Kingmad
0
Hani su forumun yarisinin begenmedigiBarcelona, Nigel Hayes'le anlaşmaya yakın. (Eurohoops)
![Sırıtan yüz :laughing: 😆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/1f606.png)
Helal olsun aslinda o donemki kadro iyidi suan o kadroyu 5m dolardan assagiya kuramayiz
Hani su forumun yarisinin begenmedigiBarcelona, Nigel Hayes'le anlaşmaya yakın. (Eurohoops)
Komedi dalında oscar.Erdem Can Utah’ta yardımcı antrenör olmuş.
5-6 sezondur Yaz Ligi'nde görev yapıyordu zaten, tanımadıkları bilmedikleri birini almadılar.Yani bilemedim. Az buçuk adı duyulan herkesi almakta kararlı sanırım NBA takımları. İyidir kötüdür bilmiyorum ama FB’nin şans vermediği adamı almak, bilemedim. CV’sinde birkaç sene Obradovic yardımcılığı var.
Geçen aklıma geldi nerede ne yapıyor diye üzüldüm şimdi.Dusan Ivkovic, vefat etmiş..
O geçen sene idi oyuncu bütçesi 12 herşey dahil 15 milyon diye biliyorum geçen sene oyuncu bütçesi 15 herşey dahil 19 demişti ali koçZaten bütçe büyütecek oyuncu kaldı mı ki Avrupa basketbolunda ? Eskiden hadi Diamantidis, Kaun, Khryapa, McCalebb, Teodosic, Farmar vs bir ton adam vardı. Şimdi o jenerasyonlar bitince olay oyuncu keşfetmeye, parlatmaya döndü.
Ali Koç yazın bütçeyi 19M diye açıklamıştı sanırım ama 12M FB gibi bir kulüp için düşük geliyor bana. Yıllardır kaymağını yedikleri Murat Ülker de Aziz'den sonra çekiliyor sanırım.