Givova ile sözleşme bitmiş. Basketbol formalarını bu yıl GSStore üretecekmiş.
Deplasman formalarını taraftara seçtirmeleri de bu yüzden demekki.Givova ile sözleşme bitmiş. Basketbol formalarını bu yıl GSStore üretecekmiş.
Bu güzel haber. Bunun altından kalkabilirlerse şubeye güzel bir para akışı sağlanır. Taraftar da elini taşın altına koysun bir zahmetGivova ile sözleşme bitmiş. Basketbol formalarını bu yıl GSStore üretecekmiş.
Bu yüzden defalarca söyledim doğru bilgiler verilmiyor, konuşulduğu atıldığı tutulduğu gibi olmuyor. Kandırılıyoruz, kandırıyorlar dedim durdum ama bazı arkadaşlar kandırılmaktan memnundu. Öyle olunca yapacak bir şey olmuyor ve öyle başa böyle tarak özlü sözü gerçek oluyor) ben hep haklı çıkanım dediğimde bozulmuştu bazı arkadaşlar ama durum yine o. Bu arada görünen o ki salon yapılmadan bütçede doğru düzgün bir artış olmayacak. Salon konusu iyi takip edilmeli ve bir an önce başlanmalı. Ne bekleniyor bilen var mı?2M mi ? Fiyasko oğlu fiyasko. Evet kadro ve yapılanma için teşekkür etmiştim başkanın başlığında fakat o kadar atıp tuttuktan sonra 2M ile başlıyorsan Mustafa Cengiz niye gönderildi ? Zaten 3M koyan NEF değil mi ? Benim aklım ermedi bu işe. Ama tek emin olduğum şey, bizim yönetim yine kaçak dövüşüyor. Yine dar bir kafese koyup 'al yaşa' deniyor. Sevmedim bu işi. Seneye oyuncu bütçesi en az 4M olmazsa geçmiş olsun, yine aldatıldık.
Uğur ozanın programini izlediniz mi bilmiyorum ama kızılyıldız ve partizanın bütçe açıklamalarını değerlendirirken bu bütçelerin az açıklanıp hem beklentilerin düşürülmesi hem de dolandiricilik yapıldığına dair açıklaması var ki buna en uygun kulüp biziz para yemek için bekleyen bir çok liseli var diyelim ki normal kulüp gelirleri bence iç edildi gibime geliyor 20 milyon tl o para birden yok oldu mu yoksa al şube sizin bu geliri biz alırız mi dediler mesela en basit hesaplaBu yüzden defalarca söyledim doğru bilgiler verilmiyor, konuşulduğu atıldığı tutulduğu gibi olmuyor. Kandırılıyoruz, kandırıyorlar dedim durdum ama bazı arkadaşlar kandırılmaktan memnundu. Öyle olunca yapacak bir şey olmuyor ve öyle başa böyle tarak özlü sözü gerçek oluyor) ben hep haklı çıkanım dediğimde bozulmuştu bazı arkadaşlar ama durum yine o. Bu arada görünen o ki salon yapılmadan bütçede doğru düzgün bir artış olmayacak. Salon konusu iyi takip edilmeli ve bir an önce başlanmalı. Ne bekleniyor bilen var mı?
ve ayrıca nef 3 milyon koyuyor bilgisi nereden? Barter yerine Cash vermiş mi mesela? Bu şubenin zaten 1.5-2 milyon dolar kendi geliri vardır. Nef ne koymuş? Bu ortaklığın bedeli nedir? Sordular bunları benim açıklamam doğru değil dedi haliyle.
Benim tahminim Erden Timur'a sen iyi Galatasaray'lısın şubeyi al günahıyla sevabıyla sen ilgilen bize yük olmasın dediler. Şube gelirlerini de futbola filan kaydırdılarsa hiç şaşırmam eğer teknik olarak mümkünse.Uğur ozanın programini izlediniz mi bilmiyorum ama kızılyıldız ve partizanın bütçe açıklamalarını değerlendirirken bu bütçelerin az açıklanıp hem beklentilerin düşürülmesi hem de dolandiricilik yapıldığına dair açıklaması var ki buna en uygun kulüp biziz para yemek için bekleyen bir çok liseli var diyelim ki normal kulüp gelirleri bence iç edildi gibime geliyor 20 milyon tl o para birden yok oldu mu yoksa al şube sizin bu geliri biz alırız mi dediler mesela en basit hesapla
Uğur ozanın programini izlediniz mi bilmiyorum ama kızılyıldız ve partizanın bütçe açıklamalarını değerlendirirken bu bütçelerin az açıklanıp hem beklentilerin düşürülmesi hem de dolandiricilik yapıldığına dair açıklaması var ki buna en uygun kulüp biziz para yemek için bekleyen bir çok liseli var diyelim ki normal kulüp gelirleri bence iç edildi gibime geliyor 20 milyon tl o para birden yok oldu mu yoksa al şube sizin bu geliri biz alırız mi dediler mesela en basit hesapla
İlk gün yazdığım yerdeyim. Bütçe çok önemli değil ilk etapta. Önemli olan sağlıklı ve sağlam temeller atılması. Bu yapılıyor mu ona bakmak lazım. Bu yapılanlardan sonra önümüzde ki sezon ileri 1 adım atılıyor mu ona bakmak lazım.
Turgay beyin söylediği altyapı ve pilot takım atılımı önemli. Hele organizasyonun başında daha önce kendisini kanıtlamış birisi olunca daha da umut doluyor insan.
Açıkçası sağlıksız yapı ile atıyorum 8m bütçe ile yola çıkmaktansa bu şekilde yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemek kendi adıma doğru olan.
Oyuncu maaş bütçesini konuşurken atlanılan bir şey var. Bu takım altyapı atılımı yapıyor. Yeni bir pilot takım kurulup genç oyuncular kazandırılıyor. Tesisler ve yenileniyor. Bunlar da Şube gideri içerisinde. Yani bütçe içerisinde olacak. Malum Basketbol A.Ş. hayata geçerse gelirleri ve giderleri ile ayrı bir yapı olacak. Yani buranın gelirini başka bir yere aktarmak mümkün değil.
Bakalım her adımı takip etmek lazım. Şu ana kadar açıkçası gelişmeler güzel ve doğru gibi duruyor.
Ben hamlelerden çok memnun olduğumu yazıp durdum burada sürekli. Fakat bütçe olayı korkutuyor beni. Balık baştan kokmasın, dikkat edelim. Bir kere aman verirsen bunun devamı gelir. Bu sene bu bütçeyle harikalar yaratırsın, seneye derler ki ''neler yaptık bakın, bu sene de 3M ile muhteşem işler yaparız fazla paraya lüzum yok batmayalım.'' Derler yani bunu ,dediler de sürekli. Bu taraftar 4 yıldır cefa çekiyor, sen bunları bilerek ağzını açıyorsan; küfür yiyen yönetimden daha az para ile başlaman efsanevi bir paradoks oluyor.