2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Halkbank'ın Mirza Lagumdzija transferiyle birlikte ilk 4'teki yerimiz perçinlenmeye aday, şampiyonluk ümidimizse bir parça azalacak diye düşünüyorum. Halkbank Ngapeth-Nimir-İzzet'le birlikte manşet ve savunmada sorun yaşayan takımlara karşı 10'lu sayıları göstermemeye oynarız, dengeli ve sert takımlara karşıysa baya zorlanırız diyordu. Mirza hayli önemli bir dokunuş halini alır.

Arkas'ta Grozer hamlesi hiç de Hoag'luk değildi. Önceki dönemde Yiğit'in, şimdi Mirza'nın ayrılığı derken hem Hoag'un alışıldık sisteminden uzaklaşıyorlar hem de Burutay'ın artık yaşı ve daha kritiği kronik omuz sakatlığı derken kadro telafisi güç bir biçimde eksiliyor noktasındayım. Ters fikstürde Halkbank maçını da kaybederlerse bizi konforlu bir ilk 4 mücadelesi bekleyebilir, zira ekstra maç kaybetmeye de aday hale gelebilirler kalan takımlar nispeten zayıf dursa da.

Hem Antakya'daki tribüne hem de babalara teşekkürler. Burak Güngör'ün sağlık durumu iyidir umarım, aman diyorum.

Cuma Gsbasket'in mutluluğu varken Pazar da yıllar öncesindeki son ayağı yere basan öngörüyle 12 milyon Galatasaraylı mutlu olsun. Potansiyel mimarlara güveniyoruz.

Hem Antakya'daki tribüne hem de babalara teşekkürler. Burak Güngör'ün sağlık durumu iyidir umarım, aman diyorum.

Cuma Gsbasket'in mutluluğu varken Pazar da yıllar öncesindeki son ayağı yere basan öngörüyle 12 milyon Galatasaraylı mutlu olsun. Potansiyel mimarlara güveniyoruz.
Antakya'daki maçı yerinde izledim. Hatay, ligde kalmak için Develi, Cizre ve Akkuş ile çekişecek. Maalesef takımın kadro mühendisliği yanlış ve başında dümdüz voleybol oynatan bir koç var. Depremden sonra Antalya'ya oynanan ilk maçtı. Transfer yapmazsa işi zor. Buna rağmen 3. seti az kalsın veriyordu Galatasaray. Çok kritik bir yerde servis kaçırdı ev sahibi ekip. Miran, Hadrava iyiydi. Onur Günaydı'ya maşallah. Ahmet Tümer daha iyisini yapabilir. Sanırım zamanla o da düzelcek. Memleketi Hatay'da tutuktu. Çok servis hatası yaptı takım. Orta oyuncularını daha etkin kullanmalı Zimmermann

Ben açıkçası pasör ve köşe olarak bir sıkıntımızın olduğunu düşünmüyorum o bölgeler iyi işliyor ama orta oyuncular özellikle blokta çok sırıtıyor