Ben isim vermeden genel konuştum aslında. Ergin hoca ve Murat Özyer gerilimi, Yarsuvat-Özbek gibi başkanlar vs derken hiç sağlıklı bi çalışma ortamı yoktu Galatasaray’da. Sistem yok demek haksızlık olur. Lig şampiyonluğunu hatırlayın mesela; her maçı ilk çeyrekte vurup kopartıyorduk geri kalan çeyrekler formaliteden oynanıyordu. Çünkü kadro kimyası ve planlaması çok iyiydi. Maalesef şanssızlıklar da ciddi rol oynadı geri gidişte. Hawkins madde kullandı, Ndong basketi bıraktı, Jamont gibi harika bir adamın kariyeri bitti, Davis geldi ortalığı süpürüp basketi bıraktı vsvs.. Neyse konu zaten biz değildik ben de uzatmıyım. Yapılanmaların beğendim ve bizimkine benzettim biraz. Tabi bizden daha farklı ve daha iyi bir organizasyona ve planlamaya sahipler.
Fener konusu ise artık sistem çoktan çözüldü onlarda. Kalinic’e ver sırtı dönük oynasın, Vesely perdeye gelsin Sloukas rakibini geçip onunla alleyoup kovalasın, Datome jumpshot atsın vs.. Barcelona’nın 5-6 yıl önce Bayern’e toplamda 7-0 la elenmesi ile son bulan sistemi gibi.
Fener konusu ise artık sistem çoktan çözüldü onlarda. Kalinic’e ver sırtı dönük oynasın, Vesely perdeye gelsin Sloukas rakibini geçip onunla alleyoup kovalasın, Datome jumpshot atsın vs.. Barcelona’nın 5-6 yıl önce Bayern’e toplamda 7-0 la elenmesi ile son bulan sistemi gibi.