2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Halkbank - Ziraat kadroları ile bizimkini isim, pozisyon ve özellkler olarak karşılaştırmanızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Ta
Bayan basket için neden yazamıyorsun çünkü Fener'in çok iyi bir kadrosu var. Aynı Ziraat ve Halkbank'ta olduğu gibi. Bizim kadromuza şampiyon olabilir yazabilmek için bu iki kadronun olmaması gerekir.
O 2 kadro neden olmasın olacak muhakkak
bizim kadromuzda iyi -nükte burda anla lütfen

Takımın tek sorunu orta oyuncularımız blok yapamıyor köşe oyuncularımız defans hücum blok servis her alanda çok yeterli pasör ve libero şuana kadar iyi katkı veriyo orta oyuncularımız iyi manşet geldiği için iyi hücum etti şuana kadar hücum yönleri yeterli ama sezon başından beri blok konusunda yetersiz kalıyorlar

Burhan Felek'te sayılarımızdan sonra marş çalınması ve oluşan playlist hayli keyifli. İç sahadaki Fenerbahçe derbisi ve play-off zamanı potansiyel yarı final keza final turları dışında; topluluğun sınırlı olduğu günler için biçilmiş kaftan hüviyetinde.

Maç genelinde iyi voleybol oynamış olmakla birlikte ikinci sette Bursa seti önde götürüyorken Ahmet'in adeta ateş ettiği uzun servis turuyla seti net şekilde kazanmamız takımın güne dair hususi imzasıydı. Bir deplasman maçının ardından olağan akışta 12 Kasım'da iç sahada Fenerbahçe derbisi var. Kazanalım, Burhan Felek'e dair alışkanlık sahibi Galatasaraylılar günden güne salona dönsün. Favori olmamakla birlikte şampiyonluğu telaffuz etmekte beis görmüyorum ben.

29 Ekim'de salonun büfesi kapalıydı. Çayı da suyu da maç sonu cadde üzerindeki mekanlarda içebildik ki gelen aileler tören, kutlama üzeri salondaydı. Salon kitlesinin set başlarında doğal olarak uyuyan haline takım elektro şok yaptı bilfiil. 89'da gelen Bulgaristan göçmenlerine, 90'larda gelen Boşnaklara 2021 Kasım'dan bugüne gelişen aktörlüğüm üzerinden artık neden geldiniz, neden dönmüyorsunuz diye sormuyorum fakat şu var; biz voleybol ülkesi değiliz. 89'da Bulgaristan göçmenleri, 90'larda Boşnaklar geldi. Bu yarım milyon insan voleybol ülkelerinden geldi.

Son düzenleme:
Bildiğimiz adıyla Süper Kupa'da Ziraat Bankkart Halkbank'ı net bir oyunla 3-1 yendi. Halkbank'ta Nimir'in yönlülüğüne karşın hücuma yapılan ekstrem yatırımı manşet ve savunma adına Kovac da dengeli bir hale getirememiş. Öngörülebilir sorunları yaşar haldeler lig özelinde. Şampiyonlar Ligi'ni esas alsalar dahi orası bizler adına seyirlik, lig bölümünde iştahımı kabarttı bu görüntüleri. Ziraat Bankkart için de kaybetme zamanı geliyor diyebiliriz umarım.