesi son yıllarda gördüğüm en rezil transferlerden biri, aynı Caner Topaloğlu'nun alınması gibi.
Yabancılardan Tai Webster en mutlu olduğum transferimiz, bizimde listemizde yer alan oyunculardan. Jaka Klobucar hem gereksiz transfer, hemde vasatın altında olan oyunculardan. Jeff Ayres'den daha iyi isimler bulunabilirdi, ben olsam Jeff Adrien'i getirirdim. 4 numara için Jarrod Jones boştayken düşünmemekte bana çok saçma geliyor. Nigel Hayes umarım anlatıldığı gibi iyi çıkar.
Kadromuz şu şekilde olacak gibi:
Tai Webster - Can Korkmaz - Emir Gökalp
Jaka Klobucar - Erol Can Çinko
Göksenin Köksal - Caner Erdeniz
Nigel Hayes - Ozan Odabaşı
Jeff Ayres - Ege Arar - Ayberk Olmaz
Son olarak ben şütör kısadan daha çok skorer kısa alınmasının doğru olduğunu düşünüyorum, yani kendi şutunu yaratamayan düzene bağlı şut atacak kısa almak bu yapıda hiç bir faydası olmaz. Şu an hücumda yaratıcılığıyla bireysel olarak skor üretebilecek tek isim Webster, o yüzden oraya skorda bizi taşıyabilecek bir kısa şart. Glen Rice JR, DJ Kennedy ya da DeVaughn Akoon-Purcell hamlesi yapılması bana göre doğru olur.
Su kadroyla tertemiz küme düşme adayiyız.
Bu kadro küme düsmez.
Su kadroyla tertemiz küme düşme adayiyız.
Bu takıma şut atabilen, skorer forvet eklemesi ile EC'de Top 8, ligde de play-off olur.
Hadi hasbel kader kumede kalmayi basardik diyelim. O da biz hicbirsey yapmadan dusmesi simdiden kesin olan Trabzon Basket var belki 2. bir takim daha havlu atar bu ekonomik kosullarda kumede kalmamiz belki garantilesir. Ama Eurocupta Top 8 yapariz diyebilmek buyuk cesaret ister.
AS Monaco
Crvena Zvezda
Galatasaray
Germani Brescia
Morabanc Andorra
ratiopharm Ulm
Bu grupta sonuncu olmamak mucize gibi birsey. Ilk 4 takim cikiyor keske Eurocupta da Trabzon Basket olaydi grubumuzda belki sonuncu olmamizi engelleyebilirdi.
O takımların kadrolarını yazsana bir. Bu gruptan rahat çıkar bu kadro.
Bu takıma şut atabilen, skorer forvet eklemesi ile EC'de Top 8, ligde de play-off olur.
Standings - Welcome to 7DAYS EuroCup
Bu linkten istedigin takimin ismine tiklayip ne ogrenmek istiyorsan ogrenebilirsin. Bu gruptan rahat cikan bir takimin bizim BSL de ilk uce girmemesi sacma olurdu.
Standings - Welcome to 7DAYS EuroCup
Bu linkten istedigin takimin ismine tiklayip ne ogrenmek istiyorsan ogrenebilirsin. Bu gruptan rahat cikan bir takimin bizim BSL de ilk uce girmemesi sacma olurdu.
Katılıyorum sana Umurhan kardeşim.
Geç kaldık ama gidilen isimler,gelmesi düşünülen isimler unut verici.
Ertuğrul Hoca umarım kendisinden beklenilenden çok daha fazlasını yaparak bizi play off'a sokacaktır.
Hahahaha hiç güleceğim yoktu. Bu gruptan sadece Monaco girer bizim ligde ilk 3'e O'da zor bir ihtimal. Bu arada resmi açıklama gelmedi ama gidilen isimler ve anlaşılan isimler gayet iyi, geç kalmamıza rağmen. Oyuncular hakkında bilgi sahibi değilsen en azından ismi geçen oyuncuların youtube' da videoları vardır, izle onları az da olsa yapabildikleri hakkında bilgi sahibi olursun. Şu takımdan iyi takım kurulabilir miydi? Kurulurdu ama bütçemize göre gidilen isimlerde, anlaşılan isimlerde gayet iyi.
Webster - Can- Emir
Klobucar - Erol
Diebler - göksenin- Caner
Hayes - Ozan - Ege
Ayres- c.oliver - Ayberk
4.5 cameron oliver olurdu dieblerda güzel olurdu bu takıma