2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Fransaya geçici transfer olarak gitmişmiş Övet Kiralık gitti yazmış.O kadar da olmaz herhaldediye düşünmekte haklıymışım Eyüp Yıldız doğru bilgi vermiş :) Motum kalıyorsa yerli rotasyonunu da düşününce kalan 4 yabancı için Marvel evreninden oyuncu arıyoruz demek ki mecburen o yüzden gecikme normal

Berkan ,Emir,Okbeni paket olarak alsınlar GSTVye çıkmak için eski yönetim 500k dolar isteyince Burak Elmas çıkmıyorum ama amatör branşlarda kullanmak üzere 1 milyon dolar veredeğiz demişti o para ile hal etsinler tabi gerçekten verecekler ise

Okudum da stresten çikolata yedim.2 milyon dolar bütçe diyor.Ciddi duyum olmazsa demezdi sanırım .Burak Elması destekleyen biri idi kendisi.Bu durumda ya sponsor işi fosmuş ya Klüp şubeye tek kuruş ekstra gelir sağlamadığı gibi şubenin gelirini alacak ya bunların hepsi.Herşeyi geçtim insan o kadar esip gürledikten sonra MC ile aynı bütçeyi vermeye ar eder arasında 500 bin dolar toplar 2,5 milyon yaptık bütçeyi falan der en azından teknik olarak yalancı çıkmaz.Seçim öncesinden beri bu işin sonu Suudi Arabistan cami projemize,Amerika baraj projemize Japonya fabrika projemize destek verecek meselesine dönecek diye korkuyordum gidişat oraya gibi.Ayrıca bunları da geçtim bütçe 2 milyon dolarsa bonservisle 18 yaşında oyuncu alma fantezisi nedir Allah aşkına .Yazı orada duruyor yazan epek takip edilen bir şahıs rakam doğru değilsen çıkıp biri tekzip etsin.

Okudum da stresten çikolata yedim.2 milyon dolar bütçe diyor.

Oyuncu bütçesi bu kadar, Sadık işi olursa 2m dolar üstüne olacak muhtemelen. Konuşarak kulüp yönetilmediğini, Terim üzerinden yaptığı siyaset ve diğer adaylara oluşturulan gereksiz linç kültürünün sonuçlarını görmüş olduk. NEF zaten herkese sponsor olacaktı. Ortada 15 gündür kayda değer bir hareket yok. Şube yönetiminde kim var belli değil. Şaka gibi bir ortam cidden.

Yazılıp çizilenlere inanmamayı tercih ediyorum ben. Her şey net olarak ayyuka çıkmadıkça, başkan veya yönetim bu bütçe rakamlarını açıklamadıkça yorum yapmak bana zor geliyor.

Yazılıp çizilenlere inanmamayı tercih ediyorum ben. Her şey net olarak ayyuka çıkmadıkça, başkan veya yönetim bu bütçe rakamlarını açıklamadıkça yorum yapmak bana zor geliyor.

Ben de inanmak istemiyorum da zaten emareler bunu gösteriyordu o yüzden ben 3 milyon dolara fitim demiştim ilginlendiğimiz oyuncuları başka takımlar aldı gittiklerini takımlar da acsyip bütçeli takımlar değil,yönetim geldi geleli hiç bir somut hamle yok ayrıca Motum’un sözleşmesinden çıkılmamış ollması da bütçenin pek de artmayacağını gösteriyordu zaten.2 milyon dolar oyuncu bütçesi zaten MC zamanında yapılan şube toplam bütçesinin oyuncu bütçesi 30 küsür milyon lira idi o bütçe arkadaşlar revizyon düşünmüyor belli ki Eşref bey gelsede bu olacaktı ama en azından böyle olacağınıı bilecektim nerede ise açık açık demişti zaten

Nef'in söylenildiği gibi 3 milyon dolar vermeyeceği aşikardı. Emre Akbaba transferinde bildiğim kadarıyla 1 milyon euro vermişlerdi ama bazılarının aklında 3 milyon kaldığı için böyle düşünenler olmuş olabilir. Bu yüzden de çok bir beklenti içine gitmemiştim ama ilk senesinde en azından fırsat transferlerini yaparlar diye düşünmüştüm. Eski yönetim Ege ve Canberk ile anlaşmasa muhtemelen onları da alamazdık.

Basketbol A.Ş. kurulmadan önce yeni sezon için bir takım kurulması gerektiğini bilecek akla, vizyona sahip yöneticiler lazım. Ancak ne de olsa burası yıllardır basiretsizliğin, vasatlığın, beceriksizliğin, vizyonsuzluğun adresi olmuş Galatasaray basketbol şubesi. Fazla beklentiye girmemek gerekiyor. Benim umudum yok açıkçası.

2 milyon dolar bütçe ve yenilmez Armada hahahhahahaha. İyi konuşanın iyi yöneteceğini sanan arkadaşlara selamlar:)) bombalar patlamaya başlamış.

bu AŞ olayları ilk çıktığında tane tane anlatmıştım 2 milyon dolarlık bütçeler için AŞ kurmak yalnızca ambalaj reklam işidir. Sonucu çok fazla değiştirmez. Hatta daha önce de söylediğim gibi belki biz uğraşmayalım erden Timur uğraşsın demişlerdir. Şimdi Burak Elmas’ın sonsuz savunucularından durumu dinlemek isteriz. Yaratılan algılıyla vaatlerle mevcut durum uyuşuyor mu? 2 milyon doları Mustafa Cengiz de koyardı niye bu kadar tatava yaptınız o zaman? Ayrıca kerem övet yazısında son yılların en düşük bütçesi olacak demiş. Onun da altını çizmek gerekiyor ki kendisi de sağlam Burak elmas’çıydı:)

ayrıca şunu da atlamayalım seçimden önce nef sponsorluğu iş ortaklığı vs diyerek yenilmez Armada diyerek pazarlayanlar, Nef kendinlerine büyük destek verecekmiş gibi algı yarattılar:) sonra ortaya çıktı ki nef Başkan kim olursa biz sponsor olmak istiyoruz gibisinden bir açıklama yapmış :) yani güzel algı operasyonu yapıyor sevgili Başkan.

Benim beklentim sponsorluktan 3m civarıydı. Eğer denildiği gibi 2m ise çok büyük hayal kırıklığı.
Tabi Kerem Övet’in ipiyle de ne kadar kuyuya inilir o da ayrı bir şey.

Basketbol A.Ş., sponsorluk bunlar güzel ama transferlerde çok geç kalındı. Yerli kadrosunun şimdiye tamam olması gerekirken hala belirsizlik içinde olması olumlu yapılan işlerin de anlamsızlaştırıyor.

Ki şu da var yine haberler ne kadar doğru bilinmez ama Sadık için 250 bin dolar bonservis teklif ettiği söylenen şubenin bütçesinin 2m olması da aşırı mantıksız.
Sadık transferi de bonservis olayından bağımsız inşallah gerçekleşir. Uzun vadede gayet potansiyelli bir çocuk.

Son düzenleme: