FB'nin bu durumu asla normal değil,zaten bu aralar pek çok anormal şey yaşanıyor,Kasım ayında batı illerinde 20 derecenin üzerinde seyreden sıcaklıklar falan ..
Fener bazı maçları kendisinden kat kat güçsüz olan takımlara 20 sayı fark yiyerek kaybetti,bu durum sakatlıklarla açıklanamaz veya kadroya katılan isimlerin uyumuylada açıklanamaz.Tamam yenilirsin ama her maç böyle dağılmak için alt yapıyla maçlara çıkman lazım ya da sadece 5 kişiyle maça çıkman lazım.FB'nin bu kadrosu antrenörsüz çıksa maçlara bu kadar dağılmazdı,neler dönüyor acaba çok merak ediyorum.
Cska'yı çok övdüm,takımın kilit ismi Clyburn sakatlandı,elbette bu sakatlık onları bir parça etkileyecek ama Cska hala en önemli favorilerden.
Efes Larkin - Micic ikilisinden biri çok kötü oynadığında kaybediyor.Biri iyi biri vasat olduğunda zorlanarak kazanıyor,ikiside iyi oynadığında ezip geçiyor.Özellikle Micic çok kötü oynadığında Efes kesin kaybediyor.
Yunan takımları bir sürü vasat Abd'li oyuncuyu toplamışlar,çok kötü durumdalar,bari o süreleri kadrolarındaki genç yunan oyunculara verseler.
Milano en doğru hamleyi Messina'yı getirerek yaptı,yıllar sonra oldular artık,milano oldu
Real kadroda yenilik yapmalıydı,Llull ve Fernandez eskisi gibi değiller,ben bu sene onlardan pek umutlu değilim ..
Kuzmic ağır bir trafik kazası geçirmişti,hatta durumu ağır deniyordu,adam birkaç ay içinde sahalara döndü,şaşırdığım durumlardan biri
Mozgov ve Koufos,Khimki ve Cska'nın kadrolarında gözüken 2 üst düzey pivot acaba ne zaman oynayacaklar ? Performanslarını merak ettiğim 2 isim