Burhan Felek'te sayılarımızdan sonra marş çalınması ve oluşan playlist hayli keyifli. İç sahadaki Fenerbahçe derbisi ve play-off zamanı potansiyel yarı final keza final turları dışında; topluluğun sınırlı olduğu günler için biçilmiş kaftan hüviyetinde.
Maç genelinde iyi voleybol oynamış olmakla birlikte ikinci sette Bursa seti önde götürüyorken Ahmet'in adeta ateş ettiği uzun servis turuyla seti net şekilde kazanmamız takımın güne dair hususi imzasıydı. Bir deplasman maçının ardından olağan akışta 12 Kasım'da iç sahada Fenerbahçe derbisi var. Kazanalım, Burhan Felek'e dair alışkanlık sahibi Galatasaraylılar günden güne salona dönsün. Favori olmamakla birlikte şampiyonluğu telaffuz etmekte beis görmüyorum ben.
29 Ekim'de salonun büfesi kapalıydı. Çayı da suyu da maç sonu cadde üzerindeki mekanlarda içebildik ki gelen aileler tören, kutlama üzeri salondaydı. Salon kitlesinin set başlarında doğal olarak uyuyan haline takım elektro şok yaptı bilfiil. 89'da gelen Bulgaristan göçmenlerine, 90'larda gelen Boşnaklara 2021 Kasım'dan bugüne gelişen aktörlüğüm üzerinden artık neden geldiniz, neden dönmüyorsunuz diye sormuyorum fakat şu var; biz voleybol ülkesi değiliz. 89'da Bulgaristan göçmenleri, 90'larda Boşnaklar geldi. Bu yarım milyon insan voleybol ülkelerinden geldi.