FB maçında neler oldu öyle ya? Şunu biz yaşasak kafayı yerdik herhalde.
İlginç maç oldu son saniyelere yetiştim. Fener gibi takımın buralardan maçı vermesi çok ilginç biz bir daçka maçında kafayı sıyırdık.FB maçında neler oldu öyle ya? Şunu biz yaşasak kafayı yerdik herhalde.
Doğru, Daçka maçını unutmuşum. Ben 82-87 olunca maçı kapatmıştım, FB'nin artık kazandığını düşünerekten bari kaç kaç bitti diye bakayım dedim, Pana'nın önde olduğunu görünce şok yaşadım.İlginç maç oldu son saniyelere yetiştim. Fener gibi takımın buralardan maçı vermesi çok ilginç biz bir daçka maçında kafayı sıyırdık.
Aralıkta Telekom’da ya o çok netAkılla bilimle izah edilecek bir şey değil. Diyoruz ya, bunlar loserlık iliklerine kadar kodlanmış bir camia. Ben bile olan biteni simülasyon gibi izledim, beynim uyuştu. En son 2.29 saniye vardı, sonra o süre hiç işlemedi fakat Pana 10 sayıya yakın attı sanırım. Uzun yıllardır böyle bir şey hatırlamıyorum.
Faul kararlarına gelirsek; Nedovic ile başlayan o pozisyonda karar çok da yanlış değildi. Ha sportmenlik belki tartışılır ama faul olduğu su götürmez gerçek. Zaten bunu tartışacaksak De Colo'nun her maç 5 faulle kenara alınması lazım hakemi aldatmaya yönelikten. Onun akabinde süregelen faul kararları da net doğruydu. Yani ortada bir hakem doğraması vs. falan yoktu.
Ek olarak; burada çok yazıldı çizildi yorumlandı ama Shayok da küçük takımın büyük oyuncusu gibi.
Sonrada Nedovic ne attı kendini de.
Gayet iyi.Bu arada Macon panadaymış nasıl oynadı maçta.