Real Madrid iyi kadro kurdu. Bu sene bence yine de en büyük favori CSKA olacak. Her pozisyonda euroleague in en iyi oyuncularına sahipler. James'i kaybettiler. Grigonis ve Shved geldi. Milutinov geri döndü. Clyburn,Shengelia, Voigtmann, Hackett,Lundberg. Harika kadroları var. ama tabi sakatlıklar işi bozuyor. Bir de Shved nasıl uyum saglayacak Itoudisin takımına. Jamesle çok uyuşmamıştı.
Barcelona da kan kaybetti ama Jokubaitis,Hayes ve Laprovitolla,Sertaç geldi. Bakalım bu sene ne yapacaklar ama Jasikevicius varken onlar da f4 adayı. Yalnız Abrines sakatlandı, hanga'yı da kaybetmişlerdi. Ondan dolayı 3 numara transferi lazım ancak bütçe de indirime gittiler.
Milano da etkili olabilir bu sene. Leday ve Punter'ı kaybettiler onlar da. Ama önemli transferler yaptılar. Melli,Grant,Hall,Daniels, Mitoglou gibi transferler yaptılar. Bakalım gidenlerin yeri dolacak mı?
Bir de Zenit var tabi. Onlar geçen sene çok iyi bir performans gösterdiler. Az kalsın Barcayı eleyeceklerdi. Bu sene Pangosu kaybettiler, Shabazz Napier geldi ama o da hemen sakatlandı. Yine de Loyd var, Frankamp var. Mickey geldi. Çok geniş kadroları.
Ve tabii son şampiyon Efes. Yine onlar da en büyük şampiyonluk adayları ama ben bu sene formlarının biraz daha düşebileceklerini tahmin ediyorum. Dunston hazırlık maçlarında iyiydi ama bence bu sene yerine daha fresh bir oyuncu alınabilirdi. Bir de Anderson yerine iyi bir 3 numara almalıydı Efes. Petrusev baya formdaydı hazırlık maçlarında. Euroleague başka bir kulvar. Biraz zaman tanımak lazım.
Fenere bakacak olursak, çok iyi kadro ama loser bir coach var ellerinde. Çok beğendiğim Polonara ve Henry yi aldılar. Shayok, Booker, geldi yabancı olarak. Türkleri saymıyorum. Fener bence iyi götürebilir. Ama f4 beklemiyorum Djordjevicten dolayı. Kendisi iyi takımları batırmakta epey iyi bir koç. Micovla kavga etmesinden dolayı da hiç sevmem kendisini.