Ben bi takımı umarım başarısız olur diye izlemem abi zaten başarılı olacakları en fazla play off yapmaları olur. Efesle fb arasında benim için bir fark yok iyi bi şeyler görmek istiyorum sadece. Efes için de aynısı geçerli benim için.
O sene sonunda biz şampiyon olmuştuk ama haklısın, zaman zaman böyle yenilgiler olabiliyor en iyi dönemlerde bile. Strasbourg yenilgisi de var mesela..Efes öyle böyle değil, fena rezil oldu. Yıllar önce Fener Baskonia’ya karşı böyle bir yenilgi almıştı ona benzettim bu maçı. Larkin’in bu formsuzlıktan öte isteksizliği nasıl çözülecek bilmiyorum. Sanki zorla oynatılıyormuş gibi. Önceki hafta yorgun dedik ama bu maça dinlenmiş çıktı. İlk geldiğinde de böyleydi gerçi ama artık bunu aşmış olması lazımdı. Sadece Larkin de değil Singleton da çok kötü. Geçen seneki Singleton nerede bu seneki nerede. Real maçı varmış onu alırlarsa belki kendilerine gelirler.
Fenerbahçe 25-30, Efes de 15-30 diyorum.Bu akşam Efes’le fenerin toplam yiyeceği fark 30 dan aşağı olmayacak sanırım. Kötü bir Türk gecesi olacak gibi duruyor.
İkisi de tutmadı tahminlerin.Fenerbahçe 25-30, Efes de 15-30 diyorum.
Bu akşam 6 kişi oynasak gene yenemezdik malesef..Kokoskov gitmiş, gönderilmiş zaten. Zalgiris'ten 1 adam eksik oynasan 100 yemezsin yav.
Bu akşam 6 kişi oynasak gene yenemezdik malesef..